Ağzı yalan yuvasına dönen ben

Burhan Burhanitto

🧿İt ürür, kervan işinde gücünde 🧿
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
11.874
52.996
528
Çok az bir zaman sonra idarecilik sınavı var. İş arkadaşlarıma kitaplar alıp aylar öncesinden deli gibi çalıştığımı söyledim. Hiç öyle bir şey yok. Aylardır kıçımı devirip yatıyorum. Sınav hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim. Yalan söylememin sebebi de hiç birinden hazzetmemem ve sınavda rakibim olmaları. Arada grupta bunla ilgili bana soru falan soruyorlar 🤣
Hadi diğerleri de umrumda değil iş yerinde eski flörtüm de duymuş bunu yani baya yayılmış bana bunla ilgili mesaj attı. Yarım ağız cevap verdim, hazırlandım dedim.

Çok yakında yalanım ortaya çıkacak. Diğerlerini sallamıyorum ama rezil olacağım insanlar olacak.
Niye böyle bir yalan söylediğim hakkında hiçbir fikrim yok . Yazın yediğim hurmalar kışın kıçımı tırmalar hesabı oldu. Sonuçlardan sonra ya bana yalancı diyecekler ya da o kadar çalışmış mal gibi yapamamış diyecekler. Bundan dolayı biraz tedirgin hissediyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.

Eklentiler

• images (3).webp
    images (3).webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 174
Son düzenleme:
Stratejin cok yanlis burhan. Tam tersini yapicaktin. Deli gibi ders calisip yok kuzum yaaa hic bakamiyorum diycektin. Sinavdan cikinca regl oldum karin agrisindan okuyamadim bile midem de bulandi hep fln diye birseyler sıkacaksın artik.
Kudurtmak istedim ama kuduran ben oldum hsjsj

Çok az bir zaman sonra idarecilik sınavı var. İş arkadaşlarıma kitaplar alıp aylar öncesinden deli gibi çalıştığımı söyledim. Hiç öyle bir şey yok. Aylardır kıçımı devirip yatıyorum. Sınav hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim. Yalan söylememin sebebi de hiç birinden hazzetmemem ve sınavda rakibim olmaları. Arada grupta bunla ilgili bana soru falan soruyorlar 🤣
Hadi diğerleri de umrumda değil iş yerinde eski flörtüm de duymuş bunu yani baya yayılmış bana bunla ilgili mesaj attı. Yarım ağız cevap verdim, hazırlandım dedim.

Çok yakında yalanım ortaya çıkacak. Diğerlerini sallanıyorum ama rezil olacağım insanlar olacak.
Niye böyle bir yalan söylediğim hakkında hiçbir fikrim yok . Yazın yediğim hurmalar kışın kıçımı tırmalar hesabı oldu. Sonuçlardan sonra ya bana yalancı diyecekler ya da o kadar çalışmış mal gibi yapamamış diyecekler. Bundan dolayı biraz tedirgin hissediyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Ayy herkes çalıştığı halde hiç çalışmadım der siz niye öyle dediniz 🥲 sınava girmeyin bence.

Çok yakında yalanım ortaya çıkacak. Diğerlerini sallanıyorum ama rezil olacağım insanlar olacak.

Akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş, yapılacak bir şey yok gibi, çalışın bari sınava kadar ne kadar olursa artık

Sınav ne zaman. Çabucak çalışsanız. Niye böyle bir şey yaptınız gerçekten :işsiz:o_O

Bir özlü söz ancak bu kadar yumuşatılabilirdi😂
Demek yalanın ağza yuva yapması...

Konuya gelince de; "ay ben bu ekibi idare edemicem, niye sınav kasayım boş yere" falan deyip durumu kurtarabiliyor musun Tokatlı pek tatlı hemşehrim😂

İŞ arkadaşlarını sevmiyorsun diye çalışmadığın sınava çok çalıştım demenin mantığı ne bilemedim :) Sınavdan sonra ortaya çıkacak zaten gerçek ve sevmediğin kişileri daha çok güldürmüş olacaksın kendine. Tam tersi olsa olurdu.
Sorma. Ben de mantığını anlamadım. Yalanın çoğu zaman mantığı olmuyor zaten

Başlığa çok güldüm 😁
Bi insan niye çalışıyorum diye yalan söyler ki ya hu. Kime ne aaa. Sen calışıyorum dediğim icin rakiplerin daha cok calismistir, yooo çalışamıyorum deyip ders çalışman lazımdı 😁
Olan olmuş artık sınavdan önce hasta numarası yapıp yalanlarına bi yalan daha ekleyeceksin mecbur 😃

Bir özlü söz ancak bu kadar yumuşatılabilirdi😂
Demek yalanın ağza yuva yapması...

Konuya gelince de; "ay ben bu ekibi idare edemicem, niye sınav kasayım boş yere" falan deyip durumu kurtarabiliyor musun Tokatlı pek tatlı hemşehrim😂
Girmeyeceğim belli oldu. Ama iyi bir yalan uydurayim diyorum yalanı yine yalanla kurtaracağuk. Serumlu kol atmak mantıklı geldi 😁

Neden ya :D Bence yalan üzerine tekrar yalan söylemeyin kendinizi kötü hissediyorsunuz zaten belli ki. Ya da son yalanınız olsun, sonrakine çalışın. Çalışmıyorum deyip sınavı geçerseniz asıl delirirler. Böyle ters mantık kuranı ilk kez gördüm :D

Back
X