Agustosta tüp bebek planlayanlar

Anladım canim hayırlısı olsun. Benim 18 yumurtam topladı. Suan 2 si AA kalite 3. Altıncı gününde bekliyorum bakalım ne olacak
Doktor bana en fazla 8 on yumurta toplanır dedi az verdim dozu dedi ama inşallah iyi olur ve kaliteli ekstra birsey yaptınız mi bu aşamada dikkat ettiğiniz şeyler oldu mu

Doktor bana en fazla 8 on yumurta toplanır dedi az verdim dozu dedi ama inşallah iyi olur ve kaliteli ekstra birsey yaptınız mi bu aşamada dikkat ettiğiniz şeyler oldu mu
Başka yaptığım bir şey yoktu iğneleri saatinde vurdum sadace. Bir de tuzsuz yemeye çalıştım çünkü vücuda hormon yüklendiği için ödem yapmasın diye ve 3 lt şu ictim

Sadece c atlatma ignemi vurdugum da bir buçuk gün sonra ağrım oldu. Zaten o gün de yumurta toplama işlemi vardı. Sonrasında agri kesici veriyorlar ağrım olmuyor. Agri dediğimde mens ağrısı gibi bir agriydi

Sağol canım iyiyim çok şükür. Bugün sabah toplamam oldu 11 yumurta toplandı. Hala biraz ağrım var ama daha iyiyim. Hergün arayıp bilgi verecekler embriyologlar. Seninde güzel geçer inşallah toplaman

Şimdi yumurta toplama sonrası kullanmam gereken bir ilaç var mı canım? Çalışıyor musun? Ben çalışıyorum ertesigün işe gidebilecek kadar az mı ağrın? Adet sancısı gibi mi?

Sadece c atlatma ignemi vurdugum da bir buçuk gün sonra ağrım oldu. Zaten o gün de yumurta toplama işlemi vardı. Sonrasında agri kesici veriyorlar ağrım olmuyor. Agri dediğimde mens ağrısı gibi bir agriydi
Şimdi yumurta toplama sonrası kullanmam gereken bir ilaç var mı canım? Çalışıyor musun? Ben çalışıyorum ertesigün işe gidebilecek kadar az mı ağrın? Adet sancısı gibi mi?
merhaba toplama işlemi sonrası ilaç vermiyorlar. Ve toplama sonrası kalkıp gidiyorsun bir sıkıntı olmuyor. Rahat olabilirsin

Zor. Bir işlemmi cnm ne kadar sürdü bemde bu ay yaptıracağım çok korkuyorum
Zaten anestezi ile oluyor canım çok kısa sürüyor 5 ile 15 dk arası değişiyor. Uyanınca regl ağrısı gibi ağrı oluyor. Bazılarında hiç olmuyor. İşlemden sonra yarım saat yatırıyorlar. Hemşire de çok güzel ilgilendi ağrı kesici iğne yaptı. Hafif kanama da oluyor. Şimdi iyiyim sadece az sancı oluyor o kadar

Kızlar selam ben de gonalf 450 kullanıyorum 4 gün kullanıcam 50ml perşembe kontrolüm var ilaç ile büyümemişti yumurtam iğeneye geçtik
Sonrasın da çatlama iğnesi yapacak sanırım sizce iğne büyütür mü dozu düşük geldi ama bilgisi olan var mı

Adet sancısı gibi canım ağrı kesici yaptı hemşire. Oradan avm ye gittik yürüdüm yani. İşe de gidersin yani. Bana antibiyotik ve ağrı kesici verdi. 1 hafta içinde hasta olursun dedi 2 regl in 2 ya da 3.günü doktora gideceğim kontrole eğer rahim uygunsa transfer o ay olacak inşallah. Tabi önce bakalım döllenme olacak mı kaçıncı güne gidecek. Yarın arayacaklar

Bana biraz dozajı düşük geldi ama hayırlısı. Inşallah buyurler

Ben de cumrtesi opu yaptirdim. Yarin embriyolarimin 3.gunu arayip bilgi verecekler cok heyecanliyim

İnş iyi geçer benimde Bir iki ay oldu rahim filmi çektirmiştim sonrasında enfeksiyon kaptım hayatımda öyle avı yaşamadım inşallah bu sefer olmaz ondan da korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…