Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ilaclari da hic sevmem haa 😒 bugun test yapicm ikndi vakti gibi cunku simdi kahvlti yapiorm cay iciorm. Cokar insllh. Varsa da cikmaz belki lekelnme var diye
Valla ben rastgele yapmıştım gebelik testini ilk gebeliğimde tak diye cıkmıştı hani yediğime içtigimede dikkat etmeden sen biraz idrar bikitirp yap testi

Bende öyle gebelik varsa hemen çıkıyor silik bile olsa ben pikten 12gğn saymıstım ve yapmsıtım test çıkmsıtı diğer günler daha da koyu sekilde çıkmıslardı hep🙃 daRısı buna olsun.. Bunda da 8agustos gbi filan bakarım bhcg ye 🤣🤣

Bende öyle gebelik varsa hemen çıkıyor silik bile olsa ben pikten 12gğn saymıstım ve yapmsıtım test çıkmsıtı diğer günler daha da koyu sekilde çıkmıslardı hep🙃 daRısı buna olsun.. Bunda da 8agustos gbi filan bakarım bhcg ye 🤣🤣
Benim bu cuma 12.gün pikten sonra cıkarmıkı acaba varsa

Gunaydin kizlar F Fatma KTL canim insallah yerlesme kanamasidir🤲guzel haberlerini bekliyoruz 🤗 benimde 6 gun var bata acayip kasik agrim ve bel agrim var sanki heran regl olcakmisim gibi bi his olustu goguslerimde acimaya basladi umudumu yitirmeye basladim acikasi..Sen guzel haber verde nesemiz yerine gelsin valla..🥰🥰

Kizlar butun yazdiklarini baştan sona kadar okudum insallah hepimiz bu ay hamiş kaliriz

12 temmuz bati bekleyelim galiba cogunuz o topikten geliyorsunuz degilmi 😊
Benim bata daha cok var
Aranizda ovulasyon testi yapan varmi

Kizlar butun yazdiklarini baştan sona kadar okudum insallah hepimiz bu ay hamiş kaliriz

12 temmuz bati bekleyelim galiba cogunuz o topikten geliyorsunuz degilmi 😊
Benim bata daha cok var
Aranizda ovulasyon testi yapan varmi
Amin cnm peş peşe gebiş olalım ben batı bekliyorum son 6

Valla ben rastgele yapmıştım gebelik testini ilk gebeliğimde tak diye cıkmıştı hani yediğime içtigimede dikkat etmeden sen biraz idrar bikitirp yap testi
Insllh cikr bende de . Sabh unuttum yaptm 😁 unutmadaydim bi bardakta bekltrdim test alana kdr

Gunaydin kizlar F Fatma KTL canim insallah yerlesme kanamasidir🤲guzel haberlerini bekliyoruz 🤗 benimde 6 gun var bata acayip kasik agrim ve bel agrim var sanki heran regl olcakmisim gibi bi his olustu goguslerimde acimaya basladi umudumu yitirmeye basladim acikasi..Sen guzel haber verde nesemiz yerine gelsin valla..🥰🥰
Insllh cnm yaa. Hepimz bu guzl haberi verelm.bnm de bi hafta kala gogsum haff agrimya basldi.son 2 3 gundur cok agrio ve dolgunlasmya basldi. Bklm nolck

Back
X