Agustost ayında tüp bebek yaptıran yada yaptiracak olan varmı gelin beraber bekleyelim ☺️

Allah razı olsun inşallah

selamlar daha önce rahim filmi çekilmiş miydi? kan dna’sına nasıl bakıldı?
ben de birkaç gün önce ilk tüp bebek denememin olumsuz olduğunu öğrendim
Aleyküm selam.evet rahim filmi çektirdim çok şükür temiz çıktı tüpler iyiidi tıkanıklık yok .eşimle benim kanlarimizi Ankara'ya yolladılar kromozom bozukluğu varmı diye önceki tüp bebek deneyimimiz negatif oldu sebep nedir bakmak için ayrıca histeroskopi çekildi hafif yapışıklık var dendi temizlediler.

Merhabalar :) hepimize hayirli olsun.

5.gun emb koyuldu bugun 4. Gunum. Adet olcakmisim gibi his disinda bir belirti yok henuz :) sizde ne var ne yok
Merhaba umarım güzel sonuçlar alırız. Transfer günü sayilmazsa 3. Günüm bazen adet olacakmisim gibi hissediyorum nadir oda pek bir belirtim yok henüz benim bir kızım var 5 yaşına girecek unutmuşum hatırlamuyorum belirtim varmiydi

histeroskopi ile rahim filmi aynı değil miydi benim 1.5 yıl önce aşılamadan önce ilaçlı rahim filmi çekildi sorun yok dediler. şimdi tüp bebek tutmayınca doktor tekrar baksak mı diye ikilemde kalıyor..

histeroskopi ile rahim filmi aynı değil miydi benim 1.5 yıl önce aşılamadan önce ilaçlı rahim filmi çekildi sorun yok dediler. şimdi tüp bebek tutmayınca doktor tekrar baksak mı diye ikilemde kalıyor..
Yok aynı şey değil rahim filminde tüplerin tıkalı olup olmadigi verilen ilaçla belli oluyor.histeroskopide kamerayla rahim içine bakılıyor yapışıklık ,perde,kist falan varmı diye bunlarda gebe kalmaya engel

Hayırlı olsun inşallah canım inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana bebişlerin. Bende gecen ay histeroskopi bu ayda dondurulmuş 2 adet embriyo transferi oldum dün yani cumartesi günü sen benden iki gün öndesin ne durumdasın nasıl hissediyorsun

Hayırlı olsun benim de bugün 6. Günüm.. inşallah bebeklerimiz bize tutunmuştur
Ne zaman test yapacaksın canım ben 7.gün test yapmayı düşünüyorum arkadasımın 6. Gün idrarda yedinci gün kanda cıkmıştı inşallah çift çizgiyi görürsün

Ne zaman test yapacaksın canım ben 7.gün test yapmayı düşünüyorum arkadasımın 6. Gün idrarda yedinci gün kanda cıkmıştı inşallah çift çizgiyi görürsün
Dr 13. De yap dedi. Pazartesi itibariyle 8. Günüm daha var . Önceki denemelerde erkenden yapıp moral bozuyordum bu kez bekleyeceğim

İlki olilumsuz olunca sanki yine olmicak gibi gepiyor. Pek birşey hissetmiyorum belirti olarak beklemek ne kadar doğru oda tartisilir .ama insan belirti olsun istiyor umitlenmek istiyor kafam Cook karisik çok korkuyorum

İlki olilumsuz olunca sanki yine olmicak gibi gepiyor. Pek birşey hissetmiyorum belirti olarak beklemek ne kadar doğru oda tartisilir .ama insan belirti olsun istiyor umitlenmek istiyor kafam Cook karisik çok korkuyorum
Bende sabah gözümü açıyorum ilk aklıma o geliyor acaba bebişlerim benimle mi diyorum. Gerçekten en zoru transfer sonrası süreçmiş ben bunu anladım Rabbim yüzümüzü güldürsün

Bende sabah gözümü açıyorum ilk aklıma o geliyor acaba bebişlerim benimle mi diyorum. Gerçekten en zoru transfer sonrası süreçmiş ben bunu anladım Rabbim yüzümüzü güldürsün
Amin inşallah psikolojik olarak zor maddi olarak pahalı bir süreç .rabbim gonlumuze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…