Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
S Seven34 aderini 5 gun oluyor kabul ettim canim 3 gun gecikmis gorunuyor bi ovulasyon falan yap sen yada sabah kalk gebelik yap senle hamis baslarsak liste hamis gidecek ben inaniyorum 😀
Agzindan bal damliyo insallah ya valla cok istiyorum hamis testm yk olmadi yarn nibetci eczane vulursam yaknlarda alirim 😁ovulasyn testm var ondan nasl anlaslck kiz 😁insallah gobuslerimz dolar hepimizin 😁😁😍🙏

4 gün var olcaktı, sayfa başında batın 24 yazıyor da ondan dedim ☺ neyse ki az kalmış o zaman belirtin gebelik içindir inşallah diyelim 🤗🤲🏼
Ben az kaldi diye sevnmek icin saymiorm bat gununu kendi kendimi teselli ediom kiz 😁😁😁

Cikar canim sen yap t cok koyu cikiyo hamile oldugunda yumurtlama gibi hatta daha koyubile olabiliyo 2 saat sivi tuketme yine ayni,hadi yapta resmini koy buraya, haber ver herkes merak etti canim 🤗
Tm cnm be km ozaman saat 10 da yapcm aticam tabiki sizle paylasmayip kmle paycam ilk isim buraya atmak 😁😍

Bir test heyecanı daha 🤗 Allah’ım hayırla olmuş olsunnn inşallah, böyle hep beklemenin yanında güzel haberler de umut verici olur😍
Evet ❤bu heycani insallah herkes hayrlisiyla tadar 😁smdi aksami 10 u beklicm ovulasyn testini yapcm t koyu olrsa hamis olnuyormuss

😅 of ya günler geçmiyor gercekten daha hastalıgım bitecek de o asamalar olcak da sonra diger ayın batı yaklasacak falan, coook var daha geliyor ☺️
Evet senin baya varmis 😊 en iisi girme biraz buraya. Sanki ben girdikce daha cok hatrliorm. Ama girmesem de eksik hissediorm yaa sen de oyle misin 🤔

Kızlar benim az önce akontı ile karışık açık tonda kan geldi sizce lekelenme olabilir mi veya adet kanı mı. Bat 4 gün sonra çok erken olur. Kafam allak bullak oldu 😓

Back
X