Agustosta tüp bebek planlayanlar

İnşallah canım ya en stresli süreç bu herhalde

Benim sadece 3 yumurtam var toplanabilecek kadar büyümüş olan zaten rezervim de düşüktü. AMH: 0.62 ydi. Ama bir arkadaşım vardı oda tüp bebek yaptırdı ve onunda sadece 3tane yumurtası vardı hamile kaldı 1 ayı var doğuracak inşaAllah :)

her doktorun farklı demekki umarım doktorum embriyo dondurma işlemi yapıp bekletmek için vermemiş olmasın bana maddi açıdan sorun
Yaşın gecçse velik gerek görmemiştir ama hiç olmazsa folik asit verirdi bilemedim canım sor Bi gittiğinde doktoruna istersen

Olanlar sağlıklı olsun da sayı onemli değil canım..
Benim amh 0.5 6 yumurta ilerliyor cuma opu olacak inşallah hepsi toplanabilir

Kızlar benden bugün hani ovulasyonda olırya seffaf akıntı az Bi miktar geldi.. Acaba en büyük yumurtalara birşeyler mi oluyor ki sizde de opuya yakın olanlarda oldum hiç bu tarz akıntı

Kızlar merhaba bugün kontrole gittim tahminimden çok daha fazla yumurta toplayacağız dedi doktor hiç bir vitamin yazmadı ama toplama işleminden sonraki ilaçları yazdı çok fazla ne var içinde bilmiyorum

Merhaba nerde yaptırdınız tüp bebeği ve ne kadar tuttu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…