- 14 Ekim 2021
- 448
- 962
- 53
- 45
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Çok tatlısın :)))Kudurtmak istedim ama kuduran ben oldum hsjsj
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tatlısın :)))Kudurtmak istedim ama kuduran ben oldum hsjsj
Tüh yapmışlar bilemHepsi benden sonra kitap aldı çalıştılar hshsh![]()
Evetttt ya hemde çokÇok tatlısın :)))
Tatlış Burhanım benim yaa, sen kalkarsın bu işin de altındanÇok az bir zaman sonra idarecilik sınavı var. İş arkadaşlarıma kitaplar alıp aylar öncesinden deli gibi çalıştığımı söyledim. Hiç öyle bir şey yok. Aylardır kıçımı devirip yatıyorum. Sınav hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim. Yalan söylememin sebebi de hiç birinden hazzetmemem ve sınavda rakibim olmaları. Arada grupta bunla ilgili bana soru falan soruyorlar
Hadi diğerleri de umrumda değil iş yerinde eski flörtüm de duymuş bunu yani baya yayılmış bana bunla ilgili mesaj attı. Yarım ağız cevap verdim, hazırlandım dedim.
Çok yakında yalanım ortaya çıkacak. Diğerlerini sallanıyorum ama rezil olacağım insanlar olacak.
Niye böyle bir yalan söylediğim hakkında hiçbir fikrim yok . Yazın yediğim hurmalar kışın kıçımı tırmalar hesabı oldu. Sonuçlardan sonra ya bana yalancı diyecekler ya da o kadar çalışmış mal gibi yapamamış diyecekler. Bundan dolayı biraz tedirgin hissediyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Kaynanası yemeğini çöpe döken üye kimdir.Keşke sınavda kk dan konular sorsalar 1.ci olurdun![]()
Mecbur bebişimTatlış Burhanım benim yaa, sen kalkarsın bu işin de altından![]()
Çok az bir zaman sonra idarecilik sınavı var. İş arkadaşlarıma kitaplar alıp aylar öncesinden deli gibi çalıştığımı söyledim. Hiç öyle bir şey yok. Aylardır kıçımı devirip yatıyorum. Sınav hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim. Yalan söylememin sebebi de hiç birinden hazzetmemem ve sınavda rakibim olmaları. Arada grupta bunla ilgili bana soru falan soruyorlar
Hadi diğerleri de umrumda değil iş yerinde eski flörtüm de duymuş bunu yani baya yayılmış bana bunla ilgili mesaj attı. Yarım ağız cevap verdim, hazırlandım dedim.
Çok yakında yalanım ortaya çıkacak. Diğerlerini sallanıyorum ama rezil olacağım insanlar olacak.
Niye böyle bir yalan söylediğim hakkında hiçbir fikrim yok . Yazın yediğim hurmalar kışın kıçımı tırmalar hesabı oldu. Sonuçlardan sonra ya bana yalancı diyecekler ya da o kadar çalışmış mal gibi yapamamış diyecekler. Bundan dolayı biraz tedirgin hissediyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Bu mesaj bana güç verdi. Soranlara totomu yiyin dicemNe olursa olsun yalan sevmem kimseye birşey kanıtlamak gibi bir derdim yok totomu yesinler![]()
Valla panpa dümdüz yazıcam izninle mıçmışsın üstüne sıvamışsın dsdgdfgfdgd geçmiş olsun bu saatten sonra acilden serumlu selfie ancak kurtarır seni![]()
De kız de onlardan korkan onlar gibi olsunBu mesaj bana güç verdi. Soranlara totomu yiyin dicem
Yooo aslında nasıl oldu ben de anlamadımBöyle mantıksız hareketleri sık sık yapar mısın![]()
Aşkı memnu Nihal mi oluyumSınav günüde bayılma numarası yapabilirsin bence![]()
Kimseyi bulamıyorum neden kimse beni beğenmiyor diyen üye kimdir?Kaynanası yemeğini çöpe döken üye kimdir.
Eşşek gibi lakabıyla tanınan üye kimdir
Ban nedir
Nişanlı evli olan üye kimdir
Valla yüz alırdım ha