Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anka3334 anka3334
Bugun regl sancisi gibi bisyler hissediorm. Hasta olcam sandm lavaboya gittim. Hem beyaz akinti hem de seffaf uzayan akntim vardi.2 3 gun kala tekrr mi yumurtluyom nedir yaa
hic olurmuydu bole bide regli aran cok uzun degilse tekrar yumurtlamiyosundur insallah seninkide bebektir az kaldi senin batada akinti da genelde gebelik belirtisi. ovulasyonun yok mu elinde yapsaydin bi tane

hic olurmuydu bole bide regli aran cok uzun degilse tekrar yumurtlamiyosundur insallah seninkide bebektir az kaldi senin batada akinti da genelde gebelik belirtisi. ovulasyonun yok mu elinde yapsaydin bi tane
Hic hatrlamiorm daha once oldgunu 🤔 ovu yok yaa malesef. Acik olsydi eczaneler de alirdim belki. Bi haftayi geckindr de akintim var hep

Hic hatrlamiorm daha once oldgunu 🤔 ovu yok yaa malesef. Acik olsydi eczaneler de alirdim belki. Bi haftayi geckindr de akintim var hep
ay insallah gebeliktir o zaman bn akinti olmadan gebe olanlarida okudum ama akintisi olanlar genelde gebe oluyor bu erken belietilerden adette kuru oluyor genelde insallah oyledir canim seninkide

Bende regli olucam herhalde dün cok baş agrısı oldu reglime gelmeden önce başlıyor baş agrıların 😏

Slm kizlar agustosa sayili günler kala umarim yeni hamisler vardir. Malum benim bu ay yumurtlamam olmadi. Tatile geldim .iyikide tatile gelmeden doktora gitmisim yoksa tatil boyunca acaba oldumu oluyormu , test yapip belirti arayip duracaktim.simdi tatilin keyfini sürüyorum. Iliski streside yok. Bat 1 agustos 3 agustosa doktor randevusu alip klomene başlicam. Insallah sizlerin yüzü güler bu ay.

Back
X