- 31 Mayıs 2016
- 760
- 871
- 103
Aynen canım benim inşallah :) benim adet bu ay biraz erken geldi bat 30 bakalım neler olacak hayırlısı inşallah :)Eskisi kadar çok üzülmedim canım. Doktor zaten 2 adet korun demişti ben dinlemedim 1 asetten sonra bıraktım ama Allah İzin vermedi. Eylül e inşallah kısmetse. Ne güzel mayıs bebişi olur bizimkilerde nabalım :)
Ben daha bugün adet oldum. Sen söyleyince baktım da 9-10 eylül bat baya da varmış ya :)Aynen canım benim inşallah :) benim adet bu ay biraz erken geldi bat 30 bakalım neler olacak hayırlısı inşallah :)
Gün dediğin hemen geçiyor canim merak etme iyi değerlendirmeye bak sen:) bir de ben bu ay bal, tarçın,corekotu kürü denedim yumurtalar erkenden oluştu geç oluşuyordu bende tam gününe denk geliyor şimdi istersen sen de dene adetim 2. Günü başlanıyor :)Ben daha bugün adet oldum. Sen söyleyince baktım da 9-10 eylül bat baya da varmış ya :)
Nasıl yapılıyor canım o kür ? Hiç bilmiyorumGün dediğin hemen geçiyor canim merak etme iyi değerlendirmeye bak sen:) bir de ben bu ay bal, tarçın,corekotu kürü denedim yumurtalar erkenden oluştu geç oluşuyordu bende tam gününe denk geliyor şimdi istersen sen de dene adetim 2. Günü başlanıyor :)
Canım internette tarifi var bakabilirsin. Ölçülere dikkat et fazlası kist yapıyor diyorlar her bünye bir değil çünkü. Adetin 2. Günü başlayıp 12. Günü bırakıyorsun sabah akşam birer tatlı kaşığı yiyorsun.burda da var kullanıp hamile kalanlar okumanı tavsiye ederim ben denedim yumoslar oluştu ise yaradı çok şükürNasıl yapılıyor canım o kür ? Hiç bilmiyorum
Tamam canım araştırayım bi sağol. Bide sen daha önce hamile kalmış mıydın ? Yoksa yumurtalar çatlamıyor falan o yüzden mi bu kürü yapıyorsun?Canım internette tarifi var bakabilirsin. Ölçülere dikkat et fazlası kist yapıyor diyorlar her bünye bir değil çünkü. Adetin 2. Günü başlayıp 12. Günü bırakıyorsun sabah akşam birer tatlı kaşığı yiyorsun.burda da var kullanıp hamile kalanlar okumanı tavsiye ederim ben denedim yumoslar oluştu ise yaradı çok şükür
Yok canim hamile kaldım haziranda düşük yaptım. Biraz geç çatlıyor yumurtam o yüzden kullandım bakalım bu ay nasıl olacak erken oluştu yumurtam ama ne zaman çatlar bilmiyorum takip ediyorum şimdi deTamam canım araştırayım bi sağol. Bide sen daha önce hamile kalmış mıydın ? Yoksa yumurtalar çatlamıyor falan o yüzden mi bu kürü yapıyorsun?
Amin inşaallahGünaydın kızlar temmuzda pozitif olmadı bu ay ise reglim 2 gün geçti ama nedense kendimi hamile gibi hissetmiyorum test yapmakta gelmiyor içimden. İlk bebeğimi kaybettiğim için mi kendimi heveslendirmek istemiyorum bende bilmiyorum..Birde çok stresliyim bu aralar ailevi sıkıntılarımız var çok mutsuzum belkide 3 yıldır beklediğim en mutlu olacağım zamanlar ama moral bozukluğundan uyuyamıyorum bile. Herşey bir sınav rabbim yardım etsin hepimize
Bence hamilesin şimdiden hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar bugün regl günüm sabah ilk idrarla test yaptım bu şekilde çıktı sizce hamile miyim? 7.denememiz artık olsun istiyorum
Hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin iki gün sonra tekrarlarsınız yada kan testi ama ben ikinci çizgiyi gördümKIZLAR Bİ BAKAR MISINIZ TESTİME...2 GÜN VAR ADETİMEE
Hayırlı olsun ikinci çizgin varKızlar bide benimkine bakın lütfen adet 2 gün geçti pffff
Canim ben de merak ettim şimdi, doktora gidebildin mi? Kan dediğin beyaz akıntıya karışık çok az bi kirmiziliksa yumurtlama döneminde olduğun için olabilir, devam etti mi sonra da?[/QUOTE]E="EceCigdem, post: 47662446, member: 622040"]Kizlar cok acil yardiminiza ihtiyacim var lutfen bilen varsa cevap versin. Agustos un 6 sinda adetim bitti ve 10 unda iliskiye girdik ve ben 5-6 dakika falan ayaklarim yukarda beklemistim hemen kalkmamistim. Az once tuvalete gittim islaklik oldu akinti diye dusundum ama bikac damla kan gelmis neden acaba ?
adetten 6 gün önce sonuç veren bi test var 20 tl ye sanırım o veriyo galiba ama beklemek en sağlıklısı diye düşünüyorum.Kzlar bsey sorcam bata 3 qun var kan testi haric hanqi testi yapsam buqun cikar
Peki kan testi ypsam cikarmiadetten 6 gün önce sonuç veren bi test var 20 tl ye sanırım o veriyo galiba ama beklemek en sağlıklısı diye düşünüyorum.
Peki kan testi ypsam cikarmi
Hayir canim sadece bir damla daha devam etti suan bisey yok. Kahverengimsi bir kandi. Yaklasik madeni para buyuklugunde falan geldi sonra kesildi. Daha once hic basima gelmedigi icin korktum bnde. Ama sag kasigimda ara ara batmalar var iste. Eltimin soyledigine gore yerlesme kaniymis ama emin degilim ben umarim oyledir ama[/QUOTE]Canim ben de merak ettim şimdi, doktora gidebildin mi? Kan dediğin beyaz akıntıya karışık çok az bi kirmiziliksa yumurtlama döneminde olduğun için olabilir, devam etti mi sonra da?
Canım adetine ne kadar var[/QUOTE]Hayir canim sadece bir damla daha devam etti suan bisey yok. Kahverengimsi bir kandi. Yaklasik madeni para buyuklugunde falan geldi sonra kesildi. Daha once hic basima gelmedigi icin korktum bnde. Ama sag kasigimda ara ara batmalar var iste. Eltimin soyledigine gore yerlesme kaniymis ama emin degilim ben umarim oyledir ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?