Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar agzımın içi Bi kaç gündür zehir gibi acı acı bugun daha cok o tad agzımda hani elinize kolanya dökersiniz ya yanlışlıkla agzınıza değdiğinde böyle buruk acımsı tad gelir ya işte öyle sanki 1 şişe kolanya içmiş gibi agzımın içi bişey de yemek canım istemiyor oyüzden. Kafamda deli sorular 😁😂🙈

Kızlar agzımın içi Bi kaç gündür zehir gibi acı acı bugun daha cok o tad agzımda hani elinize kolanya dökersiniz ya yanlışlıkla agzınıza değdiğinde böyle buruk acımsı tad gelir ya işte öyle sanki 1 şişe kolanya içmiş gibi agzımın içi bişey de yemek canım istemiyor oyüzden. Kafamda deli sorular 😁😂🙈
😁😁😁 senin daha cok var amaa

kizlar biz hep olmayani sinav zannediyoruz bazen olmasida sinav o yuzden gonluzden en hayirlisini gecirelim. en hayirli zamanda saglikli evlatlar dileyelim gonlumuzden. Allah nefesini yazdiysa zaten olacak sadece cok sabir 😍
Aynn ole valla katiliorm. Ben hep derim hayrli zmnda hayrlisini versin diye. Insllh da ole olsn

20190723_133246.jpg

kendileri yumurtalarim olur 🐣

Canım benim elinde değil biliyorum ama şöyle düşün var bunda da bir hayır rabbim hayırlı evlat nasip etsin ben misal çocuklar ı o kadar çok seviyordum ki hala da seviyorum kendimin hep 4çocugu olsun isterdim kzııma hamileliğim o kadr zordu ki sonra doğdu hastalık filan o kadar ugrastım ki buna şükür tabiki evet Allah beterinden korusun ama sunu anladım kesinlikle hayırlıca hayırlı zamanda olsun evet üzülüyoruz ama inan simdi 2.yi düşünürken bile ben hala acabalardayım Allah biliyor içimi. Yani insanoğlu çok aceleci hayrı istiyor gbi görünüyoruz ama sabredemiyoruz... Rabbim en güzel zamanı biliyor... Ben sunu anladım bir de canım sizi samimi olarak gördüğümden söylüyorum çocugun olması olmamasındn daha büyük imtihan.. Rabbim o imtihana hazır oldugunu da nasip edecek belki bilmiyoruz ki
nekadar güzel yamışsın :KK200: hala hasta olmadım negatif sinir oldum ve üzüldüm.aslında hala içten içe burukluk var ama vardır Allahın bir bildiği hayırlısı nezamansa ozaman hamiş kalalım artık nediyim başka çarem yok ağustosu değerlendrcem adet olsam biranönce :dua:

Kizlar bunlr dunku test.bugunku hali sanki biraz daha belli

Eklentiler

• 20190723_134915.webp
    20190723_134915.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 48
  • 20190723_135425.webp
    20190723_135425.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 41
Back
X