- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Biz yine elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmıs... Bu bayram daha hayıriısı en güzeli olsun sevincine sevinc olsun inşaallah canım benim
Aynen söylememek lazım keske olalim da soyleyemeyelim ya bu ay da adet olursam ben tedavi istiycem snrm randevu aldm hastaneye
Bekle tabi daha varmışBen dayanamyip test yaptm sabahin 7sndetabiki yine negatf. Daha 4 5 gunum var. Kucuk de olsa bi ihtiml var hala.beklicm
Evet bakalm bugun gelen giden olcakmi bana
24 hafta dogum dıye okudum sankı bende oyuzden dedm benım sancılrm geldı dogum oldu bıdahanplma olanagı var rahımmagzı yetmezlıgı olabılır ddıler ıste bellı dglErken Doğum değil düşük yaptım bi 8 haftalıkken bi tanesi de 5haftalıkken kürtaj oldum bunlardan önce bir tane kızım var, sizin niye 20 haftalık kayıp ne sorun vardı kizor gerçekten Allah sabır versin sağlıklı şekilde yeniden nasip etsin inşallah
Bende 17snde yaptm negatif.. oyuzden umut yk bende ama keske adet olmasam..haziranda 22sinde oldum normalde bes gun onceden olurdm ama suan stresten yapiyorm oyuzdn bilmiyorm kafam karisik valla.sBen dayanamyip test yaptm sabahin 7sndetabiki yine negatf. Daha 4 5 gunum var. Kucuk de olsa bi ihtiml var hala.beklicm
Ben sanki regl olcm gibiBende 17snde yaptm negatif.. oyuzden umut yk bende ama keske adet olmasam..haziranda 22sinde oldum normalde bes gun onceden olurdm ama suan stresten yapiyorm oyuzdn bilmiyorm kafam karisik valla.s
Aynn. Cunku tahmini yumurtlamin daha 10.gunu galiba. Mecbur regl gunumu beklicm.Bekle tabi daha varmış
Ozele mi devlete mi gidiyorsn canım klomene adetlyken başladın demi bende nasıl bi tedavi olacak merak ediyorum açıkçası 30 unda randevum adet olursam 3. Günü olmuş olacakovu testi de yapsaydın canım varsa elinde yapabilirsin hala, almayı düşünüyorum ben klomen verirse
Cok stresliyiz yahu braz rhatlasak takmasak belki oluckBen sanki regl olcm gibibelim agrio. Hic hamis gibi deilm zaten. Gecikirse bi test daha yapicm.
Anladım canım hayırlısıyla insAllah guzel haberi alirsnzBenim adetim bitti 12.günümdeyim. Ama baya arastırdım yakın tarihte kanama olmıcaksa herhangi bigün baslanılabilir yazıyordu. Ovu testim elimde birazdaha var ama çok stres yapıyorum onu yapınca.
Ben devlete gidiyorum benim doktorum orda, bayada iyi bi doktor değiştirmek istemiyorum Oyuzden hiç. Aslında özelde de eşimi tanıyan baya iyi doktorlar varmış hem İstanbul’da hem corluda ama... nebiliyim bu doktor bana güven veriyor değiştirmek istemiyorum hatamı ediyorum bilmem
Yok kiiz her gun yaomiorm.bu ay ilk defa yaptm. Reglm gelene kdr yapmicm.zatn bu ay tuttu tuttu.tutmadi sene sonuna kdr ara vericez.Cok stresliyiz yahu braz rhatlasak takmasak belki oluckhergun testmi yapiyosun benmde belim agridgnda direk hasta oluyorum ama suan yk amaa tabiki hasta olcm heray pirpir ederdm buay tık tok umutsuzlastm cnki
Yoktur inşallah ya ALLAHTAN ümit kesilmez24 hafta dogum dıye okudum sankı bende oyuzden dedm benım sancılrm geldı dogum oldu bıdahanplma olanagı var rahımmagzı yetmezlıgı olabılır ddıler ıste bellı dgl
Cnm kesinlikle degerlndrmye basla. Hatta gunde iki defa test yap. Bazen bi gunde siliklesio.Kızlar gunaydın sabah yumurta akı gıbı akıntı geldı bal polen propolısmkullanıuorum testım dun boyleydı catlamısmısıdr acaba 12 gıbı test yapıcam
Hadiya kesin ara vercem diyosun ya o ara tutarYok kiiz her gun yaomiorm.bu ay ilk defa yaptm. Reglm gelene kdr yapmicm.zatn bu ay tuttu tuttu.tutmadi sene sonuna kdr ara vericez.
Hepimiz insallah.valla umudumda yok artıkAnladım canım hayırlısıyla insAllah guzel haberi alirsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?