- 10 Ağustos 2015
- 367
- 154
- 103
- 39
Kızlar kan testi ne kadar sürede sonuclaniyor aile hekimliklerinde yaptirilabiliyor mu
Mol gebelik ne demek nasıl oluyor hiç bilmiyorum canım. İyi düşün iyi olsun. Sağlıklıdır inşallahKIZLAR KAN SONUÇLARIM ÇIKTI 23230 SİZCE NASIL BEN 1 KEZ MOL GEBELİK GEÇİRDİM TEKRARLAMIŞ OLABİLİR Mİ SANKİ ÇOK YÜKSEK GİBİ GELDİ SAT 8 TEMMUZ
Neden mol gebelikten şüphelendiniz ki değerlerin yüksrk olması coğul gebeliktende olabilir .... Belkide üzerine görmüşsünüzdürMol gebelik ne demek nasıl oluyor hiç bilmiyorum canım. İyi düşün iyi olsun. Sağlıklıdır inşallah
İmkanınnız varsa beklemeniz yersiz sonuçta srbepsiz infertilite tüp bebek en mantıklısıKızlar bata 2 gün kaldı, ilk defa çatlama iğnesi vurulduğumdan bu ay çok umutluydum ama hiçbir belirti yok ve testler de negatif cikiyo, 6 yıllık evliyim 2 kez kimyasal gebelik oldu, yaş 31, esimin de benim de tahlillerim sorunsuz , sizce kadın doğum doktorlariyla boşuna mı oyalanıyorum? Gerçekçi olmak gerekirse direk tüp bebek merkezine mi gitmeliyim?
Neden mol gebelikten şüphelendiniz ki değerlerin yüksrk olması coğul gebeliktende olabilir .... Belkide üzerine görmüşsünüzdür
Mol gebelik ne demek nasıl oluyor hiç bilmiyorum canım. İyi düşün iyi olsun. Sağlıklıdır inşallah
Bekleme süresi 1 yıl derken 1 yıl korundunuz mu ? Benimde 1 kürtaj var canım kalbi atmadığı için. Ama karamsar olma bir kere oldu diye hepsi aynı olmaz Allah ın izniyleDr . göre genetik bir hata 1 yumurtaya 2 spermin döllenmesinden oluyormuş kötü bi tecrübe malesef ve bekleme süresi uzun 1 yıl takip. İnşallah korktuğum gibi değildir.
Kızlar bata 2 gün kaldı, ilk defa çatlama iğnesi vurulduğumdan bu ay çok umutluydum ama hiçbir belirti yok ve testler de negatif cikiyo, 6 yıllık evliyim 2 kez kimyasal gebelik oldu, yaş 31, esimin de benim de tahlillerim sorunsuz , sizce kadın doğum doktorlariyla boşuna mı oyalanıyorum? Gerçekçi olmak gerekirse direk tüp bebek merkezine mi gitmeliyim?
Kalbini ferah tut kardeşim Allahın izniyle bişeycik olmazBen 1 yıl önce mol gebelik geçirdim o zamanda değerlerim yüksekti ve 11 haftada bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. 1 yıl bekledim bebek için ve dr. normal bir gebeden daha fazla riskin var 1 defa başa gelince tekrarlama riski varmış ondan korkuyorum.
Hadi hep beraber bekleyecek benimde şafak altıSelam kızlarrr benim de batıma 5 gün vat bende sizinle beklemek istiyorumm
Gerçi ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu yüzden batım değişmiş olabilir..Hadi hep beraber bekleyecek benimde şafak altı
Bekleme süresi 1 yıl derken 1 yıl korundunuz mu ? Benimde 1 kürtaj var canım kalbi atmadığı için. Ama karamsar olma bir kere oldu diye hepsi aynı olmaz Allah ın izniyle
Kalbini ferah tut kardeşim Allahın izniyle bişeycik olmaz
Anladım canım aklına kötü şeyler getirme. Hepimizin sağlıklı bebişleri olucak inşallah. İçini ferah tut yeterEvet canım 1 yıl korunduk yasaktı 1 yıl gebelik. Mol gebeliğin tekrarlama ihtimaline karşı kan değerleri sıfırlanıp tamamen normale dönene kadar bekledik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?