Valla gogus uclarim cok aqryo ama sadece uclar bde uclarda koyulasma var karnmda qogsumde sislik var kokulardn tiksinyorm en byk ornek dun menemen yaptm yumurta kokusu cok aqir qeldi bde yumurtlamdn beri akintim var beyaz ama kati seklinde karnmda ve kasiklarmda batma var kabizlik var bas donmesi var var oqlu var yaniiçıkar diye biliyorum ama az sabretsen :) belirtilerin neler ?
Belirtilerime cevap verck biri yk muValla gogus uclarim cok aqryo ama sadece uclar bde uclarda koyulasma var karnmda qogsumde sislik var kokulardn tiksinyorm en byk ornek dun menemen yaptm yumurta kokusu cok aqir qeldi bde yumurtlamdn beri akintim var beyaz ama kati seklinde karnmda ve kasiklarmda batma var kabizlik var bas donmesi var var oqlu var yanii
Olmuşsun sen sanki canım. Zamanı var mı daha batın? Test yapsan ?Belirtilerime cevap verck biri yk mu
Ahh benim kafa gidik kusura bakma daha 3 gün var senin ve dediğim gibi erken gebelik testi al yap. Psikolojik diyecem de bukadar fazla da belirti psikolojik olmaz sanırım :) sonucunu yaz muhakkakBelirtilerime cevap verck biri yk mu
Valla gogus uclarim cok aqryo ama sadece uclar bde uclarda koyulasma var karnmda qogsumde sislik var kokulardn tiksinyorm en byk ornek dun menemen yaptm yumurta kokusu cok aqir qeldi bde yumurtlamdn beri akintim var beyaz ama kati seklinde karnmda ve kasiklarmda batma var kabizlik var bas donmesi var var oqlu var yanii
Ben konuya biraz geri kaldım canım ne için gittin sen doktora bide kızlar sormak istediğim bişey var benim eşimin spermleri 9 milyon ve hareketlilik %50 bide yavaş ilerliyor doktorun dediği spermler dollenemiyor çünkü düz yoldan yumurtalıga gitmiyor dolana dolana gidiyor namussuz sanki sahilde yürüyor :) hareketlilik için bir sürü kür araştırdım ama eşim şeker hastası olduğu için güvenip yapamadım bana onerebiliceginiz bir kür ve bilgi var mıKizlar bnde doktora gittim ama sonuclarimi carsamba gunu alcam
Malesef canim kür bilmiyorum bu konu ile ilgili hic. Biz mayis ayinin sonunda korunmayi biraktik. Ozel bir cabamiz yok ama olursa artik olsun bir tane bebegimiz daha dedik. Mayistan sonra ilk adetim 11 gun ikinci adetim de 8 gun gecikerek geldi. İkisinde de hamileyim diye heyecanladim. Adetim agustosun 3 unde baslayip 6 sinda bitti. Normalde hep 5 gun surerdi. Dun de ilk defa basima geliyo islaklik oldu akinti sandim bi baktim kahverengi lekelenmem olmus. Bende bir hafta falan once iliski sonrasi kalkmadan yattim belki olur diye. Kanama da gelince belki bisey vardir diye doktora gittim. Bakalm carsamba gunu anlayacagim neler oluyorBen konuya biraz geri kaldım canım ne için gittin sen doktora bide kızlar sormak istediğim bişey var benim eşimin spermleri 9 milyon ve hareketlilik %50 bide yavaş ilerliyor doktorun dediği spermler dollenemiyor çünkü düz yoldan yumurtalıga gitmiyor dolana dolana gidiyor namussuz sanki sahilde yürüyor :) hareketlilik için bir sürü kür araştırdım ama eşim şeker hastası olduğu için güvenip yapamadım bana onerebiliceginiz bir kür ve bilgi var mı
Aayy hadi insallah cnm ya yarn qdip kan tahlili yaptrym bari ozamanOlmuşsun sen sanki canım. Zamanı var mı daha batın? Test yapsan ?
Dimi aynen banada ole qeliyor kan tahlili yapym madem yarn snucunu yazarm szede:)Ahh benim kafa gidik kusura bakma daha 3 gün var senin ve dediğim gibi erken gebelik testi al yap. Psikolojik diyecem de bukadar fazla da belirti psikolojik olmaz sanırım :) sonucunu yaz muhakkak
Bnm belirtilerimde böyleydi dün kan testinde 101.2 çıktı hamileyim çok şükür. Büyük ihtimal sende hamilesinBelirtilerime cevap verck biri yk mu
Bnmki 40 dk da sonuçlandı cnmKızlar kan testi ne kadar sürede sonuclaniyor aile hekimliklerinde yaptirilabiliyor mu
Valla kafaya takınca o kadar çok psikolojik belirti yaşıyoruz ki :) kendimden biliyorum. Bu ay kesin hamileydim o derece içimde hissettim bildiğim. Kasık ağrıları mide bulantıları, baş dönmeleri, baş ağrıları, ayak ağrısı falan daha bi sürü şey. Göğüs ağrısı dışında herşey vardı. Kürtaj dan sonra çabuk hamile kalınır diyorlar ya onunda etkisiyle muhtemelen ben ilk aydan hamile kalacağıma inandırmıştım kendimiAhh benim kafa gidik kusura bakma daha 3 gün var senin ve dediğim gibi erken gebelik testi al yap. Psikolojik diyecem de bukadar fazla da belirti psikolojik olmaz sanırım :) sonucunu yaz muhakkak
Tebrik ederüm canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Bn dün hamile olduğumu öğrendim :)
Bnm belirtilerimde böyleydi dün kan testinde 101.2 çıktı hamileyim çok şükür. Büyük ihtimal sende hamilesin
Belirtikeriniz hamilelik belirtisine benziyor lakin bu belirtiler beklenen reglinin gelmemesinden bir iki hafta sonra oluşur eğer hamileyseniz çok erken başlamış sizinkisi... Şuda olabiliyor en azından benim kokuya hassaslaşma hariç diğerleri yumurtlama dönemimden adet zamanıma kadar yaşıyorumBelirtilerime cevap verck biri yk mu
Sabah onbire kadar kan vermeniz lazım öğleden sonra üç gibide sonuç alınabiliyor aile hekimliğinde ...Kızlar kan testi ne kadar sürede sonuclaniyor aile hekimliklerinde yaptirilabiliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?