Agustosta pozitifi gorecegiz diyenler...

çıkar diye biliyorum ama az sabretsen :) belirtilerin neler ?
Valla gogus uclarim cok aqryo ama sadece uclar bde uclarda koyulasma var karnmda qogsumde sislik var kokulardn tiksinyorm en byk ornek dun menemen yaptm yumurta kokusu cok aqir qeldi bde yumurtlamdn beri akintim var beyaz ama kati seklinde karnmda ve kasiklarmda batma var kabizlik var bas donmesi var var oqlu var yanii

Kızlar Merhaba kaç gündür giremiyordum siteye malum hafta ici full çalıştığım için yorgunluktan fırsat bulamadım baya ilerlemiş sayfa :) size anlatmak istediğim bir rüyam var ya gerçekten kafayı Sıyırıyorum yada Rabbim müjdeli haberimi vericek 2 gün önce bir rüya gördüm hala etkisindeyim rüyamda camideyim tek başıma namazımı kılıyorum ve sonra Ya Rabbi diye ellerimi semaya açıp dua ediyorum o kadar içten ediyorumki duayı uyandığımda agliyordum ve rüya tabirine baktığımda bebek sahibi olucagim yazıyordu hala tüylerim diken diken oluyor Rabbim herseyin hayırlısıni versin ama bebeğim olmasi için çok dua ediyorum bu rüya nedir hala etkisindeyim ve aynı günün aksami arkadaşım rüyasında beni görmüş ve beni arayip sen hamile misin rüyamda gördüm senin kızın olucak inşallah dedi onunda hisleri kuvvetlidir açıkçası çok inanclidir bunlar neyin nesi nolur bana yardım edin kafayı yedim galiba biraz uzun oldu kusura bakmayın :)

Belirtilerime cevap verck biri yk mu

Valla canım senin bu anlattıklarının aynısı bende de var bat 22 agustos bu ay özellikle dikkatimi çeken ben her ay çikolata krizine girerdim bu zamanlar ama su an tiksiniyorum ve sol kasigimla sol bacagim beni mahvediyor sanki bacağımı iple geri cekiyorlar öyle bir kramp araba suremiyorum düşün artık bunlar bebis belirtisi olsun inşallah ♡♡

Kizlar bnde doktora gittim ama sonuclarimi carsamba gunu alcam

Kizlar bnde doktora gittim ama sonuclarimi carsamba gunu alcam
Ben konuya biraz geri kaldım canım ne için gittin sen doktora bide kızlar sormak istediğim bişey var benim eşimin spermleri 9 milyon ve hareketlilik %50 bide yavaş ilerliyor doktorun dediği spermler dollenemiyor çünkü düz yoldan yumurtalıga gitmiyor dolana dolana gidiyor namussuz sanki sahilde yürüyor :) hareketlilik için bir sürü kür araştırdım ama eşim şeker hastası olduğu için güvenip yapamadım bana onerebiliceginiz bir kür ve bilgi var mı

Malesef canim kür bilmiyorum bu konu ile ilgili hic. Biz mayis ayinin sonunda korunmayi biraktik. Ozel bir cabamiz yok ama olursa artik olsun bir tane bebegimiz daha dedik. Mayistan sonra ilk adetim 11 gun ikinci adetim de 8 gun gecikerek geldi. İkisinde de hamileyim diye heyecanladim. Adetim agustosun 3 unde baslayip 6 sinda bitti. Normalde hep 5 gun surerdi. Dun de ilk defa basima geliyo islaklik oldu akinti sandim bi baktim kahverengi lekelenmem olmus. Bende bir hafta falan once iliski sonrasi kalkmadan yattim belki olur diye. Kanama da gelince belki bisey vardir diye doktora gittim. Bakalm carsamba gunu anlayacagim neler oluyor

Bende gormek istiyorum Rabbimin izniyle. Bu ay hamileydim ama kimyasal gebelik cikti bugun beta 6 ya dustu kanamam da var Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin :)

Ahh benim kafa gidik kusura bakma daha 3 gün var senin ve dediğim gibi erken gebelik testi al yap. Psikolojik diyecem de bukadar fazla da belirti psikolojik olmaz sanırım :) sonucunu yaz muhakkak
Valla kafaya takınca o kadar çok psikolojik belirti yaşıyoruz ki :) kendimden biliyorum. Bu ay kesin hamileydim o derece içimde hissettim bildiğim. Kasık ağrıları mide bulantıları, baş dönmeleri, baş ağrıları, ayak ağrısı falan daha bi sürü şey. Göğüs ağrısı dışında herşey vardı. Kürtaj dan sonra çabuk hamile kalınır diyorlar ya onunda etkisiyle muhtemelen ben ilk aydan hamile kalacağıma inandırmıştım kendimi sonuç : kırmızılar benimle

Belirtilerime cevap verck biri yk mu
Belirtikeriniz hamilelik belirtisine benziyor lakin bu belirtiler beklenen reglinin gelmemesinden bir iki hafta sonra oluşur eğer hamileyseniz çok erken başlamış sizinkisi... Şuda olabiliyor en azından benim kokuya hassaslaşma hariç diğerleri yumurtlama dönemimden adet zamanıma kadar yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…