- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
Amiin amin aminSağol canım benim Allah razı olsun tez zamanda sizlere de nasip etsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin amin aminSağol canım benim Allah razı olsun tez zamanda sizlere de nasip etsin![]()
Olabilir canım bilemiyorum ben çok istiyorumcanim ben bos gebeligin pskolojik oldugunu duymustum kadin cok hamile kalmak isteyince tum belirtiler gebelik gibi oluyormus ama bos oluyormus.
benim esim henuz nasil bi sey oldugunu idrak edemedi kadinlar klubununama isminden dolayi pekte umursamiyor
![]()
Ayy ii izlemis seni vallaHahaha alemsinyaa
Benim eşimde geçen gece saat 1 civarı yatakta ben foruma girince beni baya gözetlemiş
Ertesi sabah kalkmış sen kadınlar klübünde bebiş çalışmalarına mı giriştin diyo
Kür falan mı yapıyosun napıyosun diyo
İsmine bakarak bunları yaptıgımı tahmin ettiyse pes dedim kendi kendime![]()
seninkinin baya bi gozlemi varmis burasi hakkindaHahaha alemsinyaa
Benim eşimde geçen gece saat 1 civarı yatakta ben foruma girince beni baya gözetlemiş
Ertesi sabah kalkmış sen kadınlar klübünde bebiş çalışmalarına mı giriştin diyo
Kür falan mı yapıyosun napıyosun diyo
İsmine bakarak bunları yaptıgımı tahmin ettiyse pes dedim kendi kendime![]()
Benimki hala burasının ne işe yaradığını bilmiyor hatta herkes orada her seyi uyduruyor dur inanma diyo ahahaha su konu açanlar var ya kaçanlar aldatanlar en farklı nerede bilmem ne yaptınız konuları ahahaha onları okurken gördü de ahahah
Benimde okumuşluğum var ama hemen basılıyor inandın mı simdi buna diye ahahahah sinir oluyorumben de bazi degisik seyleri acip ona okuorm
Bence cogu dogru yaa. Anca kafasinda bi sorun olan durduk yere yalan yazar orayaBenimde okumuşluğum var ama hemen basılıyor inandın mı simdi buna diye ahahahah sinir oluyorum![]()
Orası gümbür gümbür ahahahbende bi derdim var diye bi baslik var ya oraya girerim burda ses yoksa![]()
Cok sıkıliorm orda yaa. Binbir turlu dert var bide.negatf cekmek istemiorm karsima cikmadikcabende bi derdim var diye bi baslik var ya oraya girerim burda ses yoksa![]()
Bende öyle düşünüyorum... Kimse kimseyi tanımıyor samimi yazıyorlar bundan dolayı diye düşünüyorumBence cogu dogru yaa. Anca kafasinda bi sorun olan durduk yere yalan yazar oraya
En iyi artı 18Cok sıkıliorm orda yaa. Binbir turlu dert var bide.negatf cekmek istemiorm karsima cikmadikca
HahahahaEn iyi artı 18![]()
İnşallah, rabbim gönlüne göre versin..Amin bizimde yıl dönümümüz inşallah bebiş haberiyle sürpriz yapacam eşime![]()