- 13 Temmuz 2018
- 1.385
- 1.225
- 83
- 33
ayy benim esimin hayali hep ikizdir yillardir evlenmeden bile dedi ikizlerim olsa keske diye.Caliskan kadin yaaafiyet bal cocuk olsn ikiz olsn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy benim esimin hayali hep ikizdir yillardir evlenmeden bile dedi ikizlerim olsa keske diye.Caliskan kadin yaaafiyet bal cocuk olsn ikiz olsn
E olur insh hayrlisiyla diyelmayy benim esimin hayali hep ikizdir yillardir evlenmeden bile dedi ikizlerim olsa keske diye.
tekinede raziyim Allah versindeE olur insh hayrlisiyla diyelm![]()
o kadar erken olur mu acaba ama insallah olmusturNasılsınız hanımlar? Benim yumurtlama üstünden 3 gün geçti. Çok garip ama gözümü açamıyorum uykudan.. Ya mevsimden ya psikolojik diyorum. Buraya uyku yazınca bile başladım esnemeye.. Felaket şişkinliğim var bide. Yumurtlamadan beri hala geçmedi. İlk hamileliğimde çok uyumuştum hamile kaldığımı öğrenmeden önce. Tedaviyle olduğu için iğnelerin etkisinden diye düşünmüştüm.
Valla pek bi fark goremiormtekinede raziyim Allah versindesen hala ayni miisn
hayirlisiyla bi cift cizgiyi goreydik sendeValla pek bi fark goremiormnorml bi bel agrim var. Bide gecmek bilmyen sag kasigimda bi his var batma gibi
Valla yaa .hayirlisiyla bi cift cizgiyi goreydik sende![]()
cok agrin varsa sicak havlu falan sar istersen canim yumsar biraz.Valla yaa .o kdar da gidip geliorm evde durmuorm yerimde. Dus mu alsam ne belim gevsese
Canım seni üzmek gibi olmasın ama benim de karnım çok aşırı şişmişti batma da oluyordu ama adet oldum ve geç de oldum kafaya çok taktığım İçinEsime dedim aslnda tm da dedi ama kararszm.
Bide gun icinde sag kasigimda hep bi batma tarzi bi agri var. Sanki balon var gibi.karnim da sis
seninmide gecen ay baya gecmisti sanki diger konudan hatirliyorumCanım seni üzmek gibi olmasın ama benim de karnım çok aşırı şişmişti batma da oluyordu ama adet oldum ve geç de oldum kafaya çok taktığım İçino yüzden bu defa kesin kararlıyım takmayacam beklemeyecem değerlendirmemi yapcam dua edecem hayırlısı olsun hakkımızda
![]()
Agrim pek yok cnm hafif var.cok agrin varsa sicak havlu falan sar istersen canim yumsar biraz.
O zman buyuk ihtimlle adettir bu. Hayrlisi dicez napalm. Bi dahakine guzl gol atarz napam.Canım seni üzmek gibi olmasın ama benim de karnım çok aşırı şişmişti batma da oluyordu ama adet oldum ve geç de oldum kafaya çok taktığım İçino yüzden bu defa kesin kararlıyım takmayacam beklemeyecem değerlendirmemi yapcam dua edecem hayırlısı olsun hakkımızda
![]()
Bilemeyiz de canım belki de bebiştir işte bu yüzden yarın git kan ver belli olsun içinde rahat etsin ki adet gecikmesinO zman buyuk ihtimlle adettir bu. Hayrlisi dicez napalm. Bi dahakine guzl gol atarz napam.![]()
Malesef adet oldum cnm dun aksam üzeri lekelenme başladı bugun söküldü baya ağrılı geçiyor 5 gun erken geldi sogan kurunun etkisi olabilir belki diorumFit mutlu anne canim en yakin bat senin var mi belirtin
aaa evet baya erken olmus senin ki.Malesef adet oldum cnm dun aksam üzeri lekelenme başladı bugun söküldü baya ağrılı geçiyor 5 gun erken geldi sogan kurunun etkisi olabilir belki diorum
Evet cnm bi kac aydr surejli uzuyordu döngüm ilk kez kisaldi insAllah duzene girer artikaaa evet baya erken olmus senin ki.![]()
Hiç bilmiyorum inan ki konduramıyorum bi yandanda.o kadar erken olur mu acaba ama insallah olmustur![]()