- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
Evet fotoda gorunmesi cok zor. Kendim goruorm amaDur ben bri daha bakayım genelde o ince cizgi ler fotoda görünmüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet fotoda gorunmesi cok zor. Kendim goruorm amaDur ben bri daha bakayım genelde o ince cizgi ler fotoda görünmüyor
Foto diizne odaklanmış canım tam çizgiye odaklasana öyle çek bir de
Ay valla kor oldum artk. Cok cektm ama bi turlu foto gormuoFoto diizne odaklanmış canım tam çizgiye odaklasana öyle çek bir de
Kendimce bi totemim var aslında. Aşılama yaptırdığım ilk ay yumurtam soldan gelişti tutmadı. ikinci ay sağdan gelişti tuttu. Düşük yaptım. Düşükten sonra yumurtam soldan geliştiği ay tutmadı, ikinci ay sağdan gelişti kimyasal gebelik oldu. Geçen ay yumurtam soldan gelişti negatifi gördüm. Bu ay sağdan gelişti. Adet olursam totemde fıss diye sönecek o da ayrı.Hım anladım canım hadi insaallah değerlendirdiğin günler tutmus tur![]()
ben göremedim sanki yaaa .s
Orası öyle takmıyorum zaten kafama geçen aydan beri düşünmüyorum hemen adet oldum düşündükçe kendimi kasıyorum adetlerim bile düzensiz oluyor Allah a bıraktıkOlsun Allahtan ümit kesilmez ne zaman ne olacgaı ı bilmiyoruz siz elinizden geleni yapın gerisi Allaha kalmıs![]()
Amin inşallah Rabbim dileyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasın hayırlısıyla. Ama herşey kafada bitiyor düşünmeyince ne adet gecikiyor ne başka birsey oluyor herşey olurunda ilerliyor stressiz bir hayat geçirelimGe
. Geçmiş olsun canım inşallah her şey yoluna girer ve senin de bebişin olur
Olmazsam yapicm insllhÜç gün daha bekle o zaman sonra yap bi daha test
31 Temmuzkizlar bati yazanlari ben yaziyorum tek tek ama bati yazmayanlar var ismini en basa yazmadiklarim batlarini yazsin bende ekleyim onlari![]()
Çok doğru canım ben de aylarca gittim bi sorun yok artık eşime sen gidene kadar bi daha gitmiycem olmazsa olmasın dedim. O ay gitti sorun ondaymışya kizlar kimseye olumsuz seyler soylemeye dilim varmiyor ama eger ko gervekten 8 9 ay yada 1 yil olmuyor mutlaka eslerdede sorun oluyor benim cok yakin arkadasim bi bucuk yil kendi hastanelere gitti testler yaptirdi falan sonra zorla esini goturdu soeun kocasinda cikti ben heo bi hastaneye gidin dedim insan konduramiyor bi sure ben bile simi ikna etmeye calisiyorum varsa bi sorun en basta ogrenelim bosuna bu ay olur diye zaman gecirmeyelim diye bu is tek basina olmuyor malum o yuzden eslerinde kontrole gitmesi cok onemli
ekledim canim ☺31 Temmuz
21.gun kanda progesteron testı yaptırırlar cnm 10 ve ustu kalıtelı yumurtlama demekkizlar ben yarin hastaneye gitcemde gitmisken de yumurtladim ona baktirmak istiyorum nasil bakiliyo daha once giden var mi
yok canim ben test yaptirmicam ama hani yumurtan su boyutta su zaman catlar falan diyolar ya ondan bahsediyorum ona nasil bakarlar ultrasonla baktiklarini merak ediyorum nasil oldugunu21.gun kanda progesteron testı yaptırırlar cnm 10 ve ustu kalıtelı yumurtlama demek
Catlamadıysa gorur cnm soyler ben gıttımde dr bana sagdan yumurtlamıssın dedı nerden anlıyosunuz dedım catladıgını catlayan kısımda farklılıklar meydana gelıyo dedı bılmıyorum nasıl bısey tabıyok canim ben test yaptirmicam ama hani yumurtan su boyutta su zaman catlar falan diyolar ya ondan bahsediyorum ona nasil bakarlar ultrasonla baktiklarini merak ediyorum nasil oldugunu
catlamadi canim yarin aksama falan catlar sabahtan gidicem gorur buyuk ihtimalle. ay cok sordumda kasik kismindan mi bakiyolar ben muayenenin nasil oldugunu merak ediyorum canimCatlamadıysa gorur cnm soyler ben gıttımde dr bana sagdan yumurtlamıssın dedı nerden anlıyosunuz dedım catladıgını catlayan kısımda farklılıklar meydana gelıyo dedı bılmıyorum nasıl bısey tabı