Bizmkiler biraz eski kafali evlnnce hemen cock istiolr.Bizde 1 senelik evliyiz, ne kendi ailem nede eşimin ailesi torun lafını etmiyor. Hatta kayınvalidem, evliliğin tadını çıkart Bebek olunca eskisi gibi olmuyor dedi.
Ben şok tebiiii
Hepsi ayrı olay.. Oyuzden çokta takma :)
allahim seni ne kadar da iyi anliyorum benim annemde daha hic ima bile etmedi ama kaynanam gorumcem kaynim hepsi bi yandan beni boguyolar siz yapin dicem artik valla onlar icin mi evlendim onlar icin mi cocuk yapcamBirakmiolr ki ciakrtalimilk aylrdan basladilr bisy yok mu diye.
Gecen gun de gorumcem sordu ben de senin kardesin istemio korkuo galiba. Hep bi kararsz dedim.
Aynn oleallahim seni ne kadar da iyi anliyorum benim annemde daha hic ima bile etmedi ama kaynanam gorumcem kaynim hepsi bi yandan beni boguyolar siz yapin dicem artik valla onlar icin mi evlendim onlar icin mi cocuk yapcam
Ay evet sanki gelip kendileri pışpışlicak da yetiştirceklerallahim seni ne kadar da iyi anliyorum benim annemde daha hic ima bile etmedi ama kaynanam gorumcem kaynim hepsi bi yandan beni boguyolar siz yapin dicem artik valla onlar icin mi evlendim onlar icin mi cocuk yapcam
biz malesef hep ilk torun esim hep ilk cocuk herkesin gozu bizde bide kaynanamin abisin geliniyle dugunumuz arka arkayaydi o hamile simdi artik bayramda 4 gozle beni bekliyolar laf sokmak icinAynn olekiz hic torun olmsa anlicam da her birinin 4 5 cocugu var
Sen de alayci cumleler yapistir gitsin. Amaan Su an ugrasamam kafam rahat de gitsin. Sen istemdgin icin olmadigini anlasinlrbiz malesef hep ilk torun esim hep ilk cocuk herkesin gozu bizde bide kaynanamin abisin geliniyle dugunumuz arka arkayaydi o hamile simdi artik bayramda 4 gozle beni bekliyolar laf sokmak icin
kaynimla gorumcem.evlenince bende kaynanami aricam hergun bugunde mi hamile degillermis diyeAy evet sanki gelip kendileri pışpışlicak da yetiştirceklerbelki insan kendini hazır hissetmiyodur ebeveynliğe ya hiç halini psikolojini soranını görmedim şu aile üyelerinin bi soruverin yani ne var
Kolay gele bacimBenim de regl bitti valla 2güne bir başlicak çalışmalar bakalım iş güçle ne halt edicem hiç bilmiyorum ama of hayırlısı Rabbim den
Ara inan ki bunalt onlri . Yoksa cocuklri olmuo mu dekaynimla gorumcem.evlenince bende kaynanami aricam hergun bugunde mi hamile degillermis diye
basa cikamadim arrik bende ole apicam insanliktan anlamadilarSen de alayci cumleler yapistir gitsin. Amaan Su an ugrasamam kafam rahat de gitsin. Sen istemdgin icin olmadigini anlasinlr
ay nasil savunur onlari banaAra inan ki bunalt onlri . Yoksa cocuklri olmuo mu de
Valla bana solediklerinde veriom cewabimibasa cikamadim arrik bende ole apicam insanliktan anlamadilar
Acima sakınnay nasil savunur onlari banaama Allah sahidim.yapicam beni cok agkattilar cunku.
Şuan adetimin ikinci günü bat ta 18 Agustosbatini soylede yaziyim canim istersen seninde
Evet canim ya valla bende umutlanmak istemiyorm yarn sabh ilk idrarla ovulasyn testi yapicm Allahm insallah ilk defa boyle oldu Allahm insallahhhh bu ay doluyumdur ❤
Amin inş hepimiz doluyuzdurEvet canim ya valla bende umutlanmak istemiyorm yarn sabh ilk idrarla ovulasyn testi yapicm Allahm insallah ilk defa boyle oldu Allahm insallahhhh bu ay doluyumdur ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?