- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
Yok hic emanet etmem zaten iki cocugumu da sepet gibi yanimda tasirim.2 gorumcem cok iyi ilgilenir,dikkatlidirler aslinda.Doguma gidince bile buyuk oglumu sadece onlara birer gece biraktim.Hele bu gorumceme kafeste kuşumu birakmam huyunu bilirim.Boyunca 3 cocugu var hala onlara bebek gibi davranir kendi cocuklari cok kiymetlidir de benim sabrimi deniyor.Az bile demişsin.. Halaya bak ya.. Ortam kalabalık yengem yeterince ilgilenemez bebeğe ben göz kulak olayım diye düşüneceği yerde yaptıgına bak.. Bunlara çocuk mocuk emanet edilmez.. Bi de pişkin pişkin sırıtmış.. Gıcık oldum
75 görümce mi?Eşiniz kaç kardeş?
Az bile yapmışsınız, ben olsam ben de aynı tepkiyi verirdim.
Sizin kayınpederin beline kuvvet pek de aktifmiş valla hehehe
Eskiden takardim ama simdi umrumda bile degiller.Buradaki takildigim sey de cocuklarim yoksa herkesin yolu acik olsun,herkesin duzeni iyi olsun.Kimseyle ugrasmam sadece konu cocuklarim olunca gardimi aliyorum o kadar...Sizin kayınpederin beline kuvvet pek de aktifmiş valla hehehe5 görümce Allah size sabır versin ne diyeyim, vallahi düşman başına. Geri adım atmayın bunlara karşı Hürrem gibi olun valla bakın kaç görümceyi koca saraya sığdırmadı
Hayırdır ya? Hayırdır yani? Şimdi bu kadın normal mi? Böyle aile soğumakla kalmasın, buz dağı falan olsunlar. 10 aylık bebeğe ders vermeye çalışan bir ters beyin söz konusu.Aslinda oglum ben ve eşim disinda kimsede durmuyor yabanciliyor.Halasi da yatagin uzerinde oglumla oynuyormus.Esim once bebek yabanciladi da agladi zannetmis.O kalabalikta biran ablasini gorunce dank edip eyvah diye kostu zaten.
İşte delikanlıca bir cevap.Ben atarin Allahini yapardim, sen az bile yapmisin. Birsey olmaz bosver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?