Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
stresten kaynakli diye duymustum. stresin biz farketmeden etkiledigi cok sey var bence
Stres yumurtanın büyümesini ve çatlamasını bozuyor, yumırtlamamın kesinlikle eşimin iş seyahatlerine geldiği 3 ay düzenli adet oldum, ne zamanki eşim evdeydi düzenler bozulmaya başladı. Kasıp kesin yumurtlama oldu olacak diyip yoğun şekilde ilişkiye girip hah işte bitti artık o dönem diyip ilişkiye girmediğimiz diğer hafta çatlamış hep yumurtam yani bak o derece beyin herşeye hükmediyor. 32-32-32-32-53-40-63-40-37 bunlar adrt tarihlerim, ovu testi yaptığım sürece yumurtam çatlamıyır mesela benim. Benim vucut kontrole strese böyle tepki veriyor ya da çocuğa hazır değil kendince korunuyor

Stres yumurtanın büyümesini ve çatlamasını bozuyor, yumırtlamamın kesinlikle eşimin iş seyahatlerine geldiği 3 ay düzenli adet oldum, ne zamanki eşim evdeydi düzenler bozulmaya başladı. Kasıp kesin yumurtlama oldu olacak diyip yoğun şekilde ilişkiye girip hah işte bitti artık o dönem diyip ilişkiye girmediğimiz diğer hafta çatlamış hep yumurtam yani bak o derece beyin herşeye hükmediyor. 32-32-32-32-53-40-63-40-37 bunlar adrt tarihlerim, ovu testi yaptığım sürece yumurtam çatlamıyır mesela benim. Benim vucut kontrole strese böyle tepki veriyor ya da çocuğa hazır değil kendince korunuyor
Evet kesinlikle oyle bende eylulden bu yana hep bozuldu Adetlerim duzensizlesti kimyqsal oldu eylülde ondan sonra ha oldu ha olacak die dusundukce adetim bozuldu galiba 29 gun dedi mi gelirdi normalde

Çok ilginç ya .. keske sunda etkilenmese bari vücut stresten.. ne için gitsek stresi azaltın diyorlar .. hiç takip yapmadan iki günde bir ilişki belki sana daha iyi gelir psikolojik açıdan ..

kesinlikle katiyorum bende ne zaman yumurtlamayi goruyum desem gecikiyor ve o gunleri cok ayri yere koyiyorum kimseyle gorusmuyorum plan yapmiyorum esime diyorum gec kalma falan filan hatta gecen ay saat hesaplamaya baslamistim. arkdaslar biraktigim ay hamile kaldim dedigi olay bu sanirim strestleri yok o yuzden daha kolay oluyor.

doktr bana ovu testi yapma dedi sanirim bu yuzden ilk 6 ayinda gerek yok bole seylere kendin adetinden 8 ay sonra 2 gunde bir iliski deneyin dedi benide ovu testi biraz fazla kasiyor bu ay olmazsa zaten bitti elimdeki almicam yeniden

Çok ilginç ya .. keske sunda etkilenmese bari vücut stresten.. ne için gitsek stresi azaltın diyorlar .. hiç takip yapmadan iki günde bir ilişki belki sana daha iyi gelir psikolojik açıdan ..
Yok canım o da süründürüyor, adet bitiyor yeni adet 40 da bile gelse 3 hafta ard arda haftada 4 tükeniyor insan, tam yorulup bırakıyoruz o haftaya denk geliyor vucudumun kumpası 😂😂😂 ya 4 sene önce denediğimizde daha hırslıydık 25 gün ilişki olmuş yine gebelik olmamıştı . Bende o tip şeylerin işe yarayacağına inanmıyorum. Ümidimi kaybedip yorulup bi ay ara verdiğimizde tek ilişkiden olmuştu oğlum, bi de kan testinde çıkmamıştı işte , üzerine 1 hafta adet söktürücü kullanmıştım ve adet olabilmak için ne gerekiyosa yapmıştım, sıcak küvete girip yatmak şarap içmek bol bol spor yapmak fln adet gelmeyince bu sefer testte öğrenmiştim . O sebeple bende sdce olayı bırakmak önemli, ama bırakamadım hala. Elbet bırakıcam

kaynanam ve gorumcem benk biraksa aslinda bende birakicam 😀 her ay duzenli olarak kontrol ediyorlar sadece bebegi degil deneyip denemedigimizi bile 🤣

Günaydın Hanımlar S Seven34 bugünde gelmezse bence var inşallah 😊 daha önce gecikme olmus muydu
Ama bnm soyle problemim varr ben normalde 18 19 olurdum haziranin 22snde oldum.dort bes gun one atiyodum 18 19 olurdm ama olmadm dha var gecmesine sonucta hic hamis gbi hssetmiyrm kendmi 😁🤲🏻insallahda keskede olsam 😁

Back
X