Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasılsınız hanımlar? Benim yumurtlama üstünden 3 gün geçti. Çok garip ama gözümü açamıyorum uykudan.. Ya mevsimden ya psikolojik diyorum. Buraya uyku yazınca bile başladım esnemeye.. Felaket şişkinliğim var bide. Yumurtlamadan beri hala geçmedi. İlk hamileliğimde çok uyumuştum hamile kaldığımı öğrenmeden önce. Tedaviyle olduğu için iğnelerin etkisinden diye düşünmüştüm.
o kadar erken olur mu acaba ama insallah olmustur 😊

kizlar bazen mesajlar cok arka arkaya geliyor atlayabiliyoruz siz israrla yazin yinede katilin aramiza sohbetimize 😊

Esime dedim aslnda tm da dedi ama kararszm.
Bide gun icinde sag kasigimda hep bi batma tarzi bi agri var. Sanki balon var gibi.karnim da sis
Canım seni üzmek gibi olmasın ama benim de karnım çok aşırı şişmişti batma da oluyordu ama adet oldum ve geç de oldum kafaya çok taktığım İçin 😞 o yüzden bu defa kesin kararlıyım takmayacam beklemeyecem değerlendirmemi yapcam dua edecem hayırlısı olsun hakkımızda 🙏🙏🙏

Canım seni üzmek gibi olmasın ama benim de karnım çok aşırı şişmişti batma da oluyordu ama adet oldum ve geç de oldum kafaya çok taktığım İçin 😞 o yüzden bu defa kesin kararlıyım takmayacam beklemeyecem değerlendirmemi yapcam dua edecem hayırlısı olsun hakkımızda 🙏🙏🙏
seninmide gecen ay baya gecmisti sanki diger konudan hatirliyorum

O zman buyuk ihtimlle adettir bu. Hayrlisi dicez napalm. Bi dahakine guzl gol atarz napam.😁

Bu sefer gecikipte stres yapmadan geldi ben de buna sevndm dongum kısaldı bi sonraki ay ne olacak bklm bu ay da elimden geldikce soğan kürü yapicam hem zayiflamaya da etkili 75i 70i gorene kadar doktora gitmekten de vazgectim

o kadar erken olur mu acaba ama insallah olmustur 😊
Hiç bilmiyorum inan ki konduramıyorum bi yandanda.
Hem düşük hem kimyasal gebelik olunca korkuyo insan artık. İlk gebeliğimde aşılama sonrası hep uyudum ben. Gözümü açamazdım hiç. İğnelere yorardım hep. Sonra sonuç çıkınca hamileliktenmiş demiştim. Ama bilmiyorum tabi. Rabbim hayırlısını versin.

Back
X