276.676 sayısına tamamlamaya calışıyoruz yengemin ailesiyle beraber ama burada kimseye şu kadar oku diyemiyorum. Gönlünden 1-5-10 tane hangisi koparsa Allah bin kere razı olsunBende okurum. Allah şifasını versin hemen. belli bir sayı varmı peki kaç tane okumalıyım
Ben varim cnm 50 tane aldim okuyacagim allah sifa versin en acilindenAbimin kayınpederini 10 gün oldu sanırsam kene ısırmış. O da kendi çıkarmaya çalışmış. Su an hastanede yatıyor. İlaçla kan değerini 40'a çıkarmışlar ama 33 kadar düşmüş ve doktor 20 ye düşerse kritik demiş. Allah rızası için bir tane bile Ya Şekür derseniz yazın lütfen hangi ağğızdan çıkan dua kabul olur bilinmez. Bir hafta sonra abimin nişanı vardı. 20 gün sonra da düğünleri var. Allah'ım korusun o güzel günlere hep beraber çıkalım inşaAllah. Şimdiden Allah razı olsun.
ay canım benim ben şimdi okumaya başlayacağımAbimin kayınpederini 10 gün oldu sanırsam kene ısırmış. O da kendi çıkarmaya çalışmış. Su an hastanede yatıyor. İlaçla kan değerini 40'a çıkarmışlar ama 33 kadar düşmüş ve doktor 20 ye düşerse kritik demiş. Allah rızası için bir tane bile Ya Şekür derseniz yazın lütfen hangi ağğızdan çıkan dua kabul olur bilinmez. Bir hafta sonra abimin nişanı vardı. 20 gün sonra da düğünleri var. Allah'ım korusun o güzel günlere hep beraber çıkalım inşaAllah. Şimdiden Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?