Tamam o zamane
Tamam o zaman kesin biz birlikte 15 Ağustos’ta yapıyoruz tamam mı bak beni yarı yolda koma ona göre![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam o zamane
Tamam o zaman kesin biz birlikte 15 Ağustos’ta yapıyoruz tamam mı bak beni yarı yolda koma ona göre![]()
Eş
Eşine Doğum günü hediyesi ayyyy inşallah hamişizdir![]()
İnşallah canım aynen şartlama Yok ama umudu da yitirmek yokTabi kısmet bu işler şartlamıyorum kendimi ama olsa çok çok çok güzel olurdu ❤
İnşallah minikler bizimledir şu an![]()
4 gün önce 18.92 degerimSenin değerin kaç çıktı? Ve adetten kaç gün önce baktırdın?
O zaman gayet normal.. ben adet tarihimden 2 gün sonra baktırdım anca 89.83’tü .. yani önemli olan sürekli artması..4 gün önce 18.92 degerim
sıkma canini insallah bu ay hazirlik olurda obur aya tutar canim.anka3334 bugün regl oldum. Hamile olsam şaşardım zaten. Her şeyi bu ay doğru yapmıştım. Ovü testi yaptım. Özellikle sabahları değerlendirdim spermler daha hareketli oluyo diye. Bacaklarımı yarım saat yukarı kaldırdım. Tuvalete gitmedim. 3-4 saat yıkanmadım. Biray önce baltarçınçörekotu yaptım. Eşime keçiboynuzu özü yedirdim zorla. Ama yine olmadı
![]()
kizlar yeni batlar gordum ama elekritil yok sabah 9dan beri gelir gelmez eklicem herkesi![]()
bekliyorum canim bugun bat gunuydu ama olmadim hala olur belki goguslerim sis gecen ay sismisti adetten bi gun once inmisti bu ay hala inmedi ya hep bi islaklik hissediyorum ama karnimda agri var kasigim agrimaz benim adette bu ay yumurtlamadan beri agriyor. yumurtlamadan 10 gun sonra kanda negatifi gordum egerki adet olursam bu belirtileride silicem. ama doktorda gec dollenme 10. gun zatrn cikmaz keske 14. gun gelseydin dedi. bakalim brkliyorum insallah adet olmam.Senin durum ne oldu bu arada![]()
seni eklemedim daha listeye ne zaman istersen sole ekleyim hcg artisin iyi masallah. insallah sag salim atlatirsin bu aylariSenin durum ne oldu bu arada![]()
Kı çok erken yaptın canım sen bekle azıcık bosuna moral bozmaKizlar yaptim testi dayanamayip tabiki bisey yoktu umdugum gibi![]()
Evet dayanamadim napiyim 25 i evlilik yildonumumyz olsaydi cok guzel bi haberle gircektik ama napalim kismet degilmis artikHa bir de ben
Kı çok erken yaptın canım sen bekle azıcık bosuna moral bozma
Agustos 25i mi daha var ama acele etme bizimde agustos 24ü evlilik yıldönümüEvet dayanamadim napiyim 25 i evlilik yildonumumyz olsaydi cok guzel bi haberle gircektik ama napalim kismet degilmis artikbekliycem..
Agustos 25i mi daha var ama acele etme bizimde agustos 24ü evlilik yıldönümü![]()
Canimcim benide ekler mısın bat 30 ağustoskizlar yaslariniz kac kac yillik evlisiniz ve kacinci denemeniz![]()
Sen de bize guzl habrler ver nolur ❤ sonra patır patır gelsn olumlu haberlerbekliyorum canim bugun bat gunuydu ama olmadim hala olur belki goguslerim sis gecen ay sismisti adetten bi gun once inmisti bu ay hala inmedi ya hep bi islaklik hissediyorum ama karnimda agri var kasigim agrimaz benim adette bu ay yumurtlamadan beri agriyor. yumurtlamadan 10 gun sonra kanda negatifi gordum egerki adet olursam bu belirtileride silicem. ama doktorda gec dollenme 10. gun zatrn cikmaz keske 14. gun gelseydin dedi. bakalim brkliyorum insallah adet olmam.
hayirlisi olsun canim hepimiz insallah insallah verebilirim iyi haberler az da olsa biraz umut tasiyorum icimde.Sen de bize guzl habrler ver nolur ❤ sonra patır patır gelsn olumlu haberler![]()