Polipler çoğunlukla hsg de görülüyor. Görmemiş olabilirler gerçekten. Semra hoca bana da önce yumurta toplayıp donduralik sonra histereskopi yapalım. Önce histereskopi yaparsak yumurta büyütme sırasında verilen hormonlardan tekrar polip çıkabilir dedi. Ben de bekliyorum o yüzden.Merhaba sureciniz hayirli olsun ben de on görüşmeyi yaptım bu adetimde başlayacaktım ama plan değişti semra hoca ve gönül hoca ile görüştük balikesirden gidecektim 2negatifim var bursa acibademde yaş faktörü var 41 muayene etti semra hoca tamam dedi adetinde gel başlayalım biz ısrarla histereskopi istediğimizi söylediysek de gönül hoca o sonraki aşama dedi falan isterseniz yine yaparız vs semra hoca hiç bahsetmedi histereskopiden neyse memlekete geldim buranın meshur ama tup bebek yapmayan doktoruna görünmek istedim çünkü önceki negatif iki denemede embriyolarim blast 5.gundu ben rahimde sıkıntı olduğunu düşünüyordum zaten ki riske atilmamali yaş psikoloji maddi yonden neyse burdako doktor iki büyük polip gordu rahimde ve direk önce histereskopi önerdi yoksa zaten tutmaz olmaz dedi bu engel..kafam karışık neden söylemediler bunu bana semra hoca prof bu polipleri gören operatör doktor..sizin polipleri söylemeleri histereskopi istemeleri çok güzel işte yani bana neden böyle ilerlemediler şaşkınım
Ama arasında 1gun var canım semra hocadan geldim buraya goruldum nasil görmez anlayamıyorum çok içime sinmislerdi am bu durum kafamı karıştırıyor bu bakan doktor da bursa osman develioglunu önerdi işinde tektir dedi bilemiyorum çok zor işler Allah yardımcımız olsun sizin acaba neden öyle oldu araştırın başka yere daha gidin miyom için ne diyeceklerPolipler çoğunlukla hsg de görülüyor. Görmemiş olabilirler gerçekten. Semra hoca bana da önce yumurta toplayıp donduralik sonra histereskopi yapalım. Önce histereskopi yaparsak yumurta büyütme sırasında verilen hormonlardan tekrar polip çıkabilir dedi. Ben de bekliyorum o yüzden.
Benim de sizin gibi sorunum rahim içi problemler. Yumurta yönünden bir sorun görünmüyor. Bir tane 3 buçuk santimlik miyomum var. Bi alacağız dediler bi gerek yok dediler. Çok kararsız ve mutsuzum bu yönden. Ya emeklerim boşa giderse diye
Hanımefendi histeroskopi önce yapılmaz, ben de Semra ve gönül hoca ekibindeyim. Önce yumurta toplama tedavisi planlanıyor, bazıları havuz yöntemi kullanıyor, özellikle ileri yaşta. Embriyolar hazırlandıktan sonra histeroskopi yapılıyor, genelde çizik de atılıyor tutunmayı artırmak amaçlı, bu işlemi de Semra hoca yapıyor zaten. Sonra embriyo transferi planlanıyor, en yakın zamana. Özellikle histeroskopi ve çizik atımını takiben gelen döngüde transfer yapılmazsa pek bir anlamı yok dediler, en yüksek tutunmanın olabilmesi için bu şekilde uyguluyorlar. Yani tekrardan yumurta toplama olacaksa önden histeroskopi yapılması oldukça anlamsız. Siz de görülen polipi Memorial görmedi diye düşünüyorsanız, histeroskopi yapıldığında mutlaka görecektir, en ufak istmoselimi gördüler muayenede, Semra hocanın histeroskopide gözünden kaçmaz. Kolaylıklar dilerim.Merhaba sureciniz hayirli olsun ben de on görüşmeyi yaptım bu adetimde başlayacaktım ama plan değişti semra hoca ve gönül hoca ile görüştük balikesirden gidecektim 2negatifim var bursa acibademde yaş faktörü var 41 muayene etti semra hoca tamam dedi adetinde gel başlayalım biz ısrarla histereskopi istediğimizi söylediysek de gönül hoca o sonraki aşama dedi falan isterseniz yine yaparız vs semra hoca hiç bahsetmedi histereskopiden neyse memlekete geldim buranın meshur ama tup bebek yapmayan doktoruna görünmek istedim çünkü önceki negatif iki denemede embriyolarim blast 5.gundu ben rahimde sıkıntı olduğunu düşünüyordum zaten ki riske atilmamali yaş psikoloji maddi yonden neyse burdako doktor iki büyük polip gordu rahimde ve direk önce histereskopi önerdi yoksa zaten tutmaz olmaz dedi bu engel..kafam karışık neden söylemediler bunu bana semra hoca prof bu polipleri gören operatör doktor..sizin polipleri söylemeleri histereskopi istemeleri çok güzel işte yani bana neden böyle ilerlemediler şaşkınım
Semra hoca ve ekibi bana cok güven verdi. Çok dikkatliler. Mutlaka vardır bir açıklaması. Olmazsa bir kere daha görüşün bu durumu da ayrıca sorun. Ondan sonra karar verin.Ama arasında 1gun var canım semra hocadan geldim buraya goruldum nasil görmez anlayamıyorum çok içime sinmislerdi am bu durum kafamı karıştırıyor bu bakan doktor da bursa osman develioglunu önerdi işinde tektir dedi bilemiyorum çok zor işler Allah yardımcımız olsun sizin acaba neden öyle oldu araştırın başka yere daha gidin miyom için ne diyecekler
Hanımefendi histeroskopi önce yapılmaz, ben de Semra ve gönül hoca ekibindeyim. Önce yumurta toplama tedavisi planlanıyor, bazıları havuz yöntemi kullanıyor, özellikle ileri yaşta. Embriyolar hazırlandıktan sonra histeroskopi yapılıyor, genelde çizik de atılıyor tutunmayı artırmak amaçlı, bu işlemi de Semra hoca yapıyor zaten. Sonra embriyo transferi planlanıyor, en yakın zamana. Özellikle histeroskopi ve çizik atımını takiben gelen döngüde transfer yapılmazsa pek bir anlamı yok dediler, en yüksek tutunmanın olabilmesi için bu şekilde uyguluyorlar. Yani tekrardan yumurta toplama olacaksa önden histeroskopi yapılması oldukça anlamsız. Siz de görülen polipi Memorial görmedi diye düşünüyorsanız, histeroskopi yapıldığında mutlaka görecektir, en ufak istmoselimi gördüler muayenede, Semra hocanın histeroskopide gözünden kaçmaz. Kolaylıklar dilerim.
İşte tam da benim istediğim şekilde bir tedavi ama böyle söylenmedi histereskopi lafı açılmadı bile ben dedim gönül hocaya histereskopi yapmanızı istiyorum diye çizik atılsın bakılsın falan diye o da bizim için embriyo önemli dedi genetige gidip sağlıklı gelen embriyo tutmazsa rahime bakalım deriz vs ama istiyorsanız yapalım falan dedi sizin anlattığınız şekilde konuşsaydık can kurban tam budur derdim olması gerekenHanımefendi histeroskopi önce yapılmaz, ben de Semra ve gönül hoca ekibindeyim. Önce yumurta toplama tedavisi planlanıyor, bazıları havuz yöntemi kullanıyor, özellikle ileri yaşta. Embriyolar hazırlandıktan sonra histeroskopi yapılıyor, genelde çizik de atılıyor tutunmayı artırmak amaçlı, bu işlemi de Semra hoca yapıyor zaten. Sonra embriyo transferi planlanıyor, en yakın zamana. Özellikle histeroskopi ve çizik atımını takiben gelen döngüde transfer yapılmazsa pek bir anlamı yok dediler, en yüksek tutunmanın olabilmesi için bu şekilde uyguluyorlar. Yani tekrardan yumurta toplama olacaksa önden histeroskopi yapılması oldukça anlamsız. Siz de görülen polipi Memorial görmedi diye düşünüyorsanız, histeroskopi yapıldığında mutlaka görecektir, en ufak istmoselimi gördüler muayenede, Semra hocanın histeroskopide gözünden kaçmaz. Kolaylıklar dilerim.
Bana da böyle söylendi, fakat ben özellikle talep ettim gönül hocadan ve Semra hocayla görüşüp okey dediler. Siz isterseniz son aşamada tabi ki yapılıyor, hele ki farklı doktorun polip gördüğünü ve mutlaka histeroskopi önerdiğini belirterek, içinizin de rahat etmesi açısından mutlaka istediğinizi belirtirseniz, yaparlar. "Hocam bende polip varmış, siz bu durumu söylemediniz ama" demek yerine, yaşadığınız şehirde bu alanda iyi olan bir Dr da bu yönde bir tanı aldığınızı ve mutlaka histeroskopi önerdiğini belirtebilirsiniz. Fazladan gereksiz masraftan kaçınan bir merkez orası, yüzde yüz başarı sağlayacak olsa herkese histeroskopi yaparız demişti Semra hoca. Fakat yapılırsa da transferden önce planlanır, şu aşamada değilİşte tam da benim istediğim şekilde bir tedavi ama böyle söylenmedi histereskopi lafı açılmadı bile ben dedim gönül hocaya histereskopi yapmanızı istiyorum diye çizik atılsın bakılsın falan diye o da bizim için embriyo önemli dedi genetige gidip sağlıklı gelen embriyo tutmazsa rahime bakalım deriz vs ama istiyorsanız yapalım falan dedi sizin anlattığınız şekilde konuşsaydık can kurban tam budur derdim olması gereken
Teşekkür ederim çok güzel bir yönlendirme oldu benim için kafam çok karışıktı çok mantıklı konuştunuz tamamdır evet bu şekilde soyleyeyim gönül hocaya teli var bende hatta polip kısımlarını görüntüledi işaretledi cijardi doktor bana verdi o goruntuleri de atsam mı acaba gönül hocayaBana da böyle söylendi, fakat ben özellikle talep ettim gönül hocadan ve Semra hocayla görüşüp okey dediler. Siz isterseniz son aşamada tabi ki yapılıyor, hele ki farklı doktorun polip gördüğünü ve mutlaka histeroskopi önerdiğini belirterek, içinizin de rahat etmesi açısından mutlaka istediğinizi belirtirseniz, yaparlar. "Hocam bende polip varmış, siz bu durumu söylemediniz ama" demek yerine, yaşadığınız şehirde bu alanda iyi olan bir Dr da bu yönde bir tanı aldığınızı ve mutlaka histeroskopi önerdiğini belirtebilirsiniz. Fazladan gereksiz masraftan kaçınan bir merkez orası, yüzde yüz başarı sağlayacak olsa herkese histeroskopi yaparız demişti Semra hoca. Fakat yapılırsa da transferden önce planlanır, şu aşamada değilşişli memoriale bu konuda gerçekten güvenebilirsiniz.
Teşekkür ederim, folik asit b12 ve D vitaminini uzun zamandır kullanıyorum. Umarım faydasını görürümŞöyle söyleyebilirim genel olarak, elinizde daha önceki doktor görüntülerini mutlaka tedaviye başlarken gösteriniz, bu konuda bir talebiniz olduğunu not alsınlar, ancak embriyo işleri bitince bu meseleyi konuşursunuz. Ellerine tedavide nasıl embriyo kalacak bunu bilmeden size niçin histeroskopi masrafı çıkarsınlar, inşallah güzel embriyolarınız olur
İkinci olarak Semra hoca tr ye tüp bebek tedavisini getiren insan, alandaki makalelerini ve röportajlarını takip etmenizi öneririm. Takviye konusu sorulduğunda, hiçbir kanıtı yok bunların diyor, sadece belki OMEGA olabilir diye de belirtiyor. Önemli olan d vit, B12, folik asit ve belki yumurtaya iyi geldiği yönünde bazı araştırmaları bulunan quenzim Q10 olabilir. OMEGA genel bir takviyedir, alınabilir. Memorial, en yüksek canlı doğum oranına sahip bir merkez, tüm yaş gruplarında onlarca şeyi incelemiş ve makalelerle kanıtlamışlar aynı zamanda. Özellikle 30 yaş altı kadınlarda yumurtalar genel olarak oldukça kaliteli. Labaratuvar bu işin en önemli basamağı. Umarım hepimiz güzel sonuçlara ulaşabiliriz
Teşekkür ederim siz de hayırlı sonuç alırsınız inşallah, polip konusunu sormak lazım mutlaka vardır bir açıklamasıEbruha evet sizin yaştan dolayı zaten kalitelidir diye belki de gerek duymadi ama kullanın yine de bence de..Ben de hayran kaldım çalışma şekillerine hele semra hocaya çok tatlıydı çok samimi güzel enerjisi var gönül hocanın da semra hocanın da ama A Academician_mom çok teşekkür ederim ikinize de inanın çok değerli düşünceleriniz ben sadece şuna takıldım elbetteki görüntüleri gösterince yapın diyince yaparlar zaten ama kocaman iki polip gözden kaçmış olamaz neden söylemedi semra hoca neyse hayırlısı bakalım gönül hocaya yazdım teli vardı bende bakalım ne diyecek Aminn kızlar hepimiz için en güzel en hayırlısı olsun Rabbim bizleri de evlat sahibi etsin tez vakit güzelliklerle hayirlarla
Amin insAllah hepimizTeşekkür ederim siz de hayırlı sonuç alırsınız inşallah, polip konusunu sormak lazım mutlaka vardır bir açıklaması
Merak ettimm, güzel şeyler söyler inşallah. Hayırlısı olsunAmin insAllah hepimizyazdım dün geç gördü gönül hoca yarın hatırlat dosyana bakayım dedi yazdım biraz önce bakalım ne diyecek dosyama bakip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?