Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

Kızlar bende doğurdum cok şükür kızım gunu gunünde doğdu 3700gr 52 boyunda bembeyaz bi melek bi gun daha ayrıntılı yazarım darısı etmeyenlerin basina

Ohh herkes sırayla yapmış bakıyorumda NESLİKEM canım bebeğini erkenden kucağına almışsın sağlıkla çok sevindim atlattık o günleri hamdolsun şimdi kocaman oldu bebişlerimiz benimki maşallahı var hızla büyüyor sadece anne sütü veriyorum önceleri tutmuyordu ama kimse kızmasın çok uğraşınca sütünde geliyor meme ucunda çıkıyor çocukta emiyor kesinlikleçaba sarfetmek lazım hele gögsümün ucu kanlara bulanmıştı ama öyle bile verdim ağlıyordum resmen çok acıyordu ama herşey gelip geçici herkesin bebeileri iyidir inşallah bizim bu hafta kırkımız çıkıyor şekerlerimi hiç gidipte on saat beğenemem internetten mis gibi sipariş verdim bayada iyileştim evimide silip süpürürüm ohh o derttende kurtulurum sonra gidiyorum memleketime gezmeye stres atmaya bu arada neler oldu neler kayınvalidemle görüşmüyoruz altlı üstlüyüz ama konuşmuyoruz eşime fit verdiğini kulaklarımla duydum eşimde beni koruyordu Allah için ama ben yinede kıyameti kopardım bağıra bağıra benim onla işim bitti dedim bebeği görmeye bile gelmiyor kindar akşamları bebeği istiyorlar kaçak göçek nereye kadar gidecek böyle bilmem iyi oldu herşeyi duymam

öncelikle hayırlı ugurlu olsun bebişin. Allah saglıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. benim bebeğim 5 gun yogun bakımda kaldıgı için memeyi almıyordu. emzirmeyi çok istiyordum.ama herkes bebeğin aç kalmaması için sütünü sağ nolcak, oyle de anne sütü alıyor nasıl olsa dedi. ama vazgeçmedim. çok yıprandım. şimdi bebeğim emiyor şükürler olsun.kan şekeri düşük oldugu için başta mama takviyesi yapılmıştı. şimdi mamayı yavaş yavaş bırakmak istiyorum ama annem doymaz diyip arada dayıyo mamayı. emiyor ya onu çok takmıyorum.çok gazı oluyordu inşallah emince azalır artık. dün kakasını yapamıyor diye çok kötüydü hastaneye gittik. makatında gazdan dolayı sıkışma oluyormuş. orayı açtılar hemen yaptı. inşallah bir daha olmaz.
kayınvalde olayına çok üzüldüm. bu kadınlar doğum yaptıkları halde, bizi en iyi onlar anlamaları gerekirken neden böyle yaparlar anlamam ben de ilk günlerde herkese gıcık oluyordum. herkes bi şey söylüyo. biri gelir çocugun üstü ince, biri gelir çok giydirmişsin. biri gelir bu çocuk aç... kafayı yicektim...

yarın doğuma gidiyorum arkadaşlar artık hayırlısı heyecan dorukta:18:

yarın doğuma gidiyorum arkadaşlar artık hayırlısı heyecan dorukta:18:

Reyyancim saglikli olmaniza cok sevindim hadi hayirli olsun bebisin. Diger meselelere sakin canini sıkma lütfen. Allah korusun sütün çekilir. Derdi neymiş bu kadinin bilmiyorum ama kurulmuş bir yuvaya fitne katan insanlari aklim almiyor hic😡😡 sen ve bebeğin önemlisiniz bunu aklina getir hep. Biz de 1 haftaya tasinicaz hala dinlenemedim aylarda beri dogrudüzgün😔 buara sütüm neredeyse hic gelmiyordu dün doktora gittim yoruluyomusuniz cok dedi. Hem ne yorulmak. Ama isirgan otu cayi almami soyledi ise yaradi bugün sütüm iyiydi cok sükürr

arkadaslar zamanımız oldukça süt mama bebek bakımı konularıyla ilgili konuşsak. birbirimize yardımcı olsak. ben bebeğim yogun bakımkda kaldıgı ve kan sekeri düşük oldugu için mama ve süt ikisini de verıyorum. önceleri biberona alıştıgı için emmiyordu. çok üzülüyordum. sütümü sağıyordum cok zordu. ama bır haftadır daha ıyı. emmeye başladı.gunde 3 kere falan da mama verıyorum.

arkadaşlarım minik kızım Zeynep 17 mayıs cuma günü doğdu normal doğumla 4kilo 90gr 51 cm sağlıklı ve kolay bir doğum oldu sadece emziriyorum mama vermiyorum dün doktordaydık boyu 2 cm daha uzamış 53 cm olmuş arkadaşlar bolca su için mevsimde müsait humananın çayını doğadanın rezene ve 7 otlu çayını içiyorum kızım her ağladığında emzriyorum göğüs ucuna e vitamini sürüyorum faydasını görüyorum allahım hepimize bolca süt versin

canım çok sık emzir sütün artar emzirirken kafanı rahatlat bebeğini izleyerek bebeğim benim sütümle doyacak büyüyecek uzayacak diye kendini telkin et faydasını görürsün

canım çok sık emzir sütün artar emzirirken kafanı rahatlat bebeğini izleyerek bebeğim benim sütümle doyacak büyüyecek uzayacak diye kendini telkin et faydasını görürsün

canım çok teşekkür ederim. zaten mamadan dolayı çok kabız oldu, makatına bi çubuk soktular.sonra bi kaç arkadasım erkek cocukları ıcın ıyı degıl dedıler. içime dert oldu.gerçi bir kere yapıldı.bişey olmaz di mi
mamayı da bugun bır kere verdim ve hep emzirdim. göğüslerim çok yumuşak ama sıkınca süt var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…