Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de hiç bir belirti yok aynı gün olmuş transferimiz ben moralini bozma moralini yüksek tut Rabbim herşeyin hayırlısını versin Rabbim yeterki ol desinBenim de 8 ağustosta iki tane 3 gün embriyosu transferim yapıldı. Bugün 7. Gün ama hiç belirtim yok moralim çok bozuk. Rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz.![]()
Kesinlikle rabbim ol demeden olmaz ama elimde değil.Bende de hiç bir belirti yok aynı gün olmuş transferimiz ben moralini bozma moralini yüksek tut Rabbim herşeyin hayırlısını versin Rabbim yeterki ol desin![]()
Sana öyle söylediğime bakma bende kafayı yiyeceğim acaba test yapsam mı diye düşünüyorum ama bi taraftanda korkuyorum olumsuz sonuç alırsam diyeKesinlikle rabbim ol demeden olmaz ama elimde değil.
Daha erken ama test için en azından 10. Günü bekle bence. Benim test günü 20 si senin kaçıSana öyle söylediğime bakma bende kafayı yiyeceğim acaba test yapsam mı diye düşünüyorum ama bi taraftanda korkuyorum olumsuz sonuç alırsam diye
18 i inşallah çok merak ediyorumDaha erken ama test için en azından 10. Günü bekle bence. Benim test günü 20 si senin kaçı
Evet 3. Gün embriyosu izmir tavmergen de yapıldı. Senin kaçıncı gün embriyosuSen hangi merkezde yaptırdın 3. Gün embiryosu idi demi
O yüzden test günün erken. Benim 3. Gün olduğu için 13. Günü bekletiyo. 5. Gün embriyosu hemen tutunuyomuş. Hadi inşallah önce sen al güzel haberini sonra ben. Bekleyen herkes müjdeli haberlerini alsın inşallahBenim 5. Gün embiryosu 2 adet transfer yapıldı
Amin inşallah hepimizin güzel haberler alırızO yüzden test günün erken. Benim 3. Gün olduğu için 13. Günü bekletiyo. 5. Gün embriyosu hemen tutunuyomuş. Hadi inşallah önce sen al güzel haberini sonra ben. Bekleyen herkes müjdeli haberlerini alsın inşallah
hangi doktor yaptı bnde izmir tavmergende yaptımEvet 3. Gün embriyosu izmir tavmergen de yapıldı. Senin kaçıncı gün embriyosu