Bir cok yerde yaziyor gece de olabilir bence bulanti.. Tabiki test sart:)Günaydın kızlar reglim 3 gün geçti test yaptırmadım haftaya direk kandan baktıracağım. Bir sorum olacak sizlere dün gece yatarken aşırı mide bulantım oldu ilk kez gece midem bulanıyor böyle hamile olupta geceleri de bulantısı olan var mı ? Genelde sabah bulantıları olur ya benim gece bulandı midem.
Canim benimde reglime 1 gun kaldi bu gece cok midem bulaniyo bilemiyorum var mi biseylerGünaydın kızlar reglim 3 gün geçti test yaptırmadım haftaya direk kandan baktıracağım. Bir sorum olacak sizlere dün gece yatarken aşırı mide bulantım oldu ilk kez gece midem bulanıyor böyle hamile olupta geceleri de bulantısı olan var mı ? Genelde sabah bulantıları olur ya benim gece bulandı midem.
Bildigim kadariyla hamilelikte saclar daha da cabuk uzar dogumdan sonra dokülür.Merhaba kızlar bi sorum olucak size. Hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum ama bikac belirtim var. Ama saçlarım 1 haftadır çok dökülüyor. Bu hamilelik belirtisi mi bilen var mi.
Umarım canım inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahAyy neler yapmıyorum neler zaten halihazırda kpss'ye çalışıyorum o bile engel olamıyor artık hayırlısı umarım hayal kırıklığı olmaz tüm bekleyenler için
Benim de kalmadi son 2 gun testler hep negatifBenim hiç umudum kalmadı
Adetiniz gecikti mi ?Benim de kalmadi son 2 gun testler hep negatif
seni çok iyi anlayabiliyorum 2 senedir stresten bebeğimin olmadığını düşünüyorum aile sıkıntısı yüzünden cnku eşimde de bendede sıkıntı yok bu ay çok rahattım ve adet 4 gün gecikti ama teslim negatif oda stresten heralde :) Allah yardımcın olsun inşallahGünaydın kızlar temmuzda pozitif olmadı bu ay ise reglim 2 gün geçti ama nedense kendimi hamile gibi hissetmiyorum test yapmakta gelmiyor içimden. İlk bebeğimi kaybettiğim için mi kendimi heveslendirmek istemiyorum bende bilmiyorum..Birde çok stresliyim bu aralar ailevi sıkıntılarımız var çok mutsuzum belkide 3 yıldır beklediğim en mutlu olacağım zamanlar ama moral bozukluğundan uyuyamıyorum bile. Herşey bir sınav rabbim yardım etsin hepimize
Canim henüz test yaptirmadim yarin yaptiacagim eger pozitif olursa dr hemen gitmek istemiyorum. Biraz büyüsün öyle giderim alttan bakiyorlar 10 haftadan önce sonra icim rahat etmiyor bi zarar gelecek saniyorumCanim benimde reglime 1 gun kaldi bu gece cok midem bulaniyo bilemiyorum var mi biseyler
Sagol canim rabbim hepimizin yardımcısı olsunseni çok iyi anlayabiliyorum 2 senedir stresten bebeğimin olmadığını düşünüyorum aile sıkıntısı yüzünden cnku eşimde de bendede sıkıntı yok bu ay çok rahattım ve adet 4 gün gecikti ama teslim negatif oda stresten heralde :) Allah yardımcın olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?