Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim esim henuz nasil bi sey oldugunu idrak edemedi kadinlar klubunun 😀 ama isminden dolayi pekte umursamiyor 😁

Hahaha alemsinyaa 😂😂
Benim eşimde geçen gece saat 1 civarı yatakta ben foruma girince beni baya gözetlemiş 😂
Ertesi sabah kalkmış sen kadınlar klübünde bebiş çalışmalarına mı giriştin diyo 😂😂😂
Kür falan mı yapıyosun napıyosun diyo😂
İsmine bakarak bunları yaptıgımı tahmin ettiyse pes dedim kendi kendime 😂😂

Hahaha alemsinyaa 😂😂
Benim eşimde geçen gece saat 1 civarı yatakta ben foruma girince beni baya gözetlemiş 😂
Ertesi sabah kalkmış sen kadınlar klübünde bebiş çalışmalarına mı giriştin diyo 😂😂😂
Ayy ii izlemis seni valla

Hahaha alemsinyaa 😂😂
seninkinin baya bi gozlemi varmis burasi hakkinda 😁 ben burdan olumsuz etkilenirsem esim kiziyo bi daha girme diye mutlu bi sey oluncada hih ne guzelmis bak biraz daha konus sen arkadaslarinla diyo ☺

Benimki hala burasının ne işe yaradığını bilmiyor hatta herkes orada her seyi uyduruyor dur inanma diyo ahahaha su konu açanlar var ya kaçanlar aldatanlar en farklı nerede bilmem ne yaptınız konuları ahahaha onları okurken gördü de ahahah

Bu arada sohbeti kaçırmışsın :eek:

Benimki hala burasının ne işe yaradığını bilmiyor hatta herkes orada her seyi uyduruyor dur inanma diyo ahahaha su konu açanlar var ya kaçanlar aldatanlar en farklı nerede bilmem ne yaptınız konuları ahahaha onları okurken gördü de ahahah
😁😁 ben de bazi degisik seyleri acip ona okuorm

ben vajinismusken orda konu acmistim yeni uyeydim pek bilmiyordum jinekolojide aciliyormus aslinda oralarida ilk zamanlardan biliyorum. gercekten cevremizde olanlar o kadae sinirliki neler yasiyor insanlar

Sohbetlerinize guldum kizlar ya cok sekersiniz 😂😂benm esimde goruyo yine okuyo ne yaziyo flan dyo gozucuyla bakiyo hep hamislikle ilgili baktgmi bildgi icin bse demz 😂😂bsey dha dyo kulube lakap takti ama demem onuu cok sık giriyorm dye 🤣🤣

Back
X