Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlı olsunnn bızde cok ıyı bılırız bu duyguyu kendıne gelmen uzun surer daha:9: ama dıkkat et kendıne ve bebişine hemen anneler topıgıne uye ol orda guzel bılgıler paylaşılıo yardımcı olur sana bızde bu topıkten hamıle kalanlarız allah hepimize yardım etsın....ve herkese ısteyen herkese evlat nasıp etsın

sagol lover çok tşkr sorma hala inanamıyorum ben galiba dograna kadarda inanamıcam sanırım rabbim cümlemize saglıklı hayırlı evlatlar versin inşlhhh ...:nazar::nazar:

sagol lover çok tşkr sorma hala inanamıyorum ben galiba dograna kadarda inanamıcam sanırım rabbim cümlemize saglıklı hayırlı evlatlar versin inşlhhh ...:nazar::nazar:

evet hayal gıbı gecıo ama tekmelerı yemeye basladınmı oyle bır ınanırsın kı daha cok vursun dıe dua edersın bende 4 gozle bekledım nezaman vurcak dıe 19. Haftada başladı hareketlenmeye ve vurmaya ınan ben uyuyorum sabaha karsı o vurmaya baslıo uykumda gulmeye baslıorum mutlu oluorum allahım hevesımızı yarım bırakmasın

neden adet olmadan umudunu kestın bende 9. gunde yaptırdım negatıf cıktı ama o ay hamıle kaldım sen tam 14.gun yaptır lutfen

avcı lovere katılıyorum canım adet olmadan umudunu yitirme sen bence bi kan testi daha yaptır belki geç döllenmiş olabilir yumurtan deger ondan düşük çıkmıştır allahım seninde yüzünü güldürsün inşlhh ..

saolun kızlar desteğiniz için..dün adet oldum..bugün dr. umla görüştüm şu an çatlamamış yumurtalar var..bi kaç ay bekleyip mart nisan gibi tüp bebek düşünüyorum..Rabbim hayırlısını versin..
sizleride sağlıkla kavuştursun bebişlerinize..
hamile olunca yazarım sizlere..öpüyorum çok hepinizi..
Allah a emanet olun..

evet hayal gıbı gecıo ama tekmelerı yemeye basladınmı oyle bır ınanırsın kı daha cok vursun dıe dua edersın bende 4 gozle bekledım nezaman vurcak dıe 19. Haftada başladı hareketlenmeye ve vurmaya ınan ben uyuyorum sabaha karsı o vurmaya baslıo uykumda gulmeye baslıorum mutlu oluorum allahım hevesımızı yarım bırakmasın

ayy inşlhh bende o günleri görebilcekmiyim allahım herkese bu güzel duyguyu yaşatsın işalhh kimsenin hevesi kursagında kalmasın rabbim cümlemize saglıklı sıhaatli hayırlı evlatlar versin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

saolun kızlar desteğiniz için..dün adet oldum..bugün dr. umla görüştüm şu an çatlamamış yumurtalar var..bi kaç ay bekleyip mart nisan gibi tüp bebek düşünüyorum..Rabbim hayırlısını versin..
sizleride sağlıkla kavuştursun bebişlerinize..
hamile olunca yazarım sizlere..öpüyorum çok hepinizi..
Allah a emanet olun..

canım hiç ümidini yitirme eminim seninde bebişin olacak ama zamanı var demekki allah herşeyin daha iyisini bilir inşlhh belki tüp bebge gerek kalmadan olur canım allah ol desin yeterki ..kendine iyi bak canım hoşçakal...

mimoza canım bu kaıncı aşılaman hayırlı olsun

eliflevent bu benim 2. aşılamam ilk aşılamamı agustos ayında yaptırmıştım tutmadı 4 ay felan ara verdim aralıkta yine yaptırdık allahın izniyle bu sefer tuttu inşlhh salı günüde kontrolüm var umarım keseyi görebiliriz kalp atışınıda duyarsam içim rahat edecek allahım isteyen herkese versin inşlhh saglıkla hayırla....:nazar::nazar:

eliflevent bu benim 2. aşılamam ilk aşılamamı agustos ayında yaptırmıştım tutmadı 4 ay felan ara verdim aralıkta yine yaptırdık allahın izniyle bu sefer tuttu inşlhh salı günüde kontrolüm var umarım keseyi görebiliriz kalp atışınıda duyarsam içim rahat edecek allahım isteyen herkese versin inşlhh saglıkla hayırla....:nazar::nazar:

canım benim gözünn aydıınn maşallahh yaa çok sevindimmm rabbim cümle isteyenlerede veersin inşalllahh:nazar::nazar::nazar::nazar:

merhaba kızlar,

geçen çarşamba 2. aşılamamı yaptırdım. gittiğim merkez tedavi boyunca ilişki yasak dedi. sonucu öğrenene kadar ilişki önermiyor. ama bazı doktorlarda özellikle ilişki olsun diyorlarmış ben hala anlamış değilim. bugün 4.günüm ne yapsam ki???

merhaba kızlar,

geçen çarşamba 2. aşılamamı yaptırdım. gittiğim merkez tedavi boyunca ilişki yasak dedi. sonucu öğrenene kadar ilişki önermiyor. ama bazı doktorlarda özellikle ilişki olsun diyorlarmış ben hala anlamış değilim. bugün 4.günüm ne yapsam ki???

ayyy canım benimde bu kafamı karıştırıyor
benim doktorum bişey demedi ama 1. aşılamada gün aşırı ilişki dddi
çatlamaynlr için ama bu 3. aşılamam pek düzenli, ilşki olmadı sonuç bekliyom iştee
o gün kesin çatlıyormu acaba ovitrelleden 36 saat sonra aşılama sonrası yaa önce ya da sonra çatlıyosa diye hep aklımda

bugünde şeffaf akıntı gördüm acaba bıugün mü çatladı diye düşünmekten kendimi alamıyorum

KIZLARRR OĞLUM OLACAKKK :nazar:TEYZELERİ SİZLEREDE HABER VEREYİM DEDİMMM NERELERDESİNİZ HEPİMİZ DAĞILDIKK:19:

KIZLARRR OĞLUM OLACAKKK :nazar:TEYZELERİ SİZLEREDE HABER VEREYİM DEDİMMM NERELERDESİNİZ HEPİMİZ DAĞILDIKK:19:

gözün aydın canım..sağlıkla kucağına al..çok sevindim tatlım..nasıl daha iyisindir artık..kendine dikkat et..öpüyorum canım..

kızlar hepinize teşekkürlerr canlarım evet aslında ben erkek olacağını hissetmiştim benim diğer düşenlerde erkekti galiba benim kızım hiç olmıcakkk erkeğe daha el verişliyim:1:

canım gözün aydın allah saglıkla sıhaatle kucagına almayı nasip etsin erkek kız hiç faketmez bu duyguyu ilk defa tatdıgımız için önemi yok okadar..bende yeni geldim memleketten 15 gündür yoktum bebegimin kesesini gördüm kalp atışını duydum çok şükür şimdilik herşey yolunda şükürler olsun allah kursagımızda bırakmasın sevinçlerimizi herkese ,banada saglıklı sıhatli evlatlar versin inşlhhh...

sağlıkla hayırla gelsin paşamız inş :nazar:
benimde aklımdan hep erkek geçiyo bakalım sen hissetmişmiydin fanucum

begüm senin nekadar oldu şimdi bebegin yeniyıl bebegi demi seninkide.. allah bilirde canım bende hep kızım diye sevesim geliyo içimden tabi herşeyin hayırlısı allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...

canım benim gözünn aydıınn maşallahh yaa çok sevindimmm rabbim cümle isteyenlerede veersin inşalllahh:nazar::nazar::nazar::nazar:

sagol turkocum allah razı olsun sen demiştin ama üzülme bekle biraz diye canım ya destegin için çok sagol evt canım allah tüm isteyen herkese versin aminn canım amin ..

begüm senin nekadar oldu şimdi bebegin yeniyıl bebegi demi seninkide.. allah bilirde canım bende hep kızım diye sevesim geliyo içimden tabi herşeyin hayırlısı allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...

canım benim bugüm 9+3 benim hep ağzımda oğlum diye çıkıyo hep öyle seviyorum sonrada diyorum ya kız ise üzülür meleğim diyorum. çünkü kız olursa hp ismini melek koyarım diye düşünürdüm ama öğrendimki meleklerin cinsiyeti olmadığı için kız ismi olarak koymak doğru değilmiş bende meleğim diyorum içim rahat oluyo :)
bizdecumaryesi gittik dr. bacakları kolları var inanamadım rabbimin mucizesi hepimize sağlıklahayırla kucağımıza almayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

Back
X