- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.996
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Kudurtmak istedim ama kuduran ben oldum hsjsjStratejin cok yanlis burhan. Tam tersini yapicaktin. Deli gibi ders calisip yok kuzum yaaa hic bakamiyorum diycektin. Sinavdan cikinca regl oldum karin agrisindan okuyamadim bile midem de bulandi hep fln diye birseyler sıkacaksın artik.
Ayy herkes çalıştığı halde hiç çalışmadım der siz niye öyle dedinizÇok az bir zaman sonra idarecilik sınavı var. İş arkadaşlarıma kitaplar alıp aylar öncesinden deli gibi çalıştığımı söyledim. Hiç öyle bir şey yok. Aylardır kıçımı devirip yatıyorum. Sınav hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim. Yalan söylememin sebebi de hiç birinden hazzetmemem ve sınavda rakibim olmaları. Arada grupta bunla ilgili bana soru falan soruyorlar
Hadi diğerleri de umrumda değil iş yerinde eski flörtüm de duymuş bunu yani baya yayılmış bana bunla ilgili mesaj attı. Yarım ağız cevap verdim, hazırlandım dedim.
Çok yakında yalanım ortaya çıkacak. Diğerlerini sallanıyorum ama rezil olacağım insanlar olacak.
Niye böyle bir yalan söylediğim hakkında hiçbir fikrim yok . Yazın yediğim hurmalar kışın kıçımı tırmalar hesabı oldu. Sonuçlardan sonra ya bana yalancı diyecekler ya da o kadar çalışmış mal gibi yapamamış diyecekler. Bundan dolayı biraz tedirgin hissediyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Coh ağır gribidim giremedim guzuuum diyeceğim mecbur. Ama bence inanmayacaklar.Ayy herkes çalıştığı halde hiç çalışmadım der siz niye öyle dedinizsınava girmeyin bence.
Çok az bir zaman sonra idarecilik sınavı var. İş arkadaşlarıma kitaplar alıp aylar öncesinden deli gibi çalıştığımı söyledim. Hiç öyle bir şey yok. Aylardır kıçımı devirip yatıyorum. Sınav hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim. Yalan söylememin sebebi de hiç birinden hazzetmemem ve sınavda rakibim olmaları. Arada grupta bunla ilgili bana soru falan soruyorlar
Hadi diğerleri de umrumda değil iş yerinde eski flörtüm de duymuş bunu yani baya yayılmış bana bunla ilgili mesaj attı. Yarım ağız cevap verdim, hazırlandım dedim.
Çok yakında yalanım ortaya çıkacak. Diğerlerini sallanıyorum ama rezil olacağım insanlar olacak.
Niye böyle bir yalan söylediğim hakkında hiçbir fikrim yok . Yazın yediğim hurmalar kışın kıçımı tırmalar hesabı oldu. Sonuçlardan sonra ya bana yalancı diyecekler ya da o kadar çalışmış mal gibi yapamamış diyecekler. Bundan dolayı biraz tedirgin hissediyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Sınav ne zaman. Çabucak çalışsanız. Niye böyle bir şey yaptınız gerçektenÇok az bir zaman sonra idarecilik sınavı var. İş arkadaşlarıma kitaplar alıp aylar öncesinden deli gibi çalıştığımı söyledim. Hiç öyle bir şey yok. Aylardır kıçımı devirip yatıyorum. Sınav hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim. Yalan söylememin sebebi de hiç birinden hazzetmemem ve sınavda rakibim olmaları. Arada grupta bunla ilgili bana soru falan soruyorlar
Hep onlar yüzünden hiç birini sevmiyorum. AhleksizlerSınav ne zaman. Çabucak çalışsanız. Niye böyle bir şey yaptınız gerçekten
Ama bunu soylerken cidden bir yillik emegin bosa gitmis gibi uzuntulu aci icinde bir modun olmasi lazim ki inansinlar. Bir kac damla goz yasi bile gider.Coh ağır gribidim giremedim guzuuum diyeceğim mecbur. Ama bence inanmayacaklar.
Yalan konusunda kimse elime su dokemez.Ama bunu soylerken cidden bir yillik emegin bosa gitmis gibi uzuntulu aci icinde bir modun olmasi lazim ki inansinlar. Bir kac damla goz yasi bile gider.
Çatala pislik sürerler, sonrasında da çatalı pisti derler.Hep onlar yüzünden hiç birini sevmiyorum. Ahleksizler
Sorma. Ben de mantığını anlamadım. Yalanın çoğu zaman mantığı olmuyor zatenİŞ arkadaşlarını sevmiyorsun diye çalışmadığın sınava çok çalıştım demenin mantığı ne bilemedim :) Sınavdan sonra ortaya çıkacak zaten gerçek ve sevmediğin kişileri daha çok güldürmüş olacaksın kendine. Tam tersi olsa olurdu.
O zaman çok çalışın şu sınavdan hepsinden yüksek alın. İşte o zaman havanizi atın. Onlarda kudursun bence (ay çok avam oldu kusura bakmayın ama cuk oturdu cümle sonunaHep onlar yüzünden hiç birini sevmiyorum. Ahleksizler
Girmeyeceğim belli oldu. Ama iyi bir yalan uydurayim diyorum yalanı yine yalanla kurtaracağuk. Serumlu kol atmak mantıklı geldiBir özlü söz ancak bu kadar yumuşatılabilirdi
Demek yalanın ağza yuva yapması...
Konuya gelince de; "ay ben bu ekibi idare edemicem, niye sınav kasayım boş yere" falan deyip durumu kurtarabiliyor musun Tokatlı pek tatlı hemşehrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?