- Konu Sahibi Melegim elif
-
Allah razı olsun inşallahRabbim inşallah yüzünüzü güldürür bebisleriniz sımsıkı tutunur sizlere bende geçen sene ağustos ayında yumurta toplama yapılıp Eylül 1 de transfer olmuştum şimdi oğluşum kucağım da uyuyor çok şükür Rabbim sizlerede nasip etsin inşallaho günler aklıma geldi ❤
Kendimi çok umutlandırmayayım diye dinlemeyeye çalışıyorum bu kez değişik hissediyorum ama ilaçların etkisi de olabilir diye ümitlenmiyorumAy hadi İnşallah varmı belirti falan birşey hissediyormusun
Hadi İnşallah güzel haberlerle ilk denemen miKendimi çok umutlandırmayayım diye dinlemeyeye çalışıyorum bu kez değişik hissediyorum ama ilaçların etkisi de olabilir diye ümitlenmiyorum
Aleyküm selam.evet rahim filmi çektirdim çok şükür temiz çıktı tüpler iyiidi tıkanıklık yok .eşimle benim kanlarimizi Ankara'ya yolladılar kromozom bozukluğu varmı diye önceki tüp bebek deneyimimiz negatif oldu sebep nedir bakmak için ayrıca histeroskopi çekildi hafif yapışıklık var dendi temizlediler.selamlar daha önce rahim filmi çekilmiş miydi? kan dna’sına nasıl bakıldı?
ben de birkaç gün önce ilk tüp bebek denememin olumsuz olduğunu öğrendim
Merhaba umarım güzel sonuçlar alırız. Transfer günü sayilmazsa 3. Günüm bazen adet olacakmisim gibi hissediyorum nadir oda pek bir belirtim yok henüz benim bir kızım var 5 yaşına girecek unutmuşum hatırlamuyorum belirtim varmiydiMerhabalar :) hepimize hayirli olsun.
5.gun emb koyuldu bugun 4. Gunum. Adet olcakmisim gibi his disinda bir belirti yok henuz :) sizde ne var ne yok
histeroskopi ile rahim filmi aynı değil miydiAleyküm selam.evet rahim filmi çektirdim çok şükür temiz çıktı tüpler iyiidi tıkanıklık yok .eşimle benim kanlarimizi Ankara'ya yolladılar kromozom bozukluğu varmı diye önceki tüp bebek deneyimimiz negatif oldu sebep nedir bakmak için ayrıca histeroskopi çekildi hafif yapışıklık var dendi temizlediler.
Yok bu 4. DenemeHadi İnşallah güzel haberlerle ilk denemen mi
İnşallah sonuncu olurYok bu 4. Deneme
Yok aynı şey değil rahim filminde tüplerin tıkalı olup olmadigi verilen ilaçla belli oluyor.histeroskopide kamerayla rahim içine bakılıyor yapışıklık ,perde,kist falan varmı diye bunlarda gebe kalmaya engelhisteroskopi ile rahim filmi aynı değil miydibenim 1.5 yıl önce aşılamadan önce ilaçlı rahim filmi çekildi sorun yok dediler. şimdi tüp bebek tutmayınca doktor tekrar baksak mı diye ikilemde kalıyor..
Hayırlı olsun inşallah canım inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana bebişlerin. Bende gecen ay histeroskopi bu ayda dondurulmuş 2 adet embriyo transferi oldum dün yani cumartesi günüMerhaba dün ikinci kez tüp bebek yaptırdım ilki tutmadi öncesinden rahim filmi çekmiştim temiz çıktı ilk tüp bebekten sonra Dr histeroskopi istedi hafif yapışıklık var dedi temizledi patolojiye gönderdi sıkıntı çıkmadı eşimle benim kanlarimizin dnasina bakıldı onlarda da sıkıntı çıkmadı dün 5.gun embriyosu 2adet embriyo yerleştirildi beklemekteyim inşallah tutmuştur
Amin inşallahİnşallah sonuncu olur
Ne zaman test yapacaksın canım ben 7.gün test yapmayı düşünüyorum arkadasımın 6. Gün idrarda yedinci gün kanda cıkmıştı inşallah çift çizgiyi görürsünHayırlı olsun benim de bugün 6. Günüm.. inşallah bebeklerimiz bize tutunmuştur
Dr 13. De yap dedi. Pazartesi itibariyle 8. Günüm daha var . Önceki denemelerde erkenden yapıp moral bozuyordum bu kez bekleyeceğimNe zaman test yapacaksın canım ben 7.gün test yapmayı düşünüyorum arkadasımın 6. Gün idrarda yedinci gün kanda cıkmıştı inşallah çift çizgiyi görürsün
Kaçıncı gün embriyosu canım 5. Gün embriyosunda 10. Gün yapılıyor bana öyle dediDr 13. De yap dedi. Pazartesi itibariyle 8. Günüm daha var . Önceki denemelerde erkenden yapıp moral bozuyordum bu kez bekleyeceğim
İlki olilumsuz olunca sanki yine olmicak gibi gepiyor. Pek birşey hissetmiyorum belirti olarak beklemek ne kadar doğru oda tartisilir .ama insan belirti olsun istiyor umitlenmek istiyor kafam Cook karisik çok korkuyorumHayırlı olsun inşallah canım inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana bebişlerin. Bende gecen ay histeroskopi bu ayda dondurulmuş 2 adet embriyo transferi oldum dün yani cumartesi günüsen benden iki gün öndesin ne durumdasın nasıl hissediyorsun
Bende sabah gözümü açıyorum ilk aklıma o geliyor acaba bebişlerim benimle mi diyorum. Gerçekten en zoru transfer sonrası süreçmiş ben bunu anladım Rabbim yüzümüzü güldürsünİlki olilumsuz olunca sanki yine olmicak gibi gepiyor. Pek birşey hissetmiyorum belirti olarak beklemek ne kadar doğru oda tartisilir .ama insan belirti olsun istiyor umitlenmek istiyor kafam Cook karisik çok korkuyorum
Amin inşallahBende sabah gözümü açıyorum ilk aklıma o geliyor acaba bebişlerim benimle mi diyorum. Gerçekten en zoru transfer sonrası süreçmiş ben bunu anladım Rabbim yüzümüzü güldürsün
Amin inşallahBende rahim hazırlığı içindeyim geçen çarşamba 5.5 bant verdi estroferm 4 e çıkardı yarın sabah kontrolum var rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?