Agustosta pozitifi gorecegiz diyenler...

Bir cok yerde yaziyor gece de olabilir bence bulanti.. Tabiki test sart:)

Canim benimde reglime 1 gun kaldi bu gece cok midem bulaniyo bilemiyorum var mi biseyler

Merhaba kızlar bi sorum olucak size. Hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum ama bikac belirtim var. Ama saçlarım 1 haftadır çok dökülüyor. Bu hamilelik belirtisi mi bilen var mi.

Merhaba kızlar bi sorum olucak size. Hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum ama bikac belirtim var. Ama saçlarım 1 haftadır çok dökülüyor. Bu hamilelik belirtisi mi bilen var mi.
Bildigim kadariyla hamilelikte saclar daha da cabuk uzar dogumdan sonra dokülür.

Kizlaarrrr ben de geldim:) Ağustos 16sinda 1 yıllık evli olmuş olacağım:) artık bebis istiyoruz bu ay ikinci denememiz:) 24 Ağustos ta adet olmam gerekiyor, yani şuan çalışmalar var bizim de INSAALLAH bebisim bize supriz yapar da yıl dönümü hediyesi olur

Umutsuzluga kapilmayin kizlar.. calismalara devam mutlaka hepimiz anne olacagiz tabi bazilarimiz ikinciye olacak

UOTE="csoner, post: 47538425, member: 776607"]17 agustosda adet olmam gerekiyo ama o zamana kdar nasil beklicem bilmiyorum
Benim de 18 ağustosta canım:) heyecanla bekliyorum

UOTE="csoner, post: 47538425, member: 776607"]17 agustosda adet olmam gerekiyo ama o zamana kdar nasil beklicem bilmiyorum
Benim de 18 ağustosta canım:) heyecanla bekliyorum

seni çok iyi anlayabiliyorum 2 senedir stresten bebeğimin olmadığını düşünüyorum aile sıkıntısı yüzünden cnku eşimde de bendede sıkıntı yok bu ay çok rahattım ve adet 4 gün gecikti ama teslim negatif oda stresten heralde :) Allah yardımcın olsun inşallah

Kızlar ben bu sabah pozitif gordum ama o yalancı pozitif sanırım çünkü bu ay klomen kullandim 5 gün önce de çatlama iğnesi vuruldum. Adete daha 11 gün var çok heycaliyim, yalancı pozitif de olsa gidip gidip bakıyorum:) 6 yıllık evliyim henüz Rabbim nasip etmedi sağlıklı bir gebelik, O en hayırlı zamanı bilir.insallah hepimiz hayırlısıyla bu ay paylasiriz pozitifleri burdan

Canim benimde reglime 1 gun kaldi bu gece cok midem bulaniyo bilemiyorum var mi biseyler
Canim henüz test yaptirmadim yarin yaptiacagim eger pozitif olursa dr hemen gitmek istemiyorum. Biraz büyüsün öyle giderim alttan bakiyorlar 10 haftadan önce sonra icim rahat etmiyor bi zarar gelecek saniyorum

Sagol canim rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Gebelikten gebeliğe değişir canım, kesine yakın bir sonuç için adeti beklemek gerek

En son temmuz 28 de regl olmustum suan hala birşey yok ama bir gebelikte beklemiyorum. Herzamanki halim.
Keske olsa ama sanmiyorum. Idrar testi negatif cikti ama idrar testine itibar etmiyorum acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…