Valla ağzına sağlık keşke başka şeylerde söyleseymişsin öyle hak ediyorlarki az bile ben ne yapardım?Selam hanimlar.Cumartesi gunu oğlumun sünnet mevlutu vardi.Aksam oldugumda evde 5 gorumcem,esleri ve cocuklari vardi ki tahminen 20 kişi falandik.Ben haliyle surekli mutfakta falan kosturuyordum.Kucuk oglum da 10 aylik ve diş cikardigi icin cok mizmiz.Kalabaligi da hic sevmez kisaca tum gun agladi,kucak istedi bayagi yoruldum.Birara iceriye geldigimde yatakodasindan oglumun aglama sesini duydum.Ben oglumu sorunca esim hemen eyvah deyip koştu.Ardindan da ben koştum.Baktim oglum benim karyolamin uzerinde kenarina yaklasmis agliyor.Daha haliyle kendi inemiyor yuksek baza ve tek hamle daha yapsa düşecek.Esim hemen aldi oglumu ben de onun kucagindan aldim niye cocugu yalniz biraktiniz biriniz yaninda durmadiniz dusecekmis az kalsin dedim.O sirada gorumcem kahkaha atarak ben biraktim dedi.Ben de niye dedim.Cok bagriyordu sussun azicik diye dedi ama sakaci tavirlarla.Ben de birden bu tavri karsisinda manyak misin dedim.Inanin agzimdan nasil cikti bilemiyorum.Gerci ortamin kalabaligi ve esimle ailesinin sakaya vurmalariyla ortam gerilmedi fakat ben cok tuhaf hissettim.Oyle diyene kadar keske mantikli bir kac sey soyleyip tepki gosterseydim diye pisman oldum.Gerci gorumcem başka şeyleri bahane edip ortami germeye calisti herzamanki gibi ama kimse galeyana gelmedi acikcasi.Normalde zaten esimin ailesine karşı cok mesafeliyim affedilmez hatalari var fakat oglumun güzel günü hatrina en güzel sekilde agirladim.Bahsi gecen gorumcemi de hic sevmem anlatilmaz yasanir bir tiptir.Benim sormak istedigim siz ayni dutumda olsaniz ne tepki verirdiniz?
Benim esim de normalde ailecidir ama benim cocuklarima karsi ne kadar hassas oldugumu bildigi icin o anda yuzume yagmurda islanmis yavru kedicik suratiyla bakiyordu.Valla ağzına sağlık keşke başka şeylerde söyleseymişsin öyle hak ediyorlarki az bile ben ne yapardım?
Malesef hiç bişey çünkü onlar hep haklıdır.
Arkamda eşim olmadığı için ben bi tepki versem offff diyorum kaçıp gidiyim o an terk ediyim evi o derece yani
Yok demedi asla diyemez esim her seyi yutar normalde de fakat yuzunden ablasinin yaptigi sacmaliga inanamadigini ve cocugu icin korktugunu anladim...esin bsy demedi mi o an gorumceye?
seni ezip susturmadiysa sorun yokYok demedi asla diyemez esim her seyi yutar normalde de fakat yuzunden ablasinin yaptigi sacmaliga inanamadigini ve cocugu icin korktugunu anladim...
Tuhaf mi desem anormal mi desem tarif edemiyorum.Daha oyle olaylar yasadim ki bu gorumcemle artik yaptiklarina sasiramiyorum...Cocuga birsey olsa yine öyle konusabilecek mi acaba?Bir de evet görümce ama halası yani. Benim de yeğenim var. Kucagimdan indirmem. Nasıl böyle rahat olabilmiş ya.
Ben olsam rezil ederdim. Yine iyi dayanmissiniz.
Can Yücel'in anısı geldi aklıma.E manyağa manyak denir zaten. Sormanız bile hata olmuş.
Yok o zaman hanimefendi cizgimden bi tik kayabilirdim yani.seni ezip susturmadiysa sorun yok
Piskinligine nasıl sabrettiniz? Tebrik ederim sizi. Mesefali kalmaya devam edin.Cocuk da emanet edilmez.Tuhaf mi desem anormal mi desem tarif edemiyorum.Daha oyle olaylar yasadim ki bu gorumcemle artik yaptiklarina sasiramiyorum...
Aynen normal olan sizin yaptiginiz zaten.Ben de oyle icime dogmus gibi mutfaktan iceriye geldim birden.Ki benim oglum saniyeler icinde hareket eden bir bebek.Allah korumuş işte kuzumuManyak misin cumlesi hafif bile kacmis. Ben neler neler soylerdim herhalde. Benimde 10 aylik bir yegenim var. Kardesim bize misafirlige gelmisti gecen bayram ev cok kalabalikti. Kiz uyuyunca benim yatagin ustune yatirdim ki sizin yataginiz gibi yuksek baya. Biz misafirlerle ugrasirken uyanmasina pek ihtimal vermedim kapisi da kapaliydi. Ama her 4 5 dakikada bir gidip bakiyordum. Bir girdim kosarak sanki icime dogmus baktim ki uyanmis tam sizin cocugunuz gibi kiyiya gelmis orda agliyor. Hemen kucagima aldim ki aklim cikacakti. Ki cocuk dusse cok kotu olurdum, kendimi suclu hissederdim valla Allah'tan sizin cocugunuz da dusmemis sukur.
Yani bunu neden yazdim, sizin gorumcenizin gevsekligine hayret ettigimden yazdim. Benim aklim cikiyordu o nasil gulerek gevsek gevsek konusabiliyor? Ayrica arada bir kontrol etseydi ya bu nasil sorumsuzluk? Boylelerinin agzina kurekle giriseceksin kimse kusura bakmasin. Benim senin cocugun mu var cocuk bu cocuk, kim ister dussun bir yerine bisi olsun. Ben manyaktan cok daha agir seyler soylerdim yani zevzege bak
Tebrikler ben anlatmayi basaramamistim tam olarak.Iste olay aynen bu.Yoksa kendimle ilgili durumlarda asla seviyesine dusmem ama konu bebegim olunca anlik bir tepki oldu ki hissettiklerim karsisinda cok hafif bir kelimeydi...Senin rahatsız olduğun durum bence görümcene manyak mısın demek değil de daha çok o kelimeyi kendi klasına efendiliğine yakıştıramamandan kaynaklanıyor gibi. Yoksa görümcen manyak mısından daha ağır kelimeler hak etmiş sende biliosun ama işte karşı tarafa yakıştırıp kendine yakıştıramamışsın onun rahatsızlığı var gibi gibi. İçine dert etme boşver kim nasıl biliosa öle bilsin seni hak edene hak ettiği kadar laf demek lazım, iyiyse övücen kötüyse sövücen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?