Ağzı bozulan sevgili

revza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
5
0
36
İstanbul
Sevgilimin beni çok sevdiğini biliyorum.Kendisi 27 yaşında,güzel bir ilişkimiz var.Bana çok deger veriyor sürprizler yapıyor,hep beni mutlu etmeye çalısıyor ama bir nokta var ki orda her şeyi mahvediyor.:5:Bir konu üzerine tartıştıgımız zaman,biraz olsun sinirlendirdiğim zaman hakaretler ediyor,ağzı çok bozuk oluyor.Sonradan kendisi de pişman oluyor ama herdefasında da tekrarlıyor.Bunu nasıl engelleyebilirim kızlar:43:

Öyle anlarda,hemen iletişimi kes.
Mesela telefondaysa,telefonu kapat.Arabadaysanız,arabadan in,yemekteyseniz masadan kalk vs...
Hiçbir şekilde cevap verme,arkanı dön git.
Bu şekilde bir yere varamayacağını anlasın.
Adam gibi konuşmazsa,konuşmayacağını göstermenin kestirme yolu.

Bunun bahanesi olamaz. Öfkelendim falan gibi.
Resmen edepsizlik.
Ve ne yazık ki huy bu. Zor değiştirirsiniz...

aynı dert bendede var tartışma bitince özürler diliyo bidaha yapmıcam diyo tartışma anında tekrar başlıyor, çalıştığı fabrikada sadece erkeklerin olduğu bir ortam ağzı alışmış fakat bana yansıtması beni çok kırıyo her defasında birdaha olmucak diyo sonra yine aynı

Bence tepkinizi kesin olarak koyun
Bazen herkesin ağzına kötü şeyler gelebilir ama ben bi erkeğin bi bayan yanında her zaman ağzından çıkanlara çok dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum
Sonuçta yanlarında narin zarif güzel bayanlar oluyo ve küfür ediyolar!! Çok kaba ve terbiyesizce bişey bu
Rahatsızlığınızı ortaya koyun net bi tavırla dikkat etmesini isteyin yapmadığı sürece kendinizi biraz geri çekin derim ben

ben bu filmi görmüştüm. senaryo şöyle gelişiyordu.

şimdi cicim ayları, kaybetme korkusuyla yaptığından utanıyor ve özür diliyor.

bu adam evlenince yani siz çantada keklik olunca özür filan dilemez...

sizde bir derdim var köşesine-eş ve ailesi ile ilgili kısma "eşim hakaret ediyor ne yapabilirim" diye yazarsınız.

bütün yorum yapanlar "daha önce fark etmedin mi? fark ettiysen niye bile bile lades dedin?" diye yazarlar.

konu uzar, sonra kapatılır. hayat devam eder.

Not: kusura bakma sert oldu, ama gerçekler acıdır.

Son düzenleme:
Ne yazikki bizdede var bu :) Yine azaldı eskiden daha çoktu . Ben öyle bişey oldugunda konuşmuyorum

Sevgilimin beni çok sevdiğini biliyorum.Kendisi 27 yaşında,güzel bir ilişkimiz var.Bana çok deger veriyor sürprizler yapıyor,hep beni mutlu etmeye çalısıyor ama bir nokta var ki orda her şeyi mahvediyor.:5:Bir konu üzerine tartıştıgımız zaman,biraz olsun sinirlendirdiğim zaman hakaretler ediyor,ağzı çok bozuk oluyor.Sonradan kendisi de pişman oluyor ama herdefasında da tekrarlıyor.Bunu nasıl engelleyebilirim kızlar:43:

Her şey yolundayken gayet mutlu oldugum bi günde sevgilimin facesne baktım bir kızdan gelen mesajı gördüm.” bebeğim yanındakı kız hiç yakışmamış sana o sünepeyi nerden buldun ölürüm sana ben bırak o kızı ,ayrılın” Bu durum yüzünden onunla kavga etmeyecektim çünkü belliydi fake bi hesaptı.Eski sevgilisi oldugunu düşünüyordum,sence de öyle mi diye konusup kapatacaktım.Aradım bu kim olabilir dedim ama o hiç beni konuşturmadı hemen gerginleşti sinirlendi durum birden kavga ortamına döndü.Telefonları kapattı,ulaşamadım(oysa bu hareketi hiç sevmediğimi bilir)böyle olunca iyice sinirlendim.

Sonra nihayet aradı,yine konusturmadı,benim içimde söylemek istediğim şeyler vardı ama o lafı agzıma tıkayıp durdu.Oysa gerginlik yapması gereken bendim,onun beni alttan alması gerekiyordu.Tartıştık, o da sinirlendi bitti artık arama beni,bidaha ararsan adam değilsin dedi ben de bagırdım biterse bitsin diye. Çok kırgındım,bana öfkemi,kıskançlığımı bile yaşatmadı.Biraz zaman gecti,aradı.Ben özür bekliyordum,o zaten benim sevgime hiçbirzaman inanmadığını söyledi,hakaretler etti kapattı, ben iyice yıkıldım.Şimdi ayrıldık, ben cok kırgınım,bundan sonra tekrar barısmakta istemiyorum çünkü çok soğudum.Biz konusamıyoruz,iki medeni insan gibi bi konuyu tartısamıyoruz demekki biz birbirimize göre değiliz,anlaşamıyoruz.O bagırıp,küfredip üstüne bir de ayrılmayla tehdit ederek beni susturuyor.Ayrıldım(ki aslında o terk etti)ama ben çok kırgınım,duydugum lafları,olanları hazmedemiyorum.Ne yapmalıyım kızlar nolur akıl verim

Bu konuları ard arda açmışsınız. Tek sorununuz ağzını bozması değil (ki sadece hakaret değil küfür de ediyormuş) kendisi hatalıyken üste çıkmaya çalışması bu da yetmiyormuş gibi hatasının üstüne "ararsan adam değilsin" diyecek pişkinlikte olması ve sizin olay çıkarmanız gerekirken sizi terk etmesi size değer vermediğini gösteriyor. Siz "Beni çok sevdiğini söylüyor, sürprizler yapıyor, hep beni mutlu etmeye çalışıyor" diyorsunuz ama yazdıklarınıza bakılırsa bu tamamen sizin iyi niyetiniz...

Hesabındaki mesajda tamamen masum olsa neden bu denli tepki versin diye düşünüyor insan ister istemez, neden konuşmanıza bile izin vermesin... Aynı şeyi o sizin hesabınızda görseydi zaten halihazırda hakaret ediyor size kimbilir neler söyler, yapardı... Hiç suçunuz yokken bu muameleyi görüyorsunuz bir de onun kadar rahat olsanız başınıza neler gelir. Sadece iyi günlere bakarak olumlu düşünmeyin onun hakkında, seven sayan erkek bunları yapmaz...

ben bu filmi görmüştüm. senaryo şöyle gelişiyordu.

şimdi cicim ayları, kaybetme korkusuyla yaptığından utanıyor ve özür diliyor.

bu adam evlenince yani siz çantada keklik olunca özür filan dilemez...

sizde bir derdim var köşesine-eş ve ailesi ile ilgili kısma "eşim hakaret ediyor ne yapabilirim" diye yazarsınız.

bütün yorum yapanlar "daha önce fark etmedin mi? fark ettiysen niye bile bile lades dedin?" diye yazarlar.

konu uzar, sonra kapatılır. hayat devam eder.

Not: kusura bakma sert oldu, ama gerçekler acıdır.

ne yapsın arkadaş ayrılsın mı yaniii? geleceği bu kadar net görüyorsanız biz hiç yaşamayalım direkt düşüncenizi alalım sizin..

konuya gelince , ciddi bir şekilde tepkii vermelisinn benim erkek arkadaşımda çok sinir olduğunda bana küfür etmiyor ama başka birşeye küfür ettiğine şahit oldum yanii her ne kadar öfkelii olursa olsun hep küfür etme diyorum sana etmiyorum niye bu kadar kızıyorsun bu öfkeyi dağıtma biçimi olabiliyor bazıı insanlardaa vs. diyor.Bende rahatsız olduğumu benim yanımda küfür etmemesi gerektiğini söylüyorumda halen engel olamadım daha bu durumaa.

Senin erkek arkadaşın sana mı küfür ediyor kavga anında ben onu anlamadım eğer öyleyse ciddi ciddi al karşına konuşş bu davranışına bir çare bulsunn.böyle bir davranışta bulunduğundaa bir kaç gün hiç konuşmaa belkii hatasını anlar.Hemen affetme yanii.

Back
X