Ağzımda et kalmadı

bende dudağımı yiyorum 7 yaşımdan beri 15 senedir hiç vazgeçmedim
dokora gittim stresten oluyormus ama bence alışkanlık

kesinlikle psikoloğa gitmelisin.bunu yapma artık kendine hakim ol.sağlığına zarar verirsin

bende aynı seyı yapıyorum nasıl bırakılır yardımı dokunan olursa cok sevınırım cok uzuluyorum bı hastalık sebebı olacak dıye nerden alıstım bılmıyorum bence cok kotu bı alıskanlık yerken cok zevklı ama sonra cok buyuk bı pışmanlık oluyo bende

Benimde seninkine benzer bi durumum mevcut henüz çare bulamadım :/
Ellerimi yiyorum parmaklarımın ilk boğumuna kadar olan kısmı hemde kanatana kadar.
Bazı yerlerde nasır oluştu özellikle stresliyken, sinirliyken kanata kanata devam ediyorum :/

bende dudak çevresini kemiriyorum. 2-3 sene falan oldu. önce ilk çalıştığım yerde başlamıştı bu alışkanlık.
Zaman zaman bırakır gibi oluyorum. Tam bıraktım diyorum. Tekrar stresli bir çalışma altına girdiğimde farketmeden bir bakıyorum yine başlamışım.

Kesinlikle stresten oluyor. Ama bir çaresini bulmalıyız. Yoksa dudak kalmayacak :18:

bende de var yanak yeme hastalığı .
dönem dönem çok artıyor . genellikle bu dönemler stresin arttığı dönemler oluyor
mesela deneme sınavındayım .bir soruyu uğraşıyorum çözemiyorum . o an yanağımı yiyorum farkında olmadan :26:

kızlar aynı şeyi ben de yapıorum ama okul döneminde stresten falan yapıorum yazın cillop gibi oluyor.Bana bir arkadaşım sürekli orayı yola yola kanser yapıcaksın derdi hala yerken aklıma o gelir ama yine de bırakamıyorum. ((

senin topiğine girince yeni fark ettim bende dilimi hemen çektim yanaklarımın kenarından bide ben dudak içlerini çok yiyorum acıyo sızlıyo ama istemsiz :26:

ve sanırım bu yüzden adet dönemlerimde vücud direncim biraz düşünce aflar çıkıyor

aa o daha kötü değil mi bişeyi tutamazsın yeme yaaa o ilk boguma kadar yenir mii

tamam tek manyak ben değilmişim ağzını kemiren

psikolojiktir doktora gtsem ne dicek yapma etme sakız çiğne alıştır

belki yaza düzelirim sınavlar biter falan oh

ya çok tatlı anlatmışsınız gülmekten öldüm

özellikle ellerimi yiyorum diyen arkadaşa

o arkadaşa tırnak, oje topiklerini gezmesini öneriyorum, eller bir kadının en önemli uzuvlarından biridir bence...yeme canım...

valla bende ellerime cok önem veririm bencede en önemli yer orasıdır fekat agız da önemli ama içini kimse görmüyo ya ondan şeyediyorum ben

valla bende ellerime cok önem veririm bencede en önemli yer orasıdır fekat agız da önemli ama içini kimse görmüyo ya ondan şeyediyorum ben

stresin geçince bırakırsın inşallah, ama acı çekmekten zevk alıyosun bir nevi, bence bırakmak için elinden geleni yap, yardım alman da gerekli bence

hem kocanla öpüştüğünü düşün, ne olacak

Acımıyor mu yahu? Ben dun kazara ısırdım yanağımı bugun hala acıyor. Yeme annem yeme
acıyor zevkide orda ddermişm

bi kocam olana kadar bırakırm insallah

stresten kendi kendini yeme olayı budur işte ben de çok stresliyken ya da ciddi birşey düşünürken dudaklarımı kemirirdim eskiden, şimdi ne hikmetse yapmıyorum artık.. Düşünecek birşey mi kalmadı nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…