Böyle bir durum yoktu başlarda. Kii zaten ben konuşulan şey orda kalır mantığıni savunan biriyimdir. Ortalıgi karıştıran sesi fazla çıkması onu haklı yapmış gibi oldu.Sürekli dedikodu yapıldığını bildiğiniz, gördüğünüz bir grupta ta ki sizin dedikodunuz yapılana kadar kalmayı tercih ettiniz ve konu size dönünce mi had bildirmek istediniz?
Önünde sonunda o dedikodunun sizi bulacağı belli değil miydi?
Fazla alıngan olabilir misiniz?Ayrıca nişanı na gitmediğim kız bana iki kez birilerini ayarladı. Konuştuk olmadı iki erkekte beni fazla muhafazakar bulmuş istemedi. Kıza dedim olmadıysa olmadi bu işler nasıp işi. Kız bana en son tepki gösterdi. Bir daha kimseye kimseyi ayarlamiycam . Herkes Kendi bulsun. Kizlada diğerlerine göre samimiydik. Onuda sildim hayatımdan
Aksine çok sabırlı ve görmezden gelen biriyim. Ben kıza bir sorun mu var dedim. Kaç defa şaka yoluyla dedim anlamıyorsun. Diye çıkıştı bana. Ne olduğunu bile anlamadım. Grup içindeki ikinci kurban benmişim galiba toplu şekilde beni dışladilar.Fazla alıngan olabilir misiniz?
Hala bir araya gelip benim konumun döndüğünü düşünüyorum. Bana kimse gelip birşey söylemese de. Gruplardan vs çıktım onlarla konuşanlara bile mesafe koydum. Doğru yaptığımı düşünüyorum. Attığım tweetleri bile üzerlerine alınıyorlar davranış olarak tepki veriyor.
Siz olsaydınız ne yapardınız. Hiç olmamış gibi hayatınızdan çıkarmak mi yoksa gruptan bazılarıyla konuşmaya devam mı etmeli
Öyle yapıcam. İnşallahGruptan birileriyle görüştüğünüz sürece sizin lafınız onlara taşınacak, onların lafı da size.
Böyle bir gruba halen dahil olanların da diğerlerinden farkı yoktur. O bazılarıyla da görüşmeyin.
Bende pişman oldum ama iş işten geçti.9-10 kişilik arkadaş grubu ne Allah aşkına. Öyle bir grupla çay kahveden öte bir şey yapılmaz. Bir insanın yakın 1-2 arkadaşı olur özel şeylerini anlattığı. Bu arkadaşlık, dostluk karşılıklıdır. Öyle kalabalık bir gruptan birilerine boşanmaydı bilmem neydi anlatılmaz bir kere. Hele bu kadar kalabalığın olduğu yerde dedikodu kaçınılmazdır. En başında mesafeli olmanız, öyle olduysanız da bunu sürdürmeniz gerekirdi. Nispet yapar gibi fotoğraf paylaşmalar falan ne saçma şeyler. Bir daha görüşmeyin böyle insanlarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?