Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

pardon elmayı napıyosunz

tatlım emla bi krem ok sürdüğün yeri uyuşturuyo bende ağda için kullancam çünkü normalde yapamıyorum çok acccıııyyyyoooooo senağlama oyüzden sürüyosun ağda yapcağın bölgeye sonra sarıyosun onu 1 -2 saat bekliyosun orrası uyuşuyomuş sende cırt cırt yoluyosun anlattıklarına göre ben daha yapmadım daaaaa

ay çok güzelmiş valla ben ilk burda duydum böyle bişey olduğunu bende alsam iyi olacak

ya kızlar benim içim yanıyor valla çalışmak gelmiyor içimden çok özledim okanı

ayy deluler yasak deıl ama acıkca sölenmez şifrelı dıyın az
ayy benım karnım ağrıdı bırden yoksam halam mı gelcek:roflol:

ayy ben yapamam öle ya bıde cırt cırt dıolar korktum he

kızlar agda partisi düzenlyelimmi ama halamız gitsin ondan sonra :jeyyar:

kıssssssssllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr ya benim canım hiç çalışmak istemmmmmiiiiiii

aysun içimdekı son dem çalışma ıstedığıde sayende gıttı he:mymeka: ıkıde bı calısmak ıstemıyon dedın banada gectı
ben partıye gelmem bastan dıyım

aysun içimdekı son dem çalışma ıstedığıde sayende gıttı he:mymeka: ıkıde bı calısmak ıstemıyon dedın banada gectı
ben partıye gelmem bastan dıyım

anam napiiiiimmmmmmmm uyumamak için sizlere sığınıyom mirmirmirmir sensiz olmaz ama sen maske tak gel zaten bende ank dayım msn den katılcam partiye kaydirigubbakcemile3

senağlama senağlama senağlama senağlama suan saat itibaren ne elim ne ayagım tutuyor bedenim ruhum beynm tamamen durmus durumda senağlamasenağlamasenağlama

ayy evt pıjama partısı edek daha ıyı olar -tatlicadiarzu- bana kım alıyo pıjamamı

tamam burcucum sende msn den katıl yüzüne maske takarsın :))))) maksat muhabbet yawwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…