- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
Anam ben cook degisigim . Memleketim nere bilmiom. Annem vanli babam erzurumlu. Mersinde dogdum buyudum. Simdi ben nereliyimMemleket neresi kızlar sizlerin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anam ben cook degisigim . Memleketim nere bilmiom. Annem vanli babam erzurumlu. Mersinde dogdum buyudum. Simdi ben nereliyimMemleket neresi kızlar sizlerin
Sen ortaya karışık memleketlisinAnam ben cook degisigim . Memleketim nere bilmiom. Annem vanli babam erzurumlu. Mersinde dogdum buyudum. Simdi ben nereliyim![]()
Valla inancin olsun benm gram sansim yoktur. Yanlislikla da olsa hamis olamadim hala. Bu hayali cizgi nasil cikti bilmiorm. Kesin testin azizligine ugrayacamAmin inş ama nerde bende o şans
Ha bu arada simdi de istnbldaym. Melezim herldeSen ortaya karışık memleketlisin![]()
İnş ugramazsın canım Allah gönlündekini versin yok yere cıkmaz ya çizgide cnmValla inancin olsun benm gram sansim yoktur. Yanlislikla da olsa hamis olamadim hala. Bu hayali cizgi nasil cikti bilmiorm. Kesin testin azizligine ugrayacam
Evet ben de ole biliorm ama. Bole cikip da adet olan da var. O yuzden kendimi negatf diye alistrmya basladim. Dun gece kendi kendime dusundm hamileyim diye. Ole farkliymis miİnş ugramazsın canım Allah gönlündekini versin yok yere cıkmaz ya çizgide cnm
Ben Van adım da derya yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimMemleket neresi kızlar sizlerin
İnsan bi panik yapıo dimiEvet ben de ole biliorm ama. Bole cikip da adet olan da var. O yuzden kendimi negatf diye alistrmya basladim. Dun gece kendi kendime dusundm hamileyim diye. Ole farkliymis mihazir miyim dedim bi an. Cok garip oldum. Cok korkuorm olursa yapabilir miym dogurabilir miym diye.
Hem de nasiiil. Cok degisik bi duyguymus bide kucagima alsam bayilirim herlde o an. Benden mi cikti diyeİnsan bi panik yapıo dimi![]()
Yok bayılmıyosun ama ağlıyorsun ben buna nasıl bakıcam diyeHem de nasiiil. Cok degisik bi duyguymus bide kucagima alsam bayilirim herlde o an. Benden mi cikti diye![]()
Çok künaha girioz da anacım insanda içine at ata catlio beturkiyeye dagilmisizbende kayseriliyim kizlar bazen merak ediyorum en ozel seylerimi kimlerle konusuyorum diye
![]()
Memnn oldumBende Balıkesirliyim adım elvan![]()
Bende cok memnun oldum cok teşekkür ederimMemnn oldumcok guzlmis ismin
Baska kimle konuscaz ki zaten ☺ en iisi bura valla. Instagramnz varsa ekleyin cnmlar Fatma kutlu adim. Arkasi donuk mor nisanlik var profildeturkiyeye dagilmisizbende kayseriliyim kizlar bazen merak ediyorum en ozel seylerimi kimlerle konusuyorum diye
![]()
Yok yaa girmiorz bence.ole cok da acik konusmuorz rahat ol ☺Çok künaha girioz da anacım insanda içine at ata catlio be![]()
Tabi şaka yapıyorumYok yaa girmiorz bence.ole cok da acik konusmuorz rahat ol ☺
mor nisanlikli bi fatma kutlu bulamadim benBaska kimle konuscaz ki zaten ☺ en iisi bura valla. Instagramnz varsa ekleyin cnmlar Fatma kutlu adim. Arkasi donuk mor nisanlik var profilde