Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım ben ilk gebeliğimde bütün belirtileri taşıdım bu sefer olmayınca değilim şüphesine düşüyorum. İnşallah hamileyimdir de belirtilerim değişmiştir ☺
Aynen canım aslında belirtileri çok da takma kafana değişiyor çünkü🤗

Screenshot_20190721-094820.webp

kizlar bu yunurtlamadan 12 gun sonra falan takip ettigim sayfanin ovulasyon testi herkeste ayni olmaz tabi o bebegini gemen ogrenmisti erken dollenme oldugu icin. insallah her gecikme gebelik icin olur gecen ay bende 3 gun geciktim erken gebelik negatifti yinede umutlanmistim. kendimizi biraz raat biraksak belki daha kolay olacak ama bende cok strestliyim yumurtlamada gormedim daha insan ister istemez dusunuyor. hakkimizda hayirlisi olsun insallah dua edelim birbirimize.

Eki Görüntüle 2290866
kizlar bu yunurtlamadan 12 gun sonra falan takip ettigim sayfanin ovulasyon testi herkeste ayni olmaz tabi o bebegini gemen ogrenmisti erken dollenme oldugu icin. insallah her gecikme gebelik icin olur gecen ay bende 3 gun geciktim erken gebelik negatifti yinede umutlanmistim. kendimizi biraz raat biraksak belki daha kolay olacak ama bende cok strestliyim yumurtlamada gormedim daha insan ister istemez dusunuyor. hakkimizda hayirlisi olsun insallah dua edelim birbirimize.
Insallah canim benimmm

Eki Görüntüle 2290866
İşte benimki de böyleydi bekleyince 10dk da böle olmustu canım

Ben bugünde pik gördüm ovülasyonda. Dünde çok koyuydu, bugün silikleşir sandım ama yine koyu çıktı. 18-19-20 değerlendirdim. Bugünde değerlendiricem. Yarına silikleşir sanırım artık. Eşime afakanlar bastı stresten ve bu mecburiyet durumundan. Aynı şekilde bendede var o stres ama tabi eşim kadar yansıtmıyorum. Sizde kaç gün pik oluyo? Aslında ben yumurtamın çatladığını hissettim, hem akıntımdan hemde ağrımdan dolayı.. Ama hala pik. Kafam çok karıştı. Evdede 2 tane ovülasyon testi kaldı.. Almıycam bi daha dedim ama öyle karıştım ki bu ay..

Simdi bu benim dunki ovulasyn testi sizinki kdar koyu deil dmi hala aklm karisik hala hasta olmadm dye 😁 Edifar Edifar anka3334 anka3334

Eklentiler

• 15637044259297606104808325444408.webp
    15637044259297606104808325444408.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 23
Ben bugünde pik gördüm ovülasyonda. Dünde çok koyuydu, bugün silikleşir sandım ama yine koyu çıktı. 18-19-20 değerlendirdim. Bugünde değerlendiricem. Yarına silikleşir sanırım artık. Eşime afakanlar bastı stresten ve bu mecburiyet durumundan. Aynı şekilde bendede var o stres ama tabi eşim kadar yansıtmıyorum. Sizde kaç gün pik oluyo? Aslında ben yumurtamın çatladığını hissettim, hem akıntımdan hemde ağrımdan dolayı.. Ama hala pik. Kafam çok karıştı. Evdede 2 tane ovülasyon testi kaldı.. Almıycam bi daha dedim ama öyle karıştım ki bu ay..
Normal bazı kişilerde uzun sürebiliypr hatta hafif siliklesiypr birden siliklesmiypr öle bir sey de olabilir.. Sen siliklestiği günü ve ertesi 2günğ de degerlendir

kizlar bende ovulasyon yapiyorumda suya falan dikkat etmedim pek bugun baslangici gibi koyulasti biraz sizce degerlensiriyim mi ya aman hesap yapmaktan beynim yandi 😀

kizlar bende ovulasyon yapiyorumda suya falan dikkat etmedim pek bugun baslangici gibi koyulasti biraz sizce degerlensiriyim mi ya aman hesap yapmaktan beynim yandi 😀
Degerlndr kiz acima inan kii.
Bana da bak bi bisey sorcam 😁😁😁

anka3334 anka3334
Bugun regl sancisi gibi bisyler hissediorm. Hasta olcam sandm lavaboya gittim. Hem beyaz akinti hem de seffaf uzayan akntim vardi.2 3 gun kala tekrr mi yumurtluyom nedir yaa

Back
X