Agustost ayında tüp bebek yaptıran yada yaptiracak olan varmı gelin beraber bekleyelim ☺️

Bende sabah yaptım test hemen ikinci çizgi cıktı 😃 kan verdim erkenden gidip kanım da 30 cıktı beşinci gün embriyosu canım bugun 7. Günüm
MaşaAllah canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah. Benim de 5. Gün dayanamadım test yaptım negatif çıktı (5. Gün embriyosu )

MaşaAllah canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah. Benim de 5. Gün dayanamadım test yaptım negatif çıktı (5. Gün embriyosu )
Cok sağol canımmmm Rabnim bu günleri gösterdi cok şükür darısı burada bekleyen herkesin başına Senin 8. Gün 200 küsür cıkmış benim 7.gün 30 biraz düşük değil mi

Peki belirtin oldu mu canım ? Ya da hamile olduğunu, bebeğinin seninle olduğunu hissettin mi ?
Kasık batması oldu bir kaç kez bel ağrısı ve en fenası kabızlık. Bugun kabızlık için lavman yaptırdım o derece. Bebeği de hep hissettim orda oldugunu ve var olduguna inanırdım kendimi hep ama içimde de hep bi korku vardı 5 yıldır bekliyorum bu anı hala inanamıyorum gerçekliğine de

Kasık batması oldu bir kaç kez bel ağrısı ve en fenası kabızlık. Bugun kabızlık için lavman yaptırdım o derece. Bebeği de hep hissettim orda oldugunu ve var olduguna inanırdım kendimi hep ama içimde de hep bi korku vardı 5 yıldır bekliyorum bu anı hala inanamıyorum gerçekliğine de
Yaa Rabbim sana bağışlasın canım. Sağlıkla, mutlulukla kucağına alırsın İnşaAllah 💕 cevaplar için çok teşekkür ederim Allah razı olsun ☺️ Moralim çok bozuk ama sen umut oldun

Yaa Rabbim sana bağışlasın canım. Sağlıkla, mutlulukla kucağına alırsın İnşaAllah 💕 cevaplar için çok teşekkür ederim Allah razı olsun ☺️ Moralim çok bozuk ama sen umut oldun
En büyük umut ben olayım sana çünkü asla inanmıyordum bi gün hamile kalacağıma ama o transferden sonra vücuduma hep pozitif enerji gönderdim iki bebek geldi onları kabul et tutunsunlar sakla diyerek her gün vücudumla konuştum her gün. Elhamdülillah nasip oldu. Birde transfer sonrası doktorum bi söz söylemişti o benim kulağıma küpe oldu. Dedi ki eğer stres sıkıntı yapmaz rahat olursan 10 gün sonra gebesin bu kadar basit aslında demişti her şey boş yalnızca stres yapma dedi sende yapma lütfen rahat bırak kendini ve dua et cansız yumurtaya can veren Allah senin rahmine de bir canlı yerleştirebilir buna inan 🤲

En büyük umut ben olayım sana çünkü asla inanmıyordum bi gün hamile kalacağıma ama o transferden sonra vücuduma hep pozitif enerji gönderdim iki bebek geldi onları kabul et tutunsunlar sakla diyerek her gün vücudumla konuştum her gün. Elhamdülillah nasip oldu. Birde transfer sonrası doktorum bi söz söylemişti o benim kulağıma küpe oldu. Dedi ki eğer stres sıkıntı yapmaz rahat olursan 10 gün sonra gebesin bu kadar basit aslında demişti her şey boş yalnızca stres yapma dedi sende yapma lütfen rahat bırak kendini ve dua et cansız yumurtaya can veren Allah senin rahmine de bir canlı yerleştirebilir buna inan 🤲
Allah razı olsun canım. İnşaAllah dediklerini yapacağım. Ben de bebeğimle konuşuyorum. Ben sana tüm kalbimle,ruhumla,bedenimle hazırım beni bırakma annecim diyorum 🥰 İnşaAllah güzel haberlerimi de paylaşırım burada ❤️❤️

Selam kızlar 4 Ağustos 3.embriyosu nakledildi bugün 10.günüm ilk denemem erkek infertilitesi sabah kalkıp idrar testi yaptım negatif çıktı çok kötü oldum test günüm 18 inde gidip kan vermeli miyim ?

Ben ikinci kanı verdim ilki 16.22 2 gün ikincisi 36 çıktı.Transferin 10.gunu bugün.Ama bubsabah göğüs avrilarim birden kayboldu.Bu şekilde olan var mı araniz da.Bu durum beni endiselendirdi

10.gün kan testi verdim 0.100 geldi tahlil günüm 14.gündü merkez ilaçlara devam yükselebilir değer dedi böyle olup yükselen var mı ?

Back
X