Aynen canimmAmin insAllah canım belirti aramıyorum artk ben de yorukdjm bi senedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canimmAmin insAllah canım belirti aramıyorum artk ben de yorukdjm bi senedir
Hayir yok cnm kiz yoksa hamismiyim ama test negatf bn anlamadm
Gunaydn cnm yaotm mi test falan hicGunydin kizlr. Bnm de bat gununu saymazsk 4 gun kaldi.![]()
Yaptim tabisii canmcim hic eksik kalir miyimGunaydn cnm yaotm mi test falan hic
Yaptim tabisii canmcim hic eksik kalir miyimama dun sabah yapmistm. Guzel bir Negatfti
golge bilem yoh idi
Aynn oleHayırlısı olsun cnm bklm bekle adet gelmeden negatif demiyoruz
Stres yumurtanın büyümesini ve çatlamasını bozuyor, yumırtlamamın kesinlikle eşimin iş seyahatlerine geldiği 3 ay düzenli adet oldum, ne zamanki eşim evdeydi düzenler bozulmaya başladı. Kasıp kesin yumurtlama oldu olacak diyip yoğun şekilde ilişkiye girip hah işte bitti artık o dönem diyip ilişkiye girmediğimiz diğer hafta çatlamış hep yumurtam yani bak o derece beyin herşeye hükmediyor. 32-32-32-32-53-40-63-40-37 bunlar adrt tarihlerim, ovu testi yaptığım sürece yumurtam çatlamıyır mesela benim. Benim vucut kontrole strese böyle tepki veriyor ya da çocuğa hazır değil kendince korunuyorstresten kaynakli diye duymustum. stresin biz farketmeden etkiledigi cok sey var bence
Evet kesinlikle oyle bende eylulden bu yana hep bozuldu Adetlerim duzensizlesti kimyqsal oldu eylülde ondan sonra ha oldu ha olacak die dusundukce adetim bozuldu galiba 29 gun dedi mi gelirdi normaldeStres yumurtanın büyümesini ve çatlamasını bozuyor, yumırtlamamın kesinlikle eşimin iş seyahatlerine geldiği 3 ay düzenli adet oldum, ne zamanki eşim evdeydi düzenler bozulmaya başladı. Kasıp kesin yumurtlama oldu olacak diyip yoğun şekilde ilişkiye girip hah işte bitti artık o dönem diyip ilişkiye girmediğimiz diğer hafta çatlamış hep yumurtam yani bak o derece beyin herşeye hükmediyor. 32-32-32-32-53-40-63-40-37 bunlar adrt tarihlerim, ovu testi yaptığım sürece yumurtam çatlamıyır mesela benim. Benim vucut kontrole strese böyle tepki veriyor ya da çocuğa hazır değil kendince korunuyor
Hadi bakalım sayımlar baslıyor grupta :) hayırlısıyla ilk bebişleri görelim artık sıradanGunydin kizlr. Bnm de bat gununu saymazsk 4 gun kaldi.![]()
Çok ilginç ya .. keske sunda etkilenmese bari vücut stresten.. ne için gitsek stresi azaltın diyorlar .. hiç takip yapmadan iki günde bir ilişki belki sana daha iyi gelir psikolojik açıdan ..Stres yumurtanın büyümesini ve çatlamasını bozuyor, yumırtlamamın kesinlikle eşimin iş seyahatlerine geldiği 3 ay düzenli adet oldum, ne zamanki eşim evdeydi düzenler bozulmaya başladı. Kasıp kesin yumurtlama oldu olacak diyip yoğun şekilde ilişkiye girip hah işte bitti artık o dönem diyip ilişkiye girmediğimiz diğer hafta çatlamış hep yumurtam yani bak o derece beyin herşeye hükmediyor. 32-32-32-32-53-40-63-40-37 bunlar adrt tarihlerim, ovu testi yaptığım sürece yumurtam çatlamıyır mesela benim. Benim vucut kontrole strese böyle tepki veriyor ya da çocuğa hazır değil kendince korunuyor
Amin amin aminHadi bakalım sayımlar baslıyor grupta :) hayırlısıyla ilk bebişleri görelim artık sıradan![]()
kesinlikle katiyorum bende ne zaman yumurtlamayi goruyum desem gecikiyor ve o gunleri cok ayri yere koyiyorum kimseyle gorusmuyorum plan yapmiyorum esime diyorum gec kalma falan filan hatta gecen ay saat hesaplamaya baslamistim. arkdaslar biraktigim ay hamile kaldim dedigi olay bu sanirim strestleri yok o yuzden daha kolay oluyor.Stres yumurtanın büyümesini ve çatlamasını bozuyor, yumırtlamamın kesinlikle eşimin iş seyahatlerine geldiği 3 ay düzenli adet oldum, ne zamanki eşim evdeydi düzenler bozulmaya başladı. Kasıp kesin yumurtlama oldu olacak diyip yoğun şekilde ilişkiye girip hah işte bitti artık o dönem diyip ilişkiye girmediğimiz diğer hafta çatlamış hep yumurtam yani bak o derece beyin herşeye hükmediyor. 32-32-32-32-53-40-63-40-37 bunlar adrt tarihlerim, ovu testi yaptığım sürece yumurtam çatlamıyır mesela benim. Benim vucut kontrole strese böyle tepki veriyor ya da çocuğa hazır değil kendince korunuyor
Yok canım o da süründürüyor, adet bitiyor yeni adet 40 da bile gelse 3 hafta ard arda haftada 4 tükeniyor insan, tam yorulup bırakıyoruz o haftaya denk geliyor vucudumun kumpasıÇok ilginç ya .. keske sunda etkilenmese bari vücut stresten.. ne için gitsek stresi azaltın diyorlar .. hiç takip yapmadan iki günde bir ilişki belki sana daha iyi gelir psikolojik açıdan ..
Ama bnm soyle problemim varr ben normalde 18 19 olurdum haziranin 22snde oldum.dort bes gun one atiyodum 18 19 olurdm ama olmadm dha var gecmesine sonucta hic hamis gbi hssetmiyrm kendmi