Aşılama ağustoz ayında aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok güzelim jel falan kulanmadim hiç o ne için düşük olmasın diyemi ??? Düşük olmasın die bana progestan 200 mg lik günde 2 tane verdi onu iciyodum sadece
Hamilelik olusursa kese tutunsun diye verdi canim. Sabahlari sıkıp yuruyordum. O da progesteron aslinda. Adet geciktirebilecegini yazmislar o yuzden hic umudum yok.

Hımm an
Hamilelik olusursa kese tutunsun diye verdi canim. Sabahlari sıkıp yuruyordum. O da progesteron aslinda. Adet geciktirebilecegini yazmislar o yuzden hic umudum yok.

Hımm anladım canım ilk defa senden duydum kullanmamistim hiç .adet agrisida yokmuş sende umudunu kesme benim çok vardı ağrım kesin olcam dedim zaten. Olsun güzelim dua et hayırlısı neyse o olsun inss .hayırlısı buymuş diyorum ben :(

Hımm an

Hımm anladım canım ilk defa senden duydum kullanmamistim hiç .adet agrisida yokmuş sende umudunu kesme benim çok vardı ağrım kesin olcam dedim zaten. Olsun güzelim dua et hayırlısı neyse o olsun inss .hayırlısı buymuş diyorum ben :KK43:
Testi sonucunu aldim kizlar tabi ki negatif. Ben bi 3 4 ay ara vermek istiyorum. 1 senedir araliksiz bebek icin tedavi oluyorum. İlk defa asilama yaptirdim o da tutmadi.

Oooff,doktora gittim.Tatile gidecekmiş,bu ay yapamayacağız dedi.Yarıda kalır dedi.Bu ay da doğum kontrol hapı kullan dedi :( Kullanıp kullanmamak konusunda kararsızım...

Testi sonucunu aldim kizlar tabi ki negatif. Ben bi 3 4 ay ara vermek istiyorum. 1 senedir araliksiz bebek icin tedavi oluyorum. İlk defa asilama yaptirdim o da tutmadi.

Hadi yaaaa üzüldüm canım offfff hakkımızda hayırlısı diyecek bişey yok zamanı var beklicez artık bende ara vermeyi düşünüyorum çünkü çok psikolojimiz bozuldu hiç bi neden yokken olmaması kahrediyor insanı üzme sende canını belki ara verdiğimiz zamanda olur takma kafana beb öyle yapcam ;)

Hadi yaaaa üzüldüm canım offfff hakkımızda hayırlısı diyecek bişey yok zamanı var beklicez artık bende ara vermeyi düşünüyorum çünkü çok psikolojimiz bozuldu hiç bi neden yokken olmaması kahrediyor insanı üzme sende canını belki ara verdiğimiz zamanda olur takma kafana beb öyle yapcam :KK66:
Aynen canim artik psikolojik olarak bittim. Kendimi biraktim kocama hayati dar ediyorum. Adam bana zor katlaniyor o kadar yani. Baskasi olsa bosardi yani. Ne dese tersliyorum sinirleniyorum. Yazik adam da beni mutlu etmek icin cirpiniyor. O yuzden biraz zaman verip kendime gelmem lazim. Yani anlayacagin once kendi psikolojimizi duzeltelim sonra bebek icin cabalayalim

Aynen canim artik psikolojik olarak bittim. Kendimi biraktim kocama hayati dar ediyorum. Adam bana zor katlaniyor o kadar yani. Baskasi olsa bosardi yani. Ne dese tersliyorum sinirleniyorum. Yazik adam da beni mutlu etmek icin cirpiniyor. O yuzden biraz zaman verip kendime gelmem lazim. Yani anlayacagin once kendi psikolojimizi duzeltelim sonra bebek icin cabalayalim

Durumlar bizde de aynı canım valla hiç bi farkı yok bende aynısını yapıyorum kıyamam onunda psikolojisi bozuldu hatta bayramda tatil yeri bakıyorum biraz gidip kafamızı toplayalım unutalım olanları diye. Bide bu ara verdiğim süre içindede preseed die bi jel var onu kullanmayı düşünüyorum bu sitede onunla hamile kalan çok bayan var sende bi araştır istersen

Durumlar bizde de aynı canım valla hiç bi farkı yok bende aynısını yapıyorum kıyamam onunda psikolojisi bozuldu hatta bayramda tatil yeri bakıyorum biraz gidip kafamızı toplayalım unutalım olanları diye. Bide bu ara verdiğim süre içindede preseed die bi jel var onu kullanmayı düşünüyorum bu sitede onunla hamile kalan çok bayan var sende bi araştır istersen
Arastirayim canim. Fayda eder mi eder. Cok tesekkur ederim destegin icin. Bazen kimsenin beni anlamadigini dusununce buraya bakiyorum. Biz birbirimizi cok iyi anliyoruz, bilgileniyoruz.

:KK48::super::super:
Arastirayim canim. Fayda eder mi eder. Cok tesekkur ederim destegin icin. Bazen kimsenin beni anlamadigini dusununce buraya bakiyorum. Biz birbirimizi cok iyi anliyoruz, bilgileniyoruz.
Canim arastirdim simdi baya faydasi olan insana rastladim. Denemekte fayda var. Bi de bende rahim darligi varmis. Olur mu olur faydasi olur hamile oluruz belki. Haberdar edelim birbirimizi. Merakta birakma beni de

:KK48::super::super:

Canim arastirdim simdi baya faydasi olan insana rastladim. Denemekte fayda var. Bi de bende rahim darligi varmis. Olur mu olur faydasi olur hamile oluruz belki. Haberdar edelim birbirimizi. Merakta birakma beni de

Ancak yaşayan insan anlayabilir canım bizi bizden başkası anlayamaz bende hep buraya bakıyorum ama hiç üye olup yazmadım ikinci aşılamayi da yaptirinca üye olup yazmak istedim en azından benim gibi ayni kaderi paylaştığım insanlarla yazismak fikir almak yardimci olabilmek bana iyi geldi rahatlıyorum biraz ;) evet canım baya insan var bak benimde çok kafama yatti rahim darligi varsa spermlerin rahim içine gitmesinde yardımcı olur ne kaybedicezki onuda deneriz ;) deneyim muhakkak yazarım sonuçlarını sende merakta bırakma sende yaz olurmu :) ;)

Ancak yaşayan insan anlayabilir canım bizi bizden başkası anlayamaz bende hep buraya bakıyorum ama hiç üye olup yazmadım ikinci aşılamayi da yaptirinca üye olup yazmak istedim en azından benim gibi ayni kaderi paylaştığım insanlarla yazismak fikir almak yardimci olabilmek bana iyi geldi rahatlıyorum biraz :KK66: evet canım baya insan var bak benimde çok kafama yatti rahim darligi varsa spermlerin rahim içine gitmesinde yardımcı olur ne kaybedicezki onuda deneriz :KK66: deneyim muhakkak yazarım sonuçlarını sende merakta bırakma sende yaz olurmu :) :KK66:
Ovulasyon testim de var evde artik alir denerim. Hem ovu gunlerimi takip edersem belki sansim artar :KK15:

Günaydınlar kızlar... aşılama sonrası dün akşam kan testi yaptırdım ve sonuç 0,1..:KK42:
o nasıl bir değerdir yaa. :KK34:
Tahmin de ediyordum ama az da olsa bir ümit parçası olmuştu hani.. :KK35:
içim yüreğim patlayacak gibi oldu ama şükür şimdi iyiyim.. Rabbim inşaAllah sizin sonuçlarınızı güzel çıkartır.. :KK200:

hayırlısı olsun canım... benim de tutmadı.. Rabbim elbet nasip edecektir.. ferah ol..

Kızlar ne problemden dolayi yaptrdiniz asilamayi
vallahi tatlım bende yok yok :) insülin direnci, pcos.. yani yumurta oluşumu ve çatlamasında problem var.. ilaçsız olmuyor.. eşimde bir problem yok şükür ki... aslında direkt tüp bebek için gitmiştik biz ama doktor bir aşılama deneyelim demişti.. ama başından beridir düşünürsek 3 senedir bir şekilde deniyos .. öyle işte..

Back
X