Allah razı olsun çok teşekkür ederimAminn insAllahen hayırlısı en iyisi olsun öncekilerde de çok dua etmiştim iki yanlış yere düştüm ondan da sanırım bu korkular endişeler gitgeller maddi manevi mahvoluyoruz Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün inşAllahsizin de benim de bu yolda olan herkesin
Allah'ın izniyle edersiniz ama size tavsiyem kesinlikle kilo verip gluteni kesmeniz. Bendede pcos vardı . transfere gitmeden hem.beslenmeme hemde yürüyüşüme dikkat ettim . Çok iyi geldi belkide onunda faydası vardır sonuçla ilgili bilinmez . Kilo vermek hem psikolojik olarak kendime olan güveni getirdi hemde vücudum bana çok iyi geri dönüş sağladı. Tavsiyemdir düzenli yürüyüş.
Ben bu ay tedavi gördüm Şişli'de gerçekten ilgililer ama benim dollenme sorunumu cozemediler. 7 olgum yumirta çıktı ama hiçbiri döllenmedi. Piezo da denedik. En son West testi istediler. Genetik bir sorun vardır diyorlar. Ama yukirta takibi, titizlikleri falan iyiydi.
Hakkınızda umarım sizin için en hayırlı yer olur en iyi biz biliriz birbirimizi bu konularda Rabbim bu yolda emek verip hem maddi hem manevi kendini yıpratan hickimsenin kucağını boş bırakmasın. Sevindirsin inşallah
Merhaba bende iki başarısız denemeden sonra şişlide yaptırmaya karar verdim gönül hanımla ücretsiz görüşme sağladık ve bana da omega 3 dışında diğer vitaminlerin kanıtlanmış bir faydası yok dedi galiba bu merkez vitamin kullanımına pek sıcak bakmıyor bu yüzden ben de kullanmıyorum ama bir yandan da içim rahat değil
Merhaba bende iki başarısız denemeden sonra şişlide yaptırmaya karar verdim gönül hanımla ücretsiz görüşme sağladık ve bana da omega 3 dışında diğer vitaminlerin kanıtlanmış bir faydası yok dedi galiba bu merkez vitamin kullanımına pek sıcak bakmıyor bu yüzden ben de kullanmıyorum ama bir yandan da içim rahat değil