Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadiya kesin ara vercem diyosun ya o ara tutar
Ay bide korunurken tutsa yuh dicem yani. gerci simdiye kdr da tam bi korunma olmadi. Geri cekilme yontemi de kornma deil ki yanlislikla bile gebe kalamadim.
Bu yil ki kpssden de guzl bi puan alamazsam diye ara vermyi dusunuorm. Mecburen yani.
Yoksa tam gaz dewmdi.seneye sinava rahat hazrlanim sinava girdigmde en azndan insllh hamis olrak girim dedimdi. Dogum falan raht olsn diye

Cnm kesinlikle degerlndrmye basla. Hatta gunde iki defa test yap. Bazen bi gunde siliklesio.
Dun akşam degerlendırdık cnm bugunde ev bakmaya cıkıcaz bıkac saate cıkmadan bı ovu yaparım doru sonuc verır dıye tam koyulasmadan sılık cıkarsa catladımı acaba ya valla bu propıkıs bal polen benım yumurtayı erken gelıstırmıs olabılır normalde ben gec yumurtlarım 20 gıbı 13 bugun yarın sabah dr randevum var dr catlamıs yumurtayı gorebılırmı acaba kotu zamanlara denk geldı kafam karıstı ıyıce valla

Cnm kesinlikle degerlndrmye basla. Hatta gunde iki defa test yap. Bazen bi gunde siliklesio.
Dun akşam degerlendırdık cnm bugunde ev bakmaya cıkıcaz bıkac saate cıkmadan bı ovu yaparım doru sonuc verır dıye tam koyulasmadan sılık cıkarsa catladımı acaba ya valla bu propıkıs bal polen benım yumurtayı erken gelıstırmıs olabılır normalde ben gec yumurtlarım 20 gıbı 13 bugun yarın sabah dr randevum var dr catlamıs yumurtayı gorebılırmı acaba kotu zamanlara denk geldı kafam karıstı ıyıce valla

Canım ovu testinde önce koylasacak ama bayagı koyu olması lazım C çizgisine ya eişt ya daha koyu sonra siliklesecek.. Silikleşmesi 1 2gün bulan oluyor ve siliklesmesi demek yumurta, yumurtalığa atıldı demek yani döllenmeye hazır

Kızlar gunaydın sabah yumurta akı gıbı akıntı geldı bal polen propolısmkullanıuorum testım dun boyleydı catlamısmısıdr acaba 12 gıbı test yapıcam
canim sonuncu bugun mu bence doktor kontrolun tam zamanindaymis daha koyulasmasi lazim doktor tam yumurtayi gorur bence kafani karistircak hic bi sey yok dunde degerlendirdiysen yarinda kontrolune git.

canim sonuncu bugun mu bence doktor kontrolun tam zamanindaymis daha koyulasmasi lazim doktor tam yumurtayi gorur bence kafani karistircak hic bi sey yok dunde degerlendirdiysen yarinda kontrolune git.
Valla kuzum bırazdan test yapcam acık renk cıkarsa pekı bal ğolen ğropolıs etkısıyle bıand catlamıs olabılırmı bılmıyorum kı buay drgısık oldu catlamıssada dr yarın gorurmu bıde bana yumurtan yok demesın

Cnm bılıyorum ama buay bıanda gelıstı yumurta dogal seyler kullandım bıanda koyulasıp catlamısmıdır acaba bırazdan ovunyapıcam bende ne cıkcak bakalım dr amgıdıcem yarın

Kızlar bana akıl verın sımdı noldu boyle baksanıza bugunku ovuya

Eklentiler

• 9A4D62A7-6A33-4AAB-B894-51A176F6836C.webp
    12 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar bana akıl verın sımdı noldu boyle baksanıza bugunku ovuya
benim ovü testim de geçen ay aynen böyle oldu ve bi daha koyulaşmadan regl oldum. tam 18 gün ovü testi yaptım ha koyulaştı ha koyulaşacak derken. yarın senin doktorunun ne diyeceğini çok merak ediyorum.

gerçi şunu da ekleyeyim; senin dünkü ovü testin baya koyulaşmış. benim geçen ayki ovü testimde o kadar çok koyulaşmayı bile göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…