Fatma seninde bişey kalmamış reglineBen de verrdim sanki
Ya bende negatf cikcak diye yapmak istemiyirm ama yarn belki test alir yaoarm bugun hasta olmazsamBenim bu ayda ıska içime öyle doğuyorNigar kız böyle senin gibi cok gecikmiş olaydı reglim kesin kan testi vermiştim
Hep bugun olmazsam derken gebe oldugunu ögrencen nigarYa bende negatf cikcak diye yapmak istemiyirm ama yarn belki test alir yaoarm bugun hasta olmazsam
Var canim yaparim disardaym suan yaparm ozmn yneOvu testi yokmu elinde onunla dene bi
Evet ramak kaldiFatma seninde bişey kalmamış regline
Sabah yap bencedeVar can
Var canim yaparim disardaym suan yaparm ozmn yneyada sbhmi yapim
İnş cnm inşEvet ramak kaldiinsllh basarmisizdir
Hep bugun olmazsam derken gebe oldugunu ögrencen nigar
Ben gebeyim diye ilk kim gelicek acaba ay cok merak ediyorumInsallah
Evet bakalm snin nezamandi canimBen gebeyim diye ilk kim gelicek acaba ay cok merak ediyorum
Kac günde görüyorsun adeti ben 26_27 günde görüyorum tam 1 aydamı görüyorsun regliyikiz Allah seni yaa ama neden ole diyorum biliyomusun haziranin 22sinde oldum ya temmuzunde 22sini gecsin oyzuden diyodum
Bende ayni oyle canim 26 27Kac günde görüyorsun adeti ben 26_27 günde görüyorum
Yabi ben normalde dort besgun oncesinde oluyordmKac günde görüyorsun adeti ben 26_27 günde görüyorum tam 1 aydamı görüyorsun regliyi
31 temmuz ama yumurtlamam göre hesaplarsak 29 temmuz,Evet bakalm snin nezamandi canim
Daha var heycanla beklemeye devam31 temmuz ama yumurtlamam göre hesaplarsak 29 temmuz,
Aslında onu öyle düşünürsek baya geçmis adetindendeYabi ben normalde dort besgun oncesinde oluyordm
Heycan falan kalmadı artık bende her ay negatif görmekten dolayıDaha var heycanla beklemeye devam
Evet iste valla aklim karisik yada boyle dusunmekden bu ay boyle oldum ama adette olablrm bilmiyorm nedesem yalan olur sabh ilk idrarla ovulasyn testini yapim ben bugunde olmazsamAslında onu öyle düşünürsek baya geçmis adetindende
Az once kaynanam laf atti banaBen gebeyim diye ilk kim gelicek acaba ay cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?