Ağustos'ta Şişli Memorial'da Tüp Bebeğe Başlayanlar Beraber Bekleyelim✨❤️❤️‍🩹

Tavsiye edebileceginiz bir marka var midir hepsini ayri ayri mi aliyorsunuz
Ben ocean d3 k2 d vitamini
Yine ocean omega üç
Solgar folat
Solgar magnezyum
Favron demir benimkiler bunlar kan değerlerim normalde d vit 5 di bir ay kullandım 75 e çıkardı düzenli kullandığım zaman takibini yaptım değerlerimi yükseltti sadece favron demire yeni başladım henüz sonucuna bakmadım ama diğerleri 10/10

Ben bu ay tedavi gördüm Şişli'de gerçekten ilgililer ama benim dollenme sorunumu cozemediler. 7 olgum yumirta çıktı ama hiçbiri döllenmedi. Piezo da denedik. En son West testi istediler. Genetik bir sorun vardır diyorlar. Ama yukirta takibi, titizlikleri falan iyiydi.

Benim gecen yıl olumsuz bi tüp bebek denemem var ama 2 embriyo 3 ab tutmadı yaşım 39 du genetik gerek yok de!di. 3-4 ay sonra klomen kullandım Ekim ayında hamile kaldım ama 6. Haftada gelişim durdu. Genetik test yaptırdık eşimle sorun cıkmadı eşimin morfoloji yüzde 1 di bu mu sorun oldu bilmiyorum. Neyse 3 arkadaşım memorialde tedavi oldu ikisini lise arkadaşım genetik testle embriyo bulundu hamile kaldılar. Haziran ayında 9 folikül göründü yaşım şu an 41 iyi sayılır yarısı büyüdü 5 embriyo oluştu 5. Güne de gitti ama genetik yapılacağı için bekletildi ve 6. Güne hiç embriyo kalmadı. Bu arada ilk muayenede gönül hoca yapışıklık olabilir dedi belki de kaç aydır tekrar bu yüzden hamile kalamamış olabirim ama histesteropi sonra yapılacak dediler Semra hoca da gönül hocada zaten hsgde geçen yıldan vardı ama embriyo oluşmayınca hsg çekildim ameliyat oldum yapısıklık açıldı ve çizik attı Semra hoca tekrar başladım bu ay yarın 5, günüm, neden böyle oldu bilmiyorum ama bi saat inceledi Semra hoca konuştuk ve ilaç değişikliği yapıldı bu arada tiroidlerim yok geçen yıl alındı bu da yumurtaları etkilemiş olabilir yine aynısı olursa artık umut yok

Hayirli olsun süreciniz. Olumlu sonuçlanır inşallah
Bizde de durum benzer şekilde
Eşimde oligospermi sayı 13 milyon ve hız 3 morfoloji 1
Bende endometriozis var ileri derecede
Yücel hocayla görüştük nasipse bu ayın ortasında başlayacağız adetimi bekliyorum 🌸
Hayırlısı olsun hakkınızda bende haziran ayında embriyolarda sorun olmasına rağmen tekrar başladım memorialde Semra hocaya ve ekibine güveniyorum bu sefer genetik için gitmezse transfer edilecek hayırlısı bakalım

Muayene sırasında bir şey görürüseler soruyorlar mı bize. Yoksa not mu alıyorlar deftere

Hayırlısı olsun hakkınızda bende haziran ayında embriyolarda sorun olmasına rağmen tekrar başladım memorialde Semra hocaya ve ekibine güveniyorum bu sefer genetik için gitmezse transfer edilecek hayırlısı bakalım
Sonuç pozitif olur inşallah 🥰

Back
X