- 31 Ocak 2015
- 2.423
- 1.981
- 333
- Konu Sahibi Gelincik78
-
İnşallah canım. 11 yumurta topladılar bugün arayacaklar döllenme oldu mu olmadı mı diye. Dünden daha heyecanlı yaniBenimde yarın toplanacak bakalım çok heyecanlıyım inşaAllah hepimizin sonucu güzel olur. Kaç tane yumurta topladılar senden ?
İnşallah canım. 11 yumurta topladılar bugün arayacaklar döllenme oldu mu olmadı mı diye. Dünden daha heyecanlı yani
İnşallah canım ya en stresli süreç bu herhaldeİnşaAllah olmuştur
İnşallah canım ya en stresli süreç bu herhalde
selam, hangi eczane acaba bu, nerde?Gonal-f 450 normalde 860 TL canım ben gittiğim hastanenin anlaştığı eczaneden aldım 550 TL. Ayrıca Cedrodite diye bir iğne verdi o da 4 kutu 750 TL olması lazım
Yaşın gecçse velik gerek görmemiştir ama hiç olmazsa folik asit verirdi bilemedim canım sor Bi gittiğinde doktoruna istersenher doktorun farklı demekki umarım doktorum embriyo dondurma işlemi yapıp bekletmek için vermemiş olmasın banamaddi açıdan sorun
Olanlar sağlıklı olsun da sayı onemli değil canım..Benim sadece 3 yumurtam var toplanabilecek kadar büyümüş olan zaten rezervim de düşüktü. AMH: 0.62 ydi. Ama bir arkadaşım vardı oda tüp bebek yaptırdı ve onunda sadece 3tane yumurtası vardı hamile kaldı 1 ayı var doğuracak inşaAllah :)
İstanbul Bahçelievler medical Park canım hemen hastanenin karşısında Nil eczanesiselam, hangi eczane acaba bu, nerde?
Olanlar sağlıklı olsun da sayı onemli değil canım..
Benim amh 0.5 6 yumurta ilerliyor cuma opu olacak inşallah hepsi toplanabilir
Bugün transfer yaptırdım 2 embrio koydular iyi kalite inşallah 12 gun sonra olumlu sonuçlarla doneriz
Tebrikler canım pozitifi olur sonu inşallahBugün transfer yaptırdım 2 embrio koydular iyi kalite inşallah 12 gun sonra olumlu sonuçlarla doneriz
Amin canim insallah darisi isteyen herkesin başınaTebrikler canım pozitifi olur sonu inşallah
Benim de yarın opum var inşallah herşey güzel olur
31 yaşındayım ama benim ozel sebeplerimden dolayi 2 embrio konuldu trasferden sonra bana sadece bant verildiİnşaAllah sonu güzel biter :) transferden sonra iğne falan verilenler olmuş ama size de verdiler mi? Bu arada 2 embriyo koydular demişsiniz yaşınız kaç?
Merhaba nerde yaptırdınız tüp bebeği ve ne kadar tuttu acabaMerhaba arkadaşlar ben haziranda tüp bebek yaptım. Şükür şimdi 10 haftalık hamileyim. Benim bazı iğneleri arttı. Buzdolabına saklıyorum. Çok pahalı olduğu için atmak istemiyorum. İsteyene ücretsiz vermek istiyorum. Bana mail atabilirsiniz. fatmassahin.80@gmail.com
31 yaşındayım ama benim ozel sebeplerimden dolayi 2 embrio konuldu trasferden sonra bana sadece bant verildi
Yumurta toplama işleminiz nasıl geçti yazarmısınız benimde olacakTebrikler canım pozitifi olur sonu inşallah
Benim de yarın opum var inşallah herşey güzel olur
10 da girdim isleme 6 tane toplandi yarından haber bekleyecegiz canim insallah hepwide döllenme saglikli embriyo olurlarYumurta toplama işleminiz nasıl geçti yazarmısınız benimde olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?