- 16 Mayıs 2015
- 3.910
- 4.897
- 133
Öyle olabiliyor dalgalanmalar canımKızlar benım ovulasyon gene koyulasıyor bu ne somdı 14.gun dr yumurtan catlamıs demıstı 17.gunum bugun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle olabiliyor dalgalanmalar canımKızlar benım ovulasyon gene koyulasıyor bu ne somdı 14.gun dr yumurtan catlamıs demıstı 17.gunum bugun
Bakalım daha koyulasırsa degerlendırıcemcnmÖyle olabiliyor dalgalanmalar canım
Kızlar agzımın içi Bi kaç gündür zehir gibi acı acı bugun daha cok o tad agzımda hani elinize kolanya dökersiniz ya yanlışlıkla agzınıza değdiğinde böyle buruk acımsı tad gelir ya işte öyle sanki 1 şişe kolanya içmiş gibi agzımın içi bişey de yemek canım istemiyor oyüzden. Kafamda deli sorular![]()
Son 7 günsenin daha cok var amaa
Ay ben yanlis yere bakmisim yaaSon 7 gün
Aynn ole valla katiliorm. Ben hep derim hayrli zmnda hayrlisini versin diye. Insllh da ole olsnkizlar biz hep olmayani sinav zannediyoruz bazen olmasida sinav o yuzden gonluzden en hayirlisini gecirelim. en hayirli zamanda saglikli evlatlar dileyelim gonlumuzden. Allah nefesini yazdiysa zaten olacak sadece cok sabir![]()
eger tekrr yumurtlama olursa yarin dahada koyulasir heraldeKızlar benım ovulasyon gene koyulasıyor bu ne somdı 14.gun dr yumurtan catlamıs demıstı 17.gunum bugun
Tü tü tü masallhh
Korkuyorum psikolojikse diyeAy ben yanlis yere bakmisim yaakafa bi miloon
O zamn suphelenmye baslaa![]()
E hadi hayırlısı çatır çatır hamile haberleri alalım inşallah burdanTık yok cnm sanki adet olmicm gibi![]()
Keskee ama nerdeeeee senin durumun ne canmDisardydim cnm isim vardi az simdi eve geldm.gordum sonucunuinsllh gec dollnme olur dedgin gibi. Hayrlisi olsn.
Aynen bakalım cnm beler olcakeger tekrr yumurtlama olursa yarin dahada koyulasir heralde![]()
nekadar güzel yamışsınCanım benim elinde değil biliyorum ama şöyle düşün var bunda da bir hayır rabbim hayırlı evlat nasip etsin ben misal çocuklar ı o kadar çok seviyordum ki hala da seviyorum kendimin hep 4çocugu olsun isterdim kzııma hamileliğim o kadr zordu ki sonra doğdu hastalık filan o kadar ugrastım ki buna şükür tabiki evet Allah beterinden korusun ama sunu anladım kesinlikle hayırlıca hayırlı zamanda olsun evet üzülüyoruz ama inan simdi 2.yi düşünürken bile ben hala acabalardayım Allah biliyor içimi. Yani insanoğlu çok aceleci hayrı istiyor gbi görünüyoruz ama sabredemiyoruz... Rabbim en güzel zamanı biliyor... Ben sunu anladım bir de canım sizi samimi olarak gördüğümden söylüyorum çocugun olması olmamasındn daha büyük imtihan.. Rabbim o imtihana hazır oldugunu da nasip edecek belki bilmiyoruz ki
Bildgin gibi cnm .Keskee ama nerdeeeee senin durumun ne canm
inşallah hamişsindir ben bu haberi veremedim sen ver nolursun yaaaaaaaBildgin gibi cnm .
Dun gece gulerken sag kasigim agridi bi an batma seklnde o kdr. Gogsum zatn agrio . O kdr
Valla %1 ihtiml var diorm ben.tm cizgi falan var goruorm ama isteeinşallah hamişsindir ben bu haberi veremedim sen ver nolursun yaaaaaaa![]()
![]()