Ağzı yalan yuvasına dönen ben

Ben hep zorlara çalıştım sorular çok kolay gelince yapamadım bu kadar kolay olamaz şaşırtmalıdır diye kafam karıştı diyin :KK70:

Çok az bir zaman sonra idarecilik sınavı var. İş arkadaşlarıma kitaplar alıp aylar öncesinden deli gibi çalıştığımı söyledim. Hiç öyle bir şey yok. Aylardır kıçımı devirip yatıyorum. Sınav hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim. Yalan söylememin sebebi de hiç birinden hazzetmemem ve sınavda rakibim olmaları. Arada grupta bunla ilgili bana soru falan soruyorlar 🤣
Hadi diğerleri de umrumda değil iş yerinde eski flörtüm de duymuş bunu yani baya yayılmış bana bunla ilgili mesaj attı. Yarım ağız cevap verdim, hazırlandım dedim.

Çok yakında yalanım ortaya çıkacak. Diğerlerini sallanıyorum ama rezil olacağım insanlar olacak.
Niye böyle bir yalan söylediğim hakkında hiçbir fikrim yok . Yazın yediğim hurmalar kışın kıçımı tırmalar hesabı oldu. Sonuçlardan sonra ya bana yalancı diyecekler ya da o kadar çalışmış mal gibi yapamamış diyecekler. Bundan dolayı biraz tedirgin hissediyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Kendimi gördüm :KK70::KK70: cok tatlısınız

Keşke sınavda kk dan konular sorsalar 1.ci olurdun 😂
Nurankanin medeni hali nedir?
A)evli b)bekar c)nisanli d)devletten evli imamdan bekar
Rainy manita bulmak icin kac yasin okumustur?
A)40 b)50 c)60 d)70
Zorunlu alanin nisanlisinin maasi nedir?
A)30k b)20k c)10k d)0

A)40 b)50 c)60 d)70
A)30k b)20k c)10k d)0
2. Soru için yarı yarıya joker istiyorum

A)40 b)50 c)60 d)70
A)30k b)20k c)10k d)0
Özellikle musonun konusundan da soru olmalı, en önemli unite o çünkü 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Çok az bir zaman sonra idarecilik sınavı var. İş arkadaşlarıma kitaplar alıp aylar öncesinden deli gibi çalıştığımı söyledim. Hiç öyle bir şey yok. Aylardır kıçımı devirip yatıyorum. Sınav hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim. Yalan söylememin sebebi de hiç birinden hazzetmemem ve sınavda rakibim olmaları. Arada grupta bunla ilgili bana soru falan soruyorlar 🤣
Hadi diğerleri de umrumda değil iş yerinde eski flörtüm de duymuş bunu yani baya yayılmış bana bunla ilgili mesaj attı. Yarım ağız cevap verdim, hazırlandım dedim.

Çok yakında yalanım ortaya çıkacak. Diğerlerini sallamıyorum ama rezil olacağım insanlar olacak.
Niye böyle bir yalan söylediğim hakkında hiçbir fikrim yok . Yazın yediğim hurmalar kışın kıçımı tırmalar hesabı oldu. Sonuçlardan sonra ya bana yalancı diyecekler ya da o kadar çalışmış mal gibi yapamamış diyecekler. Bundan dolayı biraz tedirgin hissediyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
geriye söylenecek tek bir yalan kaldi o zaman,sınav günü çok hastaydım 40 derece ateşle girdim sınava o kadarda çalışmıştım yaraaabbbiiim neden beenn fln vs.klasik bir yalan ama, yemeselerde cok yorum yapamazlar:)

Back
X