Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanda da çıktı canım. 3 ağustosta 89.83 bugün yarım saat önce tekrar yaptırdım 234 çıktı..
Hayırlısı bakalım..
Sanırım ultrasonda görene kadar emin olamayacağım..
Çünkü burada çok fazla şey okudum,kimyasal gebelik falan. O yüzden içim bir türlü rahat etmiyor..
Neyse Allah en kısa sürede bekleyen herkese nasip etsin 🙏🏼 Dualarım sizinle..
Maşallah canım gönlünü ferah tut inşallah keseyi de görürsün kalp atışını da duyarsın 🙏🙏🥰 darısı bize inşallah

Kanda da çıktı canım. 3 ağustosta 89.83 bugün yarım saat önce tekrar yaptırdım 234 çıktı..
Hayırlısı bakalım..
Çünkü burada çok fazla şey okudum,kimyasal gebelik falan. O yüzden içim bir türlü rahat etmiyor..
Benim değerimde bana çok düşük geliyor canım perşembe günü adet günüm tekrar kan aldırcam

Hayırlısı bakalım..
Değerlerin çok iyi canım rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin

Kizlar sizce erken hmilelik testi aliyim mi bugun biran once ogrenmek istiyorum ama dogru sonuc cikarmiki bata 6 gun var yumurtlamanin uzerinden de 8 gun gecmis ne dersiniz
Benim de 8 gün geçti yumurtlamadan ama yapmayacagım su aralar, bence yapma daha erkendir bircok kişi yapmıs ögrenememiş 3-4 gün daha geçsin en az bence..

Benim de 8 gün geçti yumurtlamadan ama yapmayacagım su aralar, bence yapma daha erkendir bircok kişi yapmıs ögrenememiş 3-4 gün daha geçsin en az bence..
Ben zaten olmadigini dusundugumden yapiuim diyom wmin olmak adina zaten sifir beklenti😥😢😭

Ben zaten olmadigini dusundugumden yapiuim diyom wmin olmak adina zaten sifir beklenti😥😢😭
O zaman hiç yapma
Bence
varsa negatif cıkarsa bosuna üzüntü %50,
yoksa cıkmazsa zaten beklemiyorum diyorsun bir sey değişmeyecek %45,
Varsa cıkarsa bir o amenna ama erken oldugu için %5☺
Baska ihtimal yok zaten, yüzdelerde bana göre böyle kendi yüzdelerne göre değerlendirirsin ☺

O zaman hiç yapma
Bence
varsa negatif cıkarsa bosuna üzüntü %50,
yoksa cıkmazsa zaten beklemiyorum diyorsun bir sey değişmeyecek %45,
Varsa cıkarsa bir o amenna ama erken oldugu için %5☺
Baska ihtimal yok zaten, yüzdelerde bana göre böyle kendi yüzdelerne göre değerlendirirsin ☺
Hadi bakalim kendime hakim olabilirsem her turlu uzuntu yani en azindan erken bilirim diyom

O çokk erken ama hiç çıkmaz... Sanmıyorum...
11. Hatta 12 gün bile çıkmayan var canım 😊 o yuzden acele etme.. Bak inan topikler bizi gaza getiriyor ahahha kanma 😁
Eşim beni dizginlemese var ya ben costum resmen ahahaha...
Abartmayalım sakin ilerleyelim inşaallah bizi bari bu topik sakinleştirsin😊

anka3334 anka3334 bugün regl oldum. Hamile olsam şaşardım zaten. Her şeyi bu ay doğru yapmıştım. Ovü testi yaptım. Özellikle sabahları değerlendirdim spermler daha hareketli oluyo diye. Bacaklarımı yarım saat yukarı kaldırdım. Tuvalete gitmedim. 3-4 saat yıkanmadım. Biray önce baltarçınçörekotu yaptım. Eşime keçiboynuzu özü yedirdim zorla. Ama yine olmadı :mad:
bnde ayni sekilde garanti olsn diye sabahlari degerlendrdim. herseyi dgru yaptm pikten sonra 4 gun degerlendrdim ama olmayinca olmuyor iste. demek henuz vakti gelmemis oyle dsun canm . bnde adet olmak uzereyim.agrim gttikce cogaliyor hic umudum kalmadi ..henuz vakti gelmemis diyorm canm .gelecek ay insalah guzel haberi veririz

11. Hatta 12 gün bile çıkmayan var canım 😊 o yuzden acele etme.. Bak inan topikler bizi gaza getiriyor ahahha kanma 😁
Eşim beni dizginlemese var ya ben costum resmen ahahaha...
Abartmayalım sakin ilerleyelim inşaallah bizi bari bu topik sakinleştirsin😊
Hahah esimlede aram kotu oldugu icin dahada cok dusuniyommm neyse bakalim haber vercem size

Merhabalar sanırım ilk sayfadan beri okuyorum yazıklarınızı, öncelikle mutlu haberi alanları kutluyorum, sağlıkla gelirler inşallah. Bekleyen arkadaşlarımın da tez zamanda güzel haberler almasını diliyorum.
Benim BAT tarihim 13 Ağustos beni de ekler misiniz? anka3334 anka3334
Çok yeniyim bu olaylarda, okudukça sizin lügatınıza hakim olmaya çalışıyorum bilmediğim çok fazla şey varmış:eek:

Merhabalar sanırım ilk sayfadan beri okuyorum yazıklarınızı, öncelikle mutlu haberi alanları kutluyorum, sağlıkla gelirler inşallah. Bekleyen arkadaşlarımın da tez zamanda güzel haberler almasını diliyorum.
Benim BAT tarihim 13 Ağustos beni de ekler misiniz? anka3334 anka3334
Çok yeniyim bu olaylarda, okudukça sizin lügatınıza hakim olmaya çalışıyorum bilmediğim çok fazla şey varmış:eek:
Hoş geldin canım biz beraber test yapalım sen bekle benimle beraber 15 Ağustos’ta yap inşallah vardır bebikler:anne::anne::anneadayı::anneadayı:

Hoş geldin canım biz beraber test yapalım sen bekle benimle beraber 15 Ağustos’ta yap inşallah vardır bebikler:anne::anne::anneadayı::anneadayı:
Yaaa teşekkür ederim :KK33: umarım o tarihe kadar bekleyebilirim (15 Ağustos aynı zamanda eşimin Doğum günü :KK200:) Bayramda ailemin yanına gideceğim orada test yapmaktan çekiniyorum nedense :KK48:

e
Yaaa teşekkür ederim :KK33: umarım o tarihe kadar bekleyebilirim (15 Ağustos aynı zamanda eşimin Doğum günü :KK200:) Bayramda ailemin yanına gideceğim orada test yapmaktan çekiniyorum nedense :KK48:
Tamam o zaman kesin biz birlikte 15 Ağustos’ta yapıyoruz tamam mı bak beni yarı yolda koma ona göre:63::KK48::KK48::KK48:

Back
X