Ağzımda et kalmadı

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
Gercekten ağzımın içi sızlıyor

Yanağımın içini çok yiyorum hatta kıyıda köşede kalanları kemirebilmek için yanagımı çeke çeke sündürüyorum

resmen yüzümde gamze olustu orayı çökertip inceltmekten

dudağımı keza öyle yiyorum ama yanaklarımı cok fazla. mesela ders calısırken bi dalmısım bakıyorum yanagım bi katman yok

önceden sakız çiğneyince yapmazdım simdi sakızı öteye atıp yine yiyorum

öf bundan kurtulmanın bi çaresi var mıdır ki acı oje mi sürsem ağzıma

Son düzenleme:
Agız ve dıs saglıgı ıcın randevu al bana sorarsan
ama psıkolojıkte olabılır canım ya

Benden daha ileri bi durumdaymışsın..Benimde dudak yeme adetim var fakat o kadar da çok değil sen bayağı bayağı alışkanlık yapmışsın yada tadı çok hoşuna gitmiş bırakamıyorsun
Esasında bi doktora gitsen sanki daha iyi olur veya doğal yöntemlerle geçirmeye çalışsan ilk önce.. internette vardır buna yönelik şeyler.
.

aynı ben

dudaklarımın içini yanağımın içini hatta ulaşamadığım yerleri yanağımı elimle ittirerek yiyprum

bilemedim ki bakayım bi ama ne diye arıycam agzını yiyenlere care falan mı

aynı ben

dudaklarımın içini yanağımın içini hatta ulaşamadığım yerleri yanağımı elimle ittirerek yiyprum

hehehe aynen ya bazen bişey kalıyo agzımı ayırıp elimle koparmaya calısıyorum biri görse rezalet

hehehe aynen ya bazen bişey kalıyo agzımı ayırıp elimle koparmaya calısıyorum biri görse rezalet

Evet bazen cok kotu oluyo agzim aciyo ama caresi yok ki bence aliskanlik bu :89::89:

Google baba her şeyi bilir
Dudak yanak eti yeme diye girince bi kaç bişey çıkıyo araştıra araştıra bulabilirsin

Bende yiyorum cok leziz bnce sinav stresinden canim.dudislerimide cok yiyom kanatiyoruumm

Ay Allah seni napmasin emi cok guldum anlayis tarzin cok hos yanagim bir katman yok falan.. bunu ben de cok yapiyorum ya nasil cozum bulucam bilmiyorum..

Ben de dudaklarımı yiyorum kopartıyorum :18: Çok çirkin duruyo ruj sürmeyince yoluk yoluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…