- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 35
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
-
Doktora gıtmelısın bence
yok. psilkologa gitmelisin..Neye gitmeliyim kı bunun için? Aile hekimi falan?
yok. psilkologa gitmelisin..
Gercekten ağzımın içi sızlıyor
Yanağımın içini çok yiyorum hatta kıyıda köşede kalanları kemirebilmek için yanagımı çeke çeke sündürüyorum
resmen yüzümde gamze olustu orayı çökertip inceltmekten
dudağımı keza öyle yiyorum ama yanaklarımı cok fazla. mesela ders calısırken bi dalmısım bakıyorum yanagım bi katman yok
önceden sakız çiğneyince yapmazdım simdi sakızı öteye atıp yine yiyorum
öf bundan kurtulmanın bi çaresi var mıdır kiacı oje mi sürsem ağzıma
bilemedim ki bakayım bi ama ne diye arıycam agzını yiyenlere care falan mı
Benden daha ileri bi durumdaymışsın..Benimde dudak yeme adetim var fakat o kadar da çok değil sen bayağı bayağı alışkanlık yapmışsın yada tadı çok hoşuna gitmiş bırakamıyorsun
Esasında bi doktora gitsen sanki daha iyi olur veya doğal yöntemlerle geçirmeye çalışsan ilk önce.. internette vardır buna yönelik şeyler..
aynı ben
dudaklarımın içini yanağımın içini hatta ulaşamadığım yerleri yanağımı elimle ittirerek yiyprum
hehehe aynen ya bazen bişey kalıyo agzımı ayırıp elimle koparmaya calısıyorumbiri görse rezalet
hehehe aynen ya bazen bişey kalıyo agzımı ayırıp elimle koparmaya calısıyorumbiri görse rezalet
Bende yiyorum cok lezizbnce sinav stresinden canim.dudislerimide cok yiyom kanatiyoruumm
Ay Allah seni napmasin emi cok guldum anlayis tarzin cok hos yanagim bir katman yok falan..bunu ben de cok yapiyorum ya nasil cozum bulucam bilmiyorum..
hahaha cok leziz
burda psikolog yok kipsikiyatri de var mı ki bakmak lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?