- 30 Mayıs 2015
- 5.079
- 12.359
- 448
- 33
- Konu Sahibi Melegim elif
-
doktorum tüplere bakmamız lazım önemli olan o dedi ve hsgye karar verdi.. ikisini aynı anda yapmıyorlar mı yaYok aynı şey değil rahim filminde tüplerin tıkalı olup olmadigi verilen ilaçla belli oluyor.histeroskopide kamerayla rahim içine bakılıyor yapışıklık ,perde,kist falan varmı diye bunlarda gebe kalmaya engel
doktorum tüplere bakmamız lazım önemli olan o dedi ve hsgye karar verdi.. ikisini aynı anda yapmıyorlar mı ya
Sağol canm.Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun.Ne zman test yapmayı düşünüyorsunHayırlı olsunbenim 10.günüm bugün benim de kasık ağırlarım var hatta 7. Gün bi üşüme özellikle ayak üşümesi ve yoğun kasık ağrısı yaşadım
Merhaba benimde bugün 6. Günüm hiç birşey hissetmiyorum araç kasiklarim ağrıyor ama progestan iğnenin etkisimi bilmiyorum .inşallah pozitif çıkar testin haver ver vizedemerhabalar, transferimin 7. günü hiç birşey hissetmiyorum :) sadece adet olcakmısım hissi :) yarın idrar testi yapıcam :)
Hayırlı olsun inşallah umarım bebeğin senledir .normalde hissedilir mi okuyorum belirti olmaz yazıyor birçok site .belirti olmayınca da umutsuzluga düşüyor insanMerhaba bende 6 Ağustos da transfer oldum.İlk gunler adet olacak hissi vardi bende de ama bugun birşey hissetmiyorum.
Merhaba önemli olan iki güne bir en az yüzde 60 artması.insallah senledir bebeğin şimdiden hayırlı uğurlu olsun darısı bize inşallah,Merhaba kizlar bende 1 ağustosta tarnsfer oldum 3 gün dondurulmuş embriyo ilk deneme bugün 9 günüm kan testi verdim sonucum 10.83 cıktı nasıl sizce. Rabbim sonuclarimizi hayırla sonuclandirsin
İnsllah hamİşsindir ama yapsan testin çıkar bence güzel haberlerle inşallahCumartesi dedi Dr eşim daha erken izin vermiyor zaten
Amin canm.Ayin 18 inde yapın dedi hemsireler tabi ozmana kadar dayanabilirmiyim bilmiyorumSağol canm.Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun.Ne zman test yapmayı düşünüyorsun
Sağol canm.Belirti arıyor insan ister istemez.Hayırlı olsun inşallah umarım bebeğin senledir .normalde hissedilir mi okuyorum belirti olmaz yazıyor birçok site .belirti olmayınca da umutsuzluga düşüyor insan
İnşallah ama niyeyse ümidim yok .dediğin gibi belirti olmayınca çok karmasigimSağol canm.Belirti arıyor insan ister istemez.İnşallah hepimizin pozitif olur.
Amin inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruzİnsllah hamİşsindir ama yapsan testin çıkar bence güzel haberlerle inşallah
Amin inşallah geçmiyor günlerAmin inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
Aminn canım cumartesi test günüm o güne kadar test vermeyi düşünmüyorum daha merakla bekliyorum o günü insaAllah kat ve kat artar. Rabbim sizlere de poztif görmeyi nasip etsin benim ki şuan tam poztif sayılmaz ama teste poztif yazısını görmekte gzelMerhaba önemli olan iki güne bir en az yüzde 60 artması.insallah senledir bebeğin şimdiden hayırlı uğurlu olsun darısı bize inşallah,
Benim de 1 Ağustos’ta transferim oldu cumartesiyi bekliyorum ben de bir üçüncü bir de 4. GünMerhaba önemli olan iki güne bir en az yüzde 60 artması.insallah senledir bebeğin şimdiden hayırlı uğurlu olsun darısı bize inşallah,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?