- 21 Aralık 2014
- 9.019
- 28.466
- 798
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Sınav esnasında regl oldum yapamadım acıdan öldüm gibisinden zırvalarsın nolcak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla çok gereksiz bir yalandı pişman oldum ammmaaa iş işten geçti.Neden yaBence yalan üzerine tekrar yalan söylemeyin kendinizi kötü hissediyorsunuz zaten belli ki. Ya da son yalanınız olsun, sonrakine çalışın. Çalışmıyorum deyip sınavı geçerseniz asıl delirirler. Böyle ters mantık kuranı ilk kez gördüm
![]()
Cim devesi kazanacak sınavı.Çatala pislik sürerler, sonrasında da çatalı pisti derler.
Nişantaşı çocuğuyum, üniversite mezunuyum, aynı zamanda İDARECİYİM diyemeyecek misin yani şimdi?Cim devesi kazanacak sınavı.
Hepsi kitap aldı benden sonra.Normalde çok çalışıp “yooo hiç çalışmadım” derler.
Siz öyle bir strateji geliştirmişsiniz ki neden hiç anlamadım.
Yalnız rakipler şuan haldır haldır çalışıyor olmalı![]()
Sayemde idareci oldunuz dersinHepsi kitap aldı benden sonra.Ben hariç hepsi idareci olacak hshsh
Bu cümle bana iyi geldi.sana kendinden fayda var, başkalarından değil.
Canım o zaten belli biz anladıkYalan konusunda kimse elime su dokemez.
Canımsın, birsey daha söyleyim o gece gündüz ders çalışan arkadaşları kazanamadılarBu cümle bana iyi geldi.
Ya hiç yakışıyormu sana tedirgin olmak,salla gitsin boşver ne derlerse desinler valla,burdaki konular daha eğlenceli değil miBundan dolayı biraz tedirgin hissediyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Ya Allah herkesin gönlüne göre versin de işte fesatlı bir ortam olunca öyle ağzımdan çıktı.Canımsın, birsey daha söyleyim o gece gündüz ders çalışan arkadaşları kazanamadılar
Bu meseleyi unutmak için burda takılıyorumYa hiç yakışıyormu sana tedirgin olmak,salla gitsin boşver ne derlerse desinler valla,burdaki konular daha eğlenceli değil mi![]()
Burhan abi farkıNeden yaBence yalan üzerine tekrar yalan söylemeyin kendinizi kötü hissediyorsunuz zaten belli ki. Ya da son yalanınız olsun, sonrakine çalışın. Çalışmıyorum deyip sınavı geçerseniz asıl delirirler. Böyle ters mantık kuranı ilk kez gördüm
![]()
Ben burayı sizler sayesinde sevdim valla billaBu meseleyi unutmak için burda takılıyorum![]()
Gerekmiş ki söylevivermişsin ,hepsi şimdi hırs yapmazsa iyidirValla çok gereksiz bir yalandı pişman oldum ammmaaa iş işten geçti.
Hepsi benden sonra kitap aldı çalıştılar hshshGerekmiş ki söylevivermişsin ,hepsi şimdi hırs yapmazsa iyidir