Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hım anladım canım hadi insaallah değerlendirdiğin günler tutmus tur 🙏
Kendimce bi totemim var aslında. Aşılama yaptırdığım ilk ay yumurtam soldan gelişti tutmadı. ikinci ay sağdan gelişti tuttu. Düşük yaptım. Düşükten sonra yumurtam soldan geliştiği ay tutmadı, ikinci ay sağdan gelişti kimyasal gebelik oldu. Geçen ay yumurtam soldan gelişti negatifi gördüm. Bu ay sağdan gelişti. Adet olursam totemde fıss diye sönecek o da ayrı.:KK48:

Olsun Allahtan ümit kesilmez ne zaman ne olacgaı ı bilmiyoruz siz elinizden geleni yapın gerisi Allaha kalmıs 🙏🌼
Orası öyle takmıyorum zaten kafama geçen aydan beri düşünmüyorum hemen adet oldum düşündükçe kendimi kasıyorum adetlerim bile düzensiz oluyor Allah a bıraktık 🤲🤗

Ge
. Geçmiş olsun canım inşallah her şey yoluna girer ve senin de bebişin olur
Amin inşallah Rabbim dileyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasın hayırlısıyla. Ama herşey kafada bitiyor düşünmeyince ne adet gecikiyor ne başka birsey oluyor herşey olurunda ilerliyor stressiz bir hayat geçirelim 👌😊

Merhaba hanımlar. Ben geçen ay bat tarihinden 1 hafta önce leke yaşadım adet olacağımı düşündüm olmadım 4 gün sonra leke oldu ertesi günde adetim başladı sulu akıntı ve daha açık pembe renkteydi ama 4 gün sürdü yani ama ben denize felan giriyordum acaba o mu söküttü diye düşünmeye başladım. Çünkü adetim bitti bi kaç günden beri midem bulanıyor kaşıklarımda hareketlenme var canım yemek yemek istemiyor ama yiyebiliyorum kokulara da hassaslaştım. Bu arada çikolata kistim var acaba bu durumun sebebi nedir korkmaya da başladım yardımcı olur musunuz.

ya kizlar kimseye olumsuz seyler soylemeye dilim varmiyor ama eger ko gervekten 8 9 ay yada 1 yil olmuyor mutlaka eslerdede sorun oluyor benim cok yakin arkadasim bi bucuk yil kendi hastanelere gitti testler yaptirdi falan sonra zorla esini goturdu soeun kocasinda cikti ben heo bi hastaneye gidin dedim insan konduramiyor bi sure ben bile simi ikna etmeye calisiyorum varsa bi sorun en basta ogrenelim bosuna bu ay olur diye zaman gecirmeyelim diye bu is tek basina olmuyor malum o yuzden eslerinde kontrole gitmesi cok onemli
Çok doğru canım ben de aylarca gittim bi sorun yok artık eşime sen gidene kadar bi daha gitmiycem olmazsa olmasın dedim. O ay gitti sorun ondaymış

kizlar ben yarin hastaneye gitcemde gitmisken de yumurtladim ona baktirmak istiyorum nasil bakiliyo daha once giden var mi

21.gun kanda progesteron testı yaptırırlar cnm 10 ve ustu kalıtelı yumurtlama demek
yok canim ben test yaptirmicam ama hani yumurtan su boyutta su zaman catlar falan diyolar ya ondan bahsediyorum ona nasil bakarlar ultrasonla baktiklarini merak ediyorum nasil oldugunu

yok canim ben test yaptirmicam ama hani yumurtan su boyutta su zaman catlar falan diyolar ya ondan bahsediyorum ona nasil bakarlar ultrasonla baktiklarini merak ediyorum nasil oldugunu
Catlamadıysa gorur cnm soyler ben gıttımde dr bana sagdan yumurtlamıssın dedı nerden anlıyosunuz dedım catladıgını catlayan kısımda farklılıklar meydana gelıyo dedı bılmıyorum nasıl bısey tabı

Catlamadıysa gorur cnm soyler ben gıttımde dr bana sagdan yumurtlamıssın dedı nerden anlıyosunuz dedım catladıgını catlayan kısımda farklılıklar meydana gelıyo dedı bılmıyorum nasıl bısey tabı
catlamadi canim yarin aksama falan catlar sabahtan gidicem gorur buyuk ihtimalle. ay cok sordumda kasik kismindan mi bakiyolar ben muayenenin nasil oldugunu merak ediyorum canim

Back
X