Agustost ayında tüp bebek yaptıran yada yaptiracak olan varmı gelin beraber bekleyelim ☺️

Yok aynı şey değil rahim filminde tüplerin tıkalı olup olmadigi verilen ilaçla belli oluyor.histeroskopide kamerayla rahim içine bakılıyor yapışıklık ,perde,kist falan varmı diye bunlarda gebe kalmaya engel
doktorum tüplere bakmamız lazım önemli olan o dedi ve hsgye karar verdi.. ikisini aynı anda yapmıyorlar mı ya 🤣🤣

Hayırlı olsunbenim 10.günüm bugün benim de kasık ağırlarım var hatta 7. Gün bi üşüme özellikle ayak üşümesi ve yoğun kasık ağrısı yaşadım

Merhaba kizlar bende 1 ağustosta tarnsfer oldum 3 gün dondurulmuş embriyo ilk deneme bugün 9 günüm kan testi verdim sonucum 10.83 cıktı nasıl sizce. Rabbim sonuclarimizi hayırla sonuclandirsin amin 🙃

merhabalar, transferimin 7. günü hiç birşey hissetmiyorum :) sadece adet olcakmısım hissi :) yarın idrar testi yapıcam :)
Merhaba benimde bugün 6. Günüm hiç birşey hissetmiyorum araç kasiklarim ağrıyor ama progestan iğnenin etkisimi bilmiyorum .inşallah pozitif çıkar testin haver ver vizede🤲☺️

Merhaba bende 6 Ağustos da transfer oldum.İlk gunler adet olacak hissi vardi bende de ama bugun birşey hissetmiyorum.
Hayırlı olsun inşallah umarım bebeğin senledir .normalde hissedilir mi okuyorum belirti olmaz yazıyor birçok site .belirti olmayınca da umutsuzluga düşüyor insan

Merhaba kizlar bende 1 ağustosta tarnsfer oldum 3 gün dondurulmuş embriyo ilk deneme bugün 9 günüm kan testi verdim sonucum 10.83 cıktı nasıl sizce. Rabbim sonuclarimizi hayırla sonuclandirsin
Merhaba önemli olan iki güne bir en az yüzde 60 artması.insallah senledir bebeğin şimdiden hayırlı uğurlu olsun darısı bize inşallah, 🤲☺️

Merhaba önemli olan iki güne bir en az yüzde 60 artması.insallah senledir bebeğin şimdiden hayırlı uğurlu olsun darısı bize inşallah, 🤲☺️
Aminn canım cumartesi test günüm o güne kadar test vermeyi düşünmüyorum daha merakla bekliyorum o günü insaAllah kat ve kat artar. Rabbim sizlere de poztif görmeyi nasip etsin benim ki şuan tam poztif sayılmaz ama teste poztif yazısını görmekte gzel ☺️

Back
X