- 27 Haziran 2019
- 586
- 432
- 23
İlacı rahimden kullanıyordum ben kremdiAy ilaclari da hic sevmem haabugun test yapicm ikndi vakti gibi cunku simdi kahvlti yapiorm cay iciorm. Cokar insllh. Varsa da cikmaz belki lekelnme var diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlacı rahimden kullanıyordum ben kremdiAy ilaclari da hic sevmem haabugun test yapicm ikndi vakti gibi cunku simdi kahvlti yapiorm cay iciorm. Cokar insllh. Varsa da cikmaz belki lekelnme var diye
Valla ben rastgele yapmıştım gebelik testini ilk gebeliğimde tak diye cıkmıştı hani yediğime içtigimede dikkat etmeden sen biraz idrar bikitirp yap testiAy ilaclari da hic sevmem haabugun test yapicm ikndi vakti gibi cunku simdi kahvlti yapiorm cay iciorm. Cokar insllh. Varsa da cikmaz belki lekelnme var diye
Mrhb cnmMrb kizlarrr
Benim bu cuma 12.gün pikten sonra cıkarmıkı acaba varsaBende öyle gebelik varsa hemen çıkıyor silik bile olsa ben pikten 12gğn saymıstım ve yapmsıtım test çıkmsıtı diğer günler daha da koyu sekilde çıkmıslardı hepdaRısı buna olsun.. Bunda da 8agustos gbi filan bakarım bhcg ye
![]()
Kac gündür sökülemediya ondan cok geliyordur cnm agrı kesici rahatlatır şimdşbuseferde adetim çok gelmeye başladı ağrıdan ağladm iki tane ağrıkesici içtim hala varrrr ağrım![]()
Amin cnm peş peşe gebiş olalım ben batı bekliyorum son 6Kizlar butun yazdiklarini baştan sona kadar okudum insallah hepimiz bu ay hamiş kaliriz
12 temmuz bati bekleyelim galiba cogunuz o topikten geliyorsunuz degilmi
Benim bata daha cok var
Aranizda ovulasyon testi yapan varmi
Seninki az kaldi canimAmin cnm peş peşe gebiş olalım ben batı bekliyorum son 6
olabilir yaKac gündür sökülemediya ondan cok geliyordur cnm agrı kesici rahatlatır şimdş
Insllh cikr bende de . Sabh unuttum yaptmValla ben rastgele yapmıştım gebelik testini ilk gebeliğimde tak diye cıkmıştı hani yediğime içtigimede dikkat etmeden sen biraz idrar bikitirp yap testi
Yaptım cnm diğer sayfalarda vardır burda atmıştım cnm 11ile 12. Gün piktiSeninki az kaldi canim
Ovu testi yaptinmi
Varsa çıkar canım ama pik silindi ya o günü baz al. En son ilişkiyi yamiBenim bu cuma 12.gün pikten sonra cıkarmıkı acaba varsa
Yapınca haberdar et aklımsendeInsllh cikr bende de . Sabh unuttum yaptmunutmadaydim bi bardakta bekltrdim test alana kdr
Insllh cnm yaa. Hepimz bu guzl haberi verelm.bnm de bi hafta kala gogsum haff agrimya basldi.son 2 3 gundur cok agrio ve dolgunlasmya basldi. Bklm nolckGunaydin kizlar F Fatma KTL canim insallah yerlesme kanamasidirguzel haberlerini bekliyoruz
benimde 6 gun var bata acayip kasik agrim ve bel agrim var sanki heran regl olcakmisim gibi bi his olustu goguslerimde acimaya basladi umudumu yitirmeye basladim acikasi..Sen guzel haber verde nesemiz yerine gelsin valla..
![]()